Powered by Jasper Roberts - Blog

See right through


Väskan var ännu snyggare i verkligheten så jag är supernöjd med att jag vågade chansa! Hade även beställt de snygga byxorna från Nowhere som jag bloggat om flera gånger men tyvärr kunde jag inte ha min vanliga storlek eftersom det inte fanns någon resår/dragkedja i midjan utan var helt stum och hård. Hur tänkte man där liksom? Hade de haft det hade de varit helt perfeka! Synd för de var så himla fina och kändes rejäla.

//Love my new transparent bag from Nelly Trend!
1 Linnéa - finheter:

skriven

Synd på byxorna! Hur var de i storleken menar du? Funderar själv på att köpa dem, men vet inte om jag ska välja S eller M då jag har 36 eller 38 i byxor. Var de stora eller trånga i midjan? Tips?Älskar för övrigt tidningsstället!

2 Therez:

skriven

♥ Linnéa

Alltså de såg ut att var "vanliga" i storleken men problemet var att de var så stum i linningen. De ser ju ut som att de skulle vara lite stretchiga men det var de absolut inte, det fanns heller ingen dragkedja. För mig blev det problem när de skulle över rumpan men hade de kommit över hade de passat perfekt. Nu har jag ju lite putrumpa så det kanske var det som var problemet men det brukar ju alltid annars funka med min vanliga storlek. Hmm. Lite luddigt svar kanske men storleken såg normal ut men problemet var den stumma linningen/midjan för mig. :)

3 maria:

skriven

Åh, vilken cool väska. Sån måste man ju nästan ha :) Gillar din blogg föresten. Så personlig och inspirerande!

4 Ida:

skriven

Väskan är verkligen hur läcker som helst! Synd på byxorna, de måste vara gjorde för personer utan rumpa o höfter :/

5 Therez:

skriven

♥ Maria

Tack vad gullig du är! :D

6 Therez:

skriven

♥ Ida

Visst rä den cool! Är jättefin i verkligheten. :) Ja jag håller med dig! Man ska liksom vara rak hela vägen, fast då blir det jobbigt också för då ramlar de ju ner eftersom de är stumma. Ha ha.

7 Rebecca:

skriven

Hej! Ja jag förstår verkligen det. Har tänkt massor på dig som tagot ledigt och åker så långt. Som tur är ju såklart att ni har lite annat att se fram emot, men det känns ju så trist om det blir inställt för er. Vi kan ju vänta ett par timmar, men kommer bli så arg om dom väntar med att ställa in i sista stund. Men ja, jag hoppas verkligen det blir av och att vi spinger på varann :) Hade så trevligt! Kram

8 Ida:

skriven

Varje gång jag försöker kommentera i din blogg kommer det bara upp att det uppstod ett fel när min data skulle publiceras vilket medför att jag inte heller kan vara med i din tävling:/

9 Therez:

skriven

♥ Rebecca

Men gulle du! :) Vi får hålla tummarna att det blir av och att vi kommer se varandra och hejja! :D Kram

10 Therez:

skriven

♥ Ida

Men åhhh vad konstigt! Är det många länkar du skriver dit? Har för mig att det kan finnas någon typ av spärr i kommentarsfunktionen gällande hur många länkar man får publicera. Om du har många länkar, testa att skriva dem i två olika kommentarer! Hoppas det funkar, annars får du maial mig på therez_garderob@hotmail.com så är du självklart med i tävlingen!

11 Linnea:

skriven

Snyggt! Hade tänkt beställa den men det blev inte av, ångrar mig nu haha!

12 Jenny:

skriven

Hej! :DVill du bli länkad och samtidigt tävla om en gåva? Eller bara vara gullig och hjälpa mig samla poäng i en tävling? Det är super enkelt! :)Klicka vidare på länken:

http://jennyvuongs.blogg.se/2011/october/bli-lankad-d.htmlKRAM

http://jennyvuongs.blogg.se

13 tuzz:

skriven

Har spanat på den också, kanske slår till nu då :)

14 Therez:

skriven

♥ Linnea

Du får kolla in om den fortfarande finns kvar. :)

15 Therez:

skriven

♥ Tuzz

Gör det! Den är så himla grym! :D

16 emma:

skriven

Var kommer lådan du har tidningarna i? Den var riktigt häftig!

17 Therez:

skriven

♥ Emma

Tidiningsstället kommer från Åhléns! :D

18 Caroline:

skriven

Snygg! Vart är tidningsstället ifrån? Förresten, grym blogg!

Kommentera här:

Annonsera här »