Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday diary

Det är söndag och vi befinner oss just nu i Stockholm. Resan hem i natt gick helt ok även om det är sjukt oskönt på flyg när man gärna vill slummra lite. Det känns i allafall underbart att komma hem och dessutom till solen! Planerna är att stanna någon dag här och sedan bege oss mot Sundsvall för att hämta nycklarna till lägenheten och se vad som behövs inhandlas dit, nu är det bara 15 dagar kvar till jag börjar mitt nya jobb! Tiden går så otroligt snabbt!
1 Anna:

skriven

woooow ska du flytta till sundsvall?! Haha blir så glad, Therez du är som en kändis för mig ;) Jag hoppas du får det bra där :)

2 Helen:

skriven

Skulle lätt kunna flytta till Sundsvall jag också. Vilken underbar stad. Tillbringade ett par dar där förra veckan och blir lika förälskad varje gång. Denna gång passade vi på att se Alnön som vi missat förut. Om man tycker att delar av stan är kuperad och har höjdskräck som jag ska man defintivt undvika vissa vägar på den ön...

Ville bara säja grattis och berätta att jag är lite avundsjuk...

3 Sara *SARASDIARY*:

skriven

Har bott i sundsvall i sex år & kommer nog aldrig flytta härifrån. Trivs riktigt bra. Hoppas du också kommer trivas! =)Kram

4 Therez:

skriven

♥ Anna

Hi hi, ja det stämmer! Den 13/8 åker jag och älsklingen ner för att ställa i ordning den lilla ettan vi kommer att bo i när jag jobbar. :)Vad gullig du är! :)

5 Therez:

skriven

♥ Helen

Vad härligt att höra detta! Jag har inte så stor erfarenhet av staden utan har mest besökt Birsta och Ikea så detta ska bli otroligt spännande! Blir jätteglad när jag läser sånt här att ni gillar staden! :D Hoppas jag också kommer gilla den lika mycket!

6 Therez:

skriven

♥ Sara

Vad kul att höra! Jag hoppas också vi kommer trivas! :D

Kommentera här:

Annonsera här »