Powered by Jasper Roberts - Blog

MIN STEGIS


Två dagar efter jag beställde min stegräknare hos stegraknare.se hade den dykt ner i brevlådan! Toppen, gillar snabb leverans! Idag är första dagen jag haft den på mig och jag tänkte att ha 10.000 steg som mål varje dag! Just i detta nu står den faktiskt på 11.097 så jag kan säga att jag klarat mitt mål. Hi hi. Ska bli kul att se hur det går i veckan, tror inte jag går lika mycket en dag på universitetet som på jobbet men förhoppningsvis kanske det peppar mig att ta en härlig kvällspromenad istället! Kanske får öka på stegen sedan men 10.000 är väl ganska bra att börja med, eller vad tror ni? Har ni en stegräknare och vad har ni för mål för dagen?
1 Helena:

skriven

himmel vad söt

2 Elin:

skriven

Jajjemän! 10000 steg är ett bra mål tycker jag! Ibland blir det mer, men det är ju bara bra! :) Huvudsyftet tycker jag är att man inspireras så man kanske orkar lägga in en extra växel på kvällen om man inte gått "tillräckligt" under dagen.

3 marta:

skriven

jag har en men min räknar inte bra om den inte sitter fast vid höften så tar ofta av mig den då eftersom den stöter i så nu använder jag inte den. men efter att använt den ett bra tag så har jag ganska bra koll på hur mycket jag måste gå för att komma upp i stegantal.hoppas resan går bra. kram

4 Erika:

skriven

Snabb leverans!!

5 emzi:

skriven

Jag har länge velat ha en stegräknare. Får se om jag nån dag får köpt en :)

6 gotteochvi♥ -GRAVID IGEN!:

skriven

nu efter graviditeten skall jag nog skaffa en! det kommer ju bli mindre tid över till att träna osv när man har TVÅ barn -då kan ju detta vara en sporre!

7 Tropicalia:

skriven

10 000 steg om dagen är en bra början. Man bör gå så mycket för hälsan. Och du har dessutom skrivit att du planera springa till våren... 10 000 steg om dagen och 2 till 3 runder i spåret i veckan tycker jag är bra ett bra mål och det skulle jag vilja ha själv framöver...

8 Tina:

skriven

Åh, en sån där funderar jag med på att köpa. Är du nöjd med den?ha en bra dag / tina

Kommentera här:

Annonsera här »