Powered by Jasper Roberts - Blog

PluggTherez


Nollningen flyttades till i morgon istället för ikväll på grund av regn så jag har varit och storhandlat och just nu håller jag på att plugga lite Parodontologi. Usch, jag måste verkligen bli bättre på att använda mina glasögon, om inte annat måste jag skaffa nya linser. Märkte speciellt idag på föreläsningen att jag knappt såg vad som stog på tavlan! Tusan också, jag är ju översynt och BORDE se bra på långt håll! Vad har hänt!? Måste nog boka en undersökning snarast!
1 J:

skriven

Du är så söt med glasögon såå :)

2 Therez:

skriven

♥ J

Hi hi, du är sötast älskling! :)

3 Miseratio:

skriven

Haha, älskar bilden!!! Härligt att skolan är igång igen, vardag är härligt!!! :)

4 juicy couture outlet:

skriven

so nice

5 Therez:

skriven

♥ Moseratio

Hi hi! :D Ibland är den härlig och ibland inte lika härlig. ;)

6 Emelie:

skriven

Hihi, vilken gullig bild. Jag hade samma problem som du tidigare. Hade glasögon men jag trivdes verkligen inte med dem vilket gjorde att jag ofta gick utan, såg dåligt och hade ont i huvudet. För ett år sedan tog jag mig i kragen och bokade tid för linsundersökning. Har inte ångrat mig en dag sedan dess. Linser är fantastiskt! Betalar 180 kr i månaden för mina hos Specsavers och då ingår linser, linsvätska, två undersökningar per år samt kontroll av glasögon. Jättebra!

7 Therez:

skriven

♥ Emelie

Det var ju ett grymt pris! Måste kolla upp det där! :D

8 Moncler Jackets Outlet Shop,Moncler:

skriven

Hi, the info is very helpful. since ur the pro, does the sells only ? i’m thinking of getting the Classic here in singapore but dunno whether i’ll get it cheaper there? awaiting your expert advice!750+800+1000+400+250+2400

1200+1800

9 Henrik Stigell:

skriven

Du passar riktigt bra i glasögon!

Kommentera här:

Annonsera här »