Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday diary - Confused

Jag har känt mig riktigt hängig idag och till en början var jag orolig för att jag inte skulle klara mina timmar på jobbet, men det gick bra och med värktabletter i kroppen piggnde jag till lite. Nu ska jag snart börja packa för ännu en vecka i Umeå. Känner mig inte så jättepeppad utan lite mer som i en svacka. Antar att det har med förkyldningen att göra. Hoppas det blir bättre snart! Vill känna mig pigg och glad som jag alltid annars är! Inspirationen till att blogga är puts väck också så därför tar jag helt enkelt en paus på obestämd tid.

Vill så gärna finna inspiration och framförallt förnya min blogg och göra den till det bättre, men jag vet inte hur. Har ni tips så dela gärna med er! Vad gillar ni i en blogg/min blogg? Vi hörs när vi hörs! Kanske blir det i morgon, kanske nästa vecka/månad. Ja, vi får se. Kram till er alla!
1 Emelie:

skriven

Åh, jag förstår hur du känner. Det är så jobbigt när man är i en svacka. Ta en paus, återfin inspirationen och ta det lugnt ett tag.Jag älskar verkligen din blogg och kommer finnas kvar här när du återkommer. Kram

2 Kristina:

skriven

Ja det är riktigt jobbigt när man hamnar i en svacka. Att plugga tar riktigt mycket energi och det krävs så mycket av en i jämförelse med att jobba. Man känner ju att man sällan är ledig på kvällar och helger, utan man har jämt pressen på sig att "man borde plugga". Jag är så imponerad att du kan hålla igång med så många saker samtidigt. Plugg, jobb och blogg som tar så mycket tid. Du gör rätt i att ta en paus och jag kommer självklart fortsätta att läsa din blogg som är bland de bästa!

3 Åsa:

skriven

Jag tänkte precis nu när din blogg laddades upp på min skärm att din blogg är den som jag minsann alltid läser. Andra bloggar har kommit och gått för min del men din är en av två som jag hela tiden har fortsatt att läsa. Tycker den är hur bra som helst som den är nu!

Jag finns här och läser med glädje när du kommer tillbaka :)

Hoppas du kommer ur svackan snart...kanske också har med hösten att göra...

4 Alexandra:

skriven

Hoppas du mår bättre snart och att allt blir lite lättare. Jag vet av erfarenhet hur mycket det tar att plugga högskola så jag förstår om du känner att du inte orkar. Det var precis det jag menade i ett tidigare inlägg, jag förstod att det var såhär det skulle bli.Men jag hoppas innerligt att du känner suget och får tiden att blogga snart igen. Styrkekramar!

5 niklas:

skriven

Nu Finns det bilder igen på min blogg ;)

Kika in dom och skriv en liten hälsning om du känner för det ;)

HTTP://NIKLASVIKT.BLOGG.SEBilder Bilder Bilder ;)Ha en trevlig start på den nya veckan

/Niklas

6 niklas:

skriven

Nu Finns det bilder igen på min blogg ;)

Kika in dom och skriv en liten hälsning om du känner för det ;)

HTTP://NIKLASVIKT.BLOGG.SEBilder Bilder Bilder ;)Ha en trevlig start på den nya veckan

/Niklas

7 Åsa:

skriven

Tråkigt att du känner så här men det gör man ibland och det är så jobbigt att vara förkyld och hängig, man vill ju vara pigg och frisk. Jag gillar ALLT med din blogg. Du har jätte bra stil och visar super fina outfits bilder. Jag läser den varje dag och jag hoppas att du inte slutar bloggar.

8 Helene Ljungberg:

skriven

Hallo.

Jag hoppas du tillfrisknar snart igen,gillar din blogg A LOT!!Skulle vara kul om du kunde videoblogga iallafall en dag per vecka tex göra en Fredagsblogg om vad som hänt i veckan eller visa upp nåt du shoppat.

Krya på dej

Kram Helene

9 Nelly:

skriven

tror nog mest att du känner dig nere för att du är sjuk. du kommer snart igen! :Djag frågade om du var i luleå förut men jag menade faktiskt umeå. tyckte det var konstigt att du redan var i umeå. hihi.kramkram

10 Annica:

skriven

Jag förstår dig, ibland orkar man bara inte. Att blogga kräver sin tid och ett engagemang som jag inte tror att alla förstår. Jag håller på att bygger hus och orkar knappt uppdatera min blogg en gång i veckan fast att jag har tusen saker att skriva om.

Jag läser din blogg flera gånger dagligen och älskar den! Jag hoppas verkligen att du hittar ork och lust att fortsätta med den så småningom!!!! Skickar en stor styrkekram!!! Lycka till med pluggandet och krya på dig!

11 Mikaela:

skriven

Hej Therese!

Jag har en liten fundering.

Jag undrar vad du använder dig av för program

för att hålla bloggen fin och göra kollage m.m??Tack för en super inspererande blogg/mikaela

12 Alex:

skriven

Förstår dig helt och hållet, ibland orkar man bara inte. Inte så konstigt om du känner dig oinspirerad nu när det är så mycket annat som händer i ditt liv!

Det som gjorde att jag fastnade för din blogg från första början--och som gör att jag alltid läser din blogg direkt när jag startar datorn, och sedan återkommer flera gånger varje dag--är din personliga ton, sättet du skriver på. Du verkar vara en riktigt go tjej och du verkar inte alls falsk som många andra bloggare gör. Sen så tycker jag också att du har riktigt bra smak, dina outfits och tips är bra inspirationskällor för mig! Jag gillar dina kollage också.

Så jag kommer sakna din blogg, men jag tycker definitivt att du ska ta en paus om du känner att du behöver det, och återkomma när du känner dig inspirerad igen och tycker det är roligt. Jag kommer finnas här när du kommer tillbaka och det är jag säkert inte ensam om :)

13 Therese:

skriven

jag gillar mest outfitsbilder och tips :)

14 Åsa:

skriven

Get well soon. Ta en åaus och vila ut. Jag läser annars varje dag.Åsa verkar vara ett vanligr namn hos dina läsare....

15 Hanna:

skriven

Hoppas att du snart mår bättre. Jag gillar outfits och inredning.

16 Katrin:

skriven

Din blogg är toppen som den är! Gillar att den är vardaglig, om en vardaglig tjej men både du och din vardag har det "lilla extra". Jag väntar på att du ska börja igen, ta så lång paus du behöver!

Kramar!

17 Maja:

skriven

Rakt av så vet jag inte vad jag ska "klaga på" om man säger så. Jag gillar din blogg väldigt mycket. Tycker dina inlägg kommer med så jämna mellanrum att man inte tröttnar på varken antalet inlägg eller att det inte kommer några på ett tag. Det är stor variation i din blogg och jag gillar det. Vi har inte samma stil klädmässigt, men jag uppskattar att se det som är annorlunda, och jag uppskattar dina inredningsinlägg mycket. Och nu följa dig på din utbildning är också väldigt intressant. Du kanske är bara trött, det är inte lätt att plugga, jobba och pendla, räcka till för allt och alla. Även om du är full av energi och väldigt glad och entusiastisk så måste du komma ihåg att det fysiska, men även det mentala, har sina begränsningar. Lyssna på kroppen och koncentrera dig på dig själv ett tag. Du ska se att det blir bra! Kram på dig och krya på dig nu

18 Anonym:

skriven

hej vännen!om du inte har sett bilderna från grekland på fb, så kan du nu kika in på min blogg och se bilder från grekland. ngr bilder till kommer inom ca 30 min. :) kramkram

19 Nelly:

skriven

det var jag däruppe! dumma blogg.se! ;)

20 Alexandra:

skriven

Glömde säga att jag gillar allt med din blogg. Skulle kanske vara roligt med lite mer inredningstips, kollage eller "hemma hos" osv? Det är verkligen uppskattat. Bloggen är verkligen toppen!

21 Fattygirl:

skriven

Din blogg är den första som jag läser. Tråkigt med paus, men jag kommer fortsätta kolla in den varje dag och se om du hittat tillbaka till inspirationen! Klart att alla förändringar i ditt liv måste få din energi ett tag, så ska du se att allt känns bättre.

22 gotteochvi:

skriven

JAG GILLAR DINA VIDEOBLOGGAR! MER SÅDANT =)

23 Emma-Maria:

skriven

Gillar din blogg och är dagligen in och kollar :) Mer inredning skulle jag tycka om, gillar din stil så mer hemma-hos bilder för inspiration :)Och så skulle jag även vilja se en "shoppingguide" (både mode och inredning, men varför inte även restauranger och cafeer)för Luleå, vi som inte är in till Luleå så ofta missar säkert en massa bra butiker då man oftast bara håller sig till Shopping, Strand och Smedjan.Kram

24 Emma:

skriven

Gillar din blogg och är dagligen in och kollar :) Mer inredning skulle jag tycka om, gillar din stil så mer hemma-hos bilder för inspiration :)Och så skulle jag även vilja se en "shoppingguide" (både mode och inredning, men varför inte även restauranger och cafeer)för Luleå, vi som inte är in till Luleå så ofta missar säkert en massa bra butiker då man oftast bara håller sig till Shopping, Strand och Smedjan.Kram

25 Monica:

skriven

Läser din blogg jämt och har gjort länge....hoppas verkligen du tar dig ur svackan!!

Klart att pluggandet och pendlandet tar kraft som du inte är van att bli av med. Håller tummarna för dig med allt i livet, det är himla kul att följa dig och ditt liv. Gillar det mesta med din blogg, mode, film, heminredning osv. Tycker du har helheten som gör att man inte lessnar på att läsa den :-)

Styrkekramar från Dalarna

26 Sofia´s dressingroom:

skriven

Förstår precis hur du känner gumman. Alla hamnar vi i svackor och då är det viktigt att man gör det man känner mest för. Jag älskar iaf din blogg supermkt och kikar in varje dag. Du inspirar!Kram o krya på dig

27 Sara:

skriven

Gillar din blogg, den är väldigt trevlig. :) Funderar själv på att plugga till tandhygeinist, så jag skulle gärna vilja läsa lite mer om din utbildning! Hoppas din inspiration kommer tillbaka snart.

28 Sandra:

skriven

Satsa på att klara kemitentan! När den och förkylningen är över mår du säkert bra igen. Att plugga, pendla, jobba OCH blogga innebär mycket mer än 40 arbetstimmar i veckan. Glöm inte det.

29 Anonym:

skriven

Hej! Glöm inte att rösta på Erika i morgondagens kval i Idol. Hon behöver verkligen alla röster och allt stöd hon kan få.Ha en bra dag!

Kram Sara

30 Sara:

skriven

Det var jag som skrev ovan :) Min adress kom inte med.

31 Viktoria:

skriven

:(

32 Caroline:

skriven

Älskar din blogg då du skriver både om kläder och inredning som gör din blogg mer unik. Du inspirer så mycket och jag hade gärna sett ännu mera tips om inredning i hemmet :) Hoppas får tillbaka din blogglust och återkommer framöver. Saknar dig redan!Kram på dig!

33 Anna:

skriven

Satsa nu på din utbildning och lägg fokus på den. Blogglusten kommer när den kommer. Trist för mig och många andra. Din blogg är den första jag kollar så jag kommer naturligtvis att sakna den men det är viktigast att DU orkar med studier och jobb.

Krya-på-dig-kramar <3

34 Tessie:

skriven

Ta det lugnt och fokusera på dig själv, din älskade pojkväm, familjen. När man känner sig ner och vilsen så är det för man är i obalans i livet. Du har precis börjat pluggat, bor borta, många nya intryck och ny vardag. Då är det bra att bara ta ett avbrott och landa hos familj och vänner. Få upp sitt lyckorus igen. Det är viktigt att lyssna på kroppen.

Krya på dig tjejen

Vi finns kvar när du är redo att komma tillbaks :))Kramar,

Tessie <3

35 Anonym:

skriven

Jag gillar dina inlägg om inredning. Det var dom som fick mig att fastna och väntar fortfarande på lite mer sånt.. :)

36 christin:

skriven

Skickar en kram till dig! Din blogg är verkligen jättebra. Jag har bloggat i ca två år nu och har sen början haft din blogg i "mina favoritmappen".

37 Sussi Ö:

skriven

Hoppas att du snart kommer tillbaka!

38 Sambon:

skriven

Du kommer igen!

39 Cathrine:

skriven

jag förstår dig! Är själv inne i en period av enorm trötthet och dålig motivation. Att plugga på högskola tar mycket energi, du som precis börjat, då är det ännu mer krävande. Mycket nya intryck osv. Hösten gör ju sitt till.

Jag hoppas du finner motivationen till att blogga, din blogg är en av mina favoriter!

40 Anonym:

skriven

Tänkte också säga att du gör verkligen alla inlägg, bilder o collage snygga. Det märks att du tänker på det och inte bara hafsar ihop något. Det göra ju hela bloggen strukturerad och fin.

41 Ulrika:

skriven

Tycker din blogg är jätte bra. Fortsätt bara som du gjort.

Krya på dig. Hoppas du snart är tillbaka. Kram

42 Jenny:

skriven

Jag är inne på din blogg fyra, fem gånger per dag o gillar att du uppdaterar om så olika saker :) O det är spännande att följa din utbildning nu med, men jag förstår att det blir mycket med plugg, jobb o blogg. O hela bloggen är så fin :) Saknar dig redan men jag tycker det är självklart att du ska ha en paus precis så länge du själv vill.

Kram!

43 Gustav:

skriven

Jag vill också göra om min bloggdesign!:p

44 Johanna:

skriven

jag gillar bloggar med rätt stora bilder. Vet inte varför, men så är det. Annars tycker jag din blogg är bra som den är!

45 H A I D I J A K O B S S O N:

skriven

Jag skulle kunna hjälpa dig med en ny bloggdesign! ifall du vill ha förnyelse ;)

46 Divina - Anna:

skriven

Hoppas du kommer tillbaka snart, kommer sakna de dagliga uppdateringarna.

47 Maria:

skriven

Livet går upp och ner. Bara det att du börjat plugga är ju en stor omställning och veckopendlandet ifrån din käresta inte helt kul kan jag tänka mig=/ Jag kikar in hos dig dagligen och gillar blandningen, din inredningsstil och att du känns personlig och inte påklistrat ytlig. Hoppas att du snart ser ljuset igen! Kram!

48 Ida´s kreativa:

skriven

WIIIHOOOOO :DVill du vinna ett par söta Romantiskt handvirkade Torgvantar???Bara att lämna en kommentar hos mig, jättekul om du vill vara med på utlottningen.Glada hälsningar/Ida

www.my.opera.com/idaskreativa

49 CDot:

skriven

Livet är så där! Du kommer må bra igen snart. Alla förändringar som du går igenom med att plugga och bo I umeå under veckorna är så klart jobbiga i början säkert. Keep your head up, hoppas allt känns bra snart! i know it will

50 Anna:

skriven

Trsit att du slutar, men jag förstår dig. Har tänkt för mig själv hur du hinner med allting, jobb, plugg, pendla och allt annat roligt som man vill göra.Jag har fullt upp fast jag bara jobbar, hinner knappt ett inlägg per dag.Livet är så mycket mer än bara sitta vid datorn och blogga, tycker du gör helt rätt.

51 Anna:

skriven

Hoppas att du snart kommer tillbaka =)

Börjar sakna din blogg.

Hoppas att du mår bra, det är det som är viktigast!

Jag la precis upp en tävling i min blogg (dock inte därför som jag skrev) men det är för en viktig sak, kan vinna ett rosa bandet armband =)

52 b&v:

skriven

BLOPPIS HOS APIECEOFSISTERS!

Nu kör vi igång med vår andra bloppis, eftersom det fanns stort intresse hos er läsare förra gången.

Kika in på vår blogg och lägg vilket bud som helst!

Bloppisen avslutas på söndag kl.20 så skynda o fyndahttp://apieceofsisters.se

53 Emma:

skriven

Men vart har du tagit vägen?

Jag saknar ditt bloggande!Kolla gärna in mina tradera auktioner!http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=836958&listtype=0/ Emma

54 Dessi:

skriven

Nej, men hjälp! Det här har jag helt missat! Bloggpaus?!!! Hoppas du är tillbaka snart! Din blogg är helt underbar som den är!

55 Linda:

skriven

Åh nej! Jag hoppas verkligen inte att du slutar blogga! Din blogg är min favorit och jag gillar den precis som den är! Du har en sån skön, öppen stil och en bra blandning mellan mode och händelser i ditt liv. Dessutom är du så himla söt... :) Tycker absolut att du ska ta en paus om du är oinspirerad, men som sagt hoppas jag verkligen att du kommer igång igen snart, för att läsa din blogg är en liten guldkant i min vardag. Stora kramar!

56 Stina:

skriven

Jag förstår att man behöver en paus ibland, vill bara att du ska veta att du är saknad. Det jag gillar bäst i din blogg är när man får se bilder från din fina lägenhet och såklart dina snygga outfits. Kram!

57 Karolin:

skriven

Therezz kom tillbaka. SAKNAR dig. Fy, du är en av mina favorit bloggar just för att du är så himla charmig och äkta. Nej nu har jag varit inne här varje dag sen det här tråkiga inlägget med besked. Fast ibland är det bra med paus. Alla behöver paus. Men jag hoppas innerligt att du kommer tillbaka. Fy, du är ju en stor inspiration för mig!!!

58 Rövarmamman:

skriven

Mkt bilder, är roligt!:)

59 Jenny:

skriven

Vi saknar dig! Din blogg är jättebra inspiration!

60 Louise B:

skriven

Saknar dina inlägg, förstår dock att en paus är välbehövligt! Ta en paus så länge du behöver! Jag tittar in här varje dag ändå :)

61 H A I D I J A K O B S S O N:

skriven

Åh börja blogga igen :D älskar din bloggg

62 Therez:

skriven

♥ Alla

Fina ni! Tack för alla otroliga kommentarer!

Kommentera här:

Annonsera här »