Powered by Jasper Roberts - Blog

Poncho


H&M / 199kr

En poncho är något som saknas i min höstgarderob. Tycker att denna från H&M ser trevlig ut och beställde den för ett tag sedan. Jag vill matcha den som tjejen på bilden med tajta jeans, guldiga accessoarer och till det mina kilklackar från Minimarket eller höga heels!


1 CFS Design:

skriven

Hej!

CFS Design är en hobbyverksamhet som designar och säljer unika smycken. Vi har även roliga och förmånliga samarbeten med bloggare. Vill du shoppa våra smycken eller börja samarbeta med oss gå in på http://cravingforstyle.blogg.seHa det fint!

2 Marta:

skriven

Hej tjej!Vet du om man kan använda presentkort på HM Online? Verkar inte funka längre. Det funkade förut vet jag. Hade lagt grejer i shoppingbagen och nu verkar jag inte kunna betala med det. :/Kram

3 Shiromi:

skriven

du therez! kom att tänka på en sak, hur gick det med din keep calm and carry on poster, passar den verkligen inte till en ribbaram? jag är så sugen på att beställa en.

4 Therez:

skriven

♥ Marta

Åh jag har ingen aning! Visste inte om att det fungerade förut ens. Hi hi! Men testa att maila, kanske är det bar anågon bugg! :D Kram♥ Shiromi

Det gick åt skogen. Dessa som jag beställde från USA är ju i tum och passar inte alls i våra svenska RIBBA ramar. Det ser helt galet ut om jag skulle klippa till den och passepartout blir inte heller bra då den övre kanten blir mycket mycket tunnare än den på sidorna. :( Men försök att beställa i cm istället så du vet att de passar till svenska ramar!

5 Shiromi:

skriven

Nej men vad tråkigt! men tack för tipset då ska jag leta vidare, jag ser ju att petrified in pink har ju dessa :)

6 Christine:

skriven

Ja en poncho vill jag ocksâ ha! Men det är ju varken bomull eller ull i den här frân H&M? Det ska ju helst hâlla en varm :-)

7 Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag:

skriven

Snyggt med poncho. Tror dock inte att det passar mig.

8 Therez:

skriven

♥ Christine

Jag hade nog mer tänkt ha denna i höst innan det blir kallt och sedan som "kofta" inne på vintern. :) Synd att den är i akryl, det gillar jag inte. Men den var ju rätt billig och snygg så jag ser mellan fingrarna. Hi hi.

9 Therez:

skriven

♥ Shiromi

Ja precis! De har många och fina färger att välja mellan! :D

10 Emma:

skriven

Den var riktig fin

Kommentera här:

Annonsera här »