Powered by Jasper Roberts - Blog

Giveaway - L´ORÉAL Kérastase

I samarbete med L´ORÉAL har jag fått möjligheten att tävla ut deras senaste hårvårdskit Kérastade Cristalliste (värde ca 800kr) till en av er läsare. Ett kit som verkar fantastiskt bra för oss med långt hår som har en tendens för fet hårbotten och torra toppar. Hur bra låter inte det? Nästan för bra för att vara sant om ni frågar mig!

För att delta i tävlingen ska du:
1. Lämna en kommentar i detta inlägg där du svarar på frågan:
Vad kallas teknologin som är hemligheten med Kerastase Cristalliste? [ledtråd]
2. Lämna gärna ditt bästa tips för att fixa en "bad hairday"

Tävlingen avslutas söndag den 6 maj och vinnaren publiceras dagen efter i ett eget inlägg och kontaktas via mail, så jag skulle vara oerhört tacksam om ni lämnade er mailadress i själva kommentarsfältet för att det ska gå lätt och snabbt att kontakta vinnaren. Lycka till!Follow therez.se on:
Facebook | Bloglovin' | Twitter | Lookbook
1 Kajsa:

skriven

Liquid Light Complex teknologi!Mitt bästa tips för en så kallad "bad hair day" är att enkelt sätta upp håret i en hög hästsvans och sedan dra i vax så att det håller, med själva svansen så tupera den lite lätt! Det blir bara snyggare om håret inte är plattat!kajsa.sundberg@hotmail.se

2 Elin:

skriven

Liquid Light ComplexOm jag har en dålig hårdag tar jag fram torrschampot och får bort det värsta plattheten och gör en liten fläta i luggen, då blir frisyren mycket roligare!elinbjorklund@gmail.com

3 Clara:

skriven

Jag är med o teknologin heter Liquid Light Complex. Mitt bästa tips är en stram knut för att sedan sätta upp i en donut, lyxigt o smidigt

4 Erika - lilla familjen:

skriven

1. Liquid Light Complex2. En fläta fungerar alltid. Har man tid att duscha håret är väl det bästa lösningen men annars så rekommenderar jag en slarvig fläta! :)

5 Linnea:

skriven

Hemligheten med Kerastase Cristalliste kallas Liquid Light ! :)Dålig hår dag har jag näst intill varje dag jag inte duschar håret på morgonen... Brukar lösa det med torrshampo och sätta upp håret i en hyfsat hög hästsvanseller en annan uppsättning med flätor m.m. Men att ha hängde hår då är omöjligt.... Dessa produkterna skulle kanske hjälpa mig med mina problem på en Bad hair day och det skulle vara underbart! :)

6 Åsa:

skriven

Liquid Light Complex

Stanna hemma så att ingen ser dig :) Eller gå till frissan. Bad hair days brukar bero på att man inte har varit och klippt sig på länge så håret har blivit risigt.

7 Johanna K:

skriven

Teknologin kallas Liquid Light Complex.Det bästa man kan göra för att rädda en dålig hårdag är att borsta igenom håret, rufsa till det med lite torrschampo och sätta upp det i en tofs/knut.jk.couture (a) live.se

8 Edith:

skriven

Liquid Light Complex teknologi :)Jag har väldigt långt, vågigt hår och en ganska basic frisyr som nästan aldrig råkar ut för en riktig "bad hairday". Det är isåntfall när hårbottnen börjar kännas fet och skitig medan resten av håret är i sitt finaste stadie några dagar efter tvätt. Så mitt enda tips är att spraya lite torrschampoo i hårbottnen och sätta upp det i en hög, slarvig tofs.

9 Louise:

skriven

Hej!

Så skoj med tävling här hos dig :-)1. Liquid Light Complex teknologi2. Mitt bästa tips är att sätta upp det i en svans eller knut, inte särskilt kul men bra :-DMin mail är louisehagglund@hotmail.comKram!

10 Karin Cademan:

skriven

Liquid Light Complex...

Mitt bästa hårtips vid en dålig dag är att kika i köksskåpen ...preparera hårbotten med lite potatismjöl ( funkar perfekt som dust it) sen rugga upp hårbotten lite och fixa till en snygg men slarvig fiskbensfläta! HELRÄTT;) funkar till allt..

11 k a r i n:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Torrschampo är perfekt. Att sätta upp håret i en knut eller göra en rufsig fläta brukar bli bra med :)

12 Caroline:

skriven

Jag är med! Det kallas Liquid Light Complex.

Om man har en dålig hårdag så kan man stoppa upp det i en knut eller hästsvans enkelt och snyggt!

13 Ida Schönnings:

skriven

1. teknologin kallas Liquid Light Complex! :)

2. Det bästa man kan göra är att sätta upp håret i hästsvans eller som en boll. dra sedan några hårflikar från sidorna vid pannan. simpelt och perfekt! För dom med kort hår kan en head bandana vara perfekt! Bekvämt och snyggt! :)

14 beth:

skriven

1. Liquid Light Complex kallas den, vilket låter sjukt spännande.2. En bad hairday kan förstöra ens humör hela dagen men mitt bästa tips är massa torrschampo, massa hårspray och halvt uppsatt med maaaasssa hårnålar. Sen får man intala sig själv att man är sjukt snygg ändå :)

15 Malin:

skriven

Svaret är Liquid Light Complex teknologi.

Jag har precis det problemet med mitt hår och skulle verkligen vilja vinna! Mitt bästa tips för en dålig hårdag är att spraya lite torrshampoo i håret samt sätta upp det i hästsvans eller lös fläta. Saltvattenspray är också bra för en sista finish. Jag köper mitt torrshampoo och saltvattenspray på H&M för mindre än 50kr styck, lätt värt för att fräscha till håret när det behövs!

Här är min mail: malin_92girl@hotmail.com

16 Sofie:

skriven

1.Liquid Light Complex

2. Släng på en keps , sjukt snyggt & trendigt!kramar

17 Emmy G:

skriven

1. Teknologin som används heter "Liquid Light Complex".2. När jag har en "bad hairday" brukar jag pendla mellan två frisyrer för att få lite variation. Den ena är en högt uppsatt slarvig knut, som passar till det mesta. (Toppen på sommaren!) Den andra är att göra en lite smalare fläta på vardera sida om ansiktet, och dra dessa bakåt för att att fästa med hårnålar vid bakhuvudet. Man kan själv variera volymen, och på en dålig hårdag brukar mina lockar leva ett eget liv, så det brukar bli riktigt bra!emmy.gustavsson@hotmail.com

18 Marika:

skriven

1. Liquid Light Complex2. För att rädda en dålig hårdag (vilket för mig främst är dagar när det plötsligt börjar regna eftersom mitt hår lockar sig då), har jag alltid en snygg sjal och ett par hårnålar i väskan!

19 Emma:

skriven

Liquid light complex! Om jag har en riktigt "bad hairday" slänger jag i lite tortshampoo men ser framförallt till att ha en grym outfit som väger upp till det trista håret. Det mesta funkar bara man har en snygg outfit som drar blickarna bort från håret! :)

20 Malin:

skriven

Liquid Light Complex

Mitt bästa tips för en bad hairday är att slänga ihop en fläta! Både lätt och snyggt och passar alla. Dessutom är det bara bra om håret inte är perfekt, flätan ska vara lite slarvigt och tovigt!

21 Sofia:

skriven

Hej!

Teknologin kallas Liquid Light Complex. Dåliga hårdagar får jag just när hårbotten blir fet samtidigt som topparna är spröda och ser vissna ut. Det enda som hjälper mig då är att tvätta det helt enkelt. Som du skrev så verkar dessa produkter för bra för att vara sanna, och det vore jättekul att testa om de kan hjälpa mig så att det går nån dag till mellan mina dåliga hårdagar!Tack för en bra blogg!

22 Hanna Linder:

skriven

1. Teknologin som är hemligheten med Kerastaste Cristalliste kallas för "Liquid Light Complex teknologi."2. Sedan jag började använda Kérastase's torrschampo och "Nutritive Oleo-Relax Serum" så har jag aldrig haft en dålig hårdag!

Jag sprayar lite torrschampo i hårbotten, tar en klick av serumet i hårtopparna för att ge fin glans och undvika frizzigt hår, och sen är jag ready to go!

(I absolut värsta nödfall så drar jag bak håret med hjälp av ett sött diadem).3. notna89@hotmail.com är min email adress.Tack för en underbar blogg Therez; den gör mig alltid så glad!

23 Hanna Linder:

skriven

min email är notna89@hotmail.com

(Jag skrev fel i mitt förra inlägg, SORRY)1. Teknologin som är hemligheten med Kerastaste Cristalliste kallas för "Liquid Light Complex teknologi."2. Sedan jag började använda Kérastase's torrschampo och "Nutritive Oleo-Relax Serum" så har jag aldrig haft en dålig hårdag!

Jag sprayar lite torrschampo i hårbotten, tar en klick av serumet i hårtopparna för att ge fin glans och undvika frizzigt hår, och sen är jag ready to go!

(I absolut värsta nödfall så drar jag bak håret med hjälp av ett sött diadem).3. notna89@hotmail.com är min email adress.Tack för en underbar blogg Therez; den gör mig alltid så glad!

24 Alexandra:

skriven

❤❤❤❤❤❤❤❤1. Liquid Light Complex2. Mitt bästa tips är att borsta i lite torrschampo i hårbotten och göra en slapp sidofläta som man sedan ruffsar till och gör "slarvig"! Supersnyggt och hur enkelt som helst!

25 Karin:

skriven

Liquid Light ComplexNär jag har en bad hairday så sätter jag upp håret i en knut och låter några slingor falla ner mot ansiktet.26 Karin:

skriven

Liquid Light Complex! :)Mitt tips är att sluta tvätta håret varje dag, speciellt om man har långt hår och eller färgat hår som är extra skört. För mycket tvättande gör håret bara torrt i topparna och fett i hårbotten! Jag tvättar håret två gånger i veckan numera och om jag måste använder jag torrshampoo därimellan. Håret vänjer sig förvånansvärt fort med att inte tvättas så ofta. :)

27 Josefine:

skriven

1. Liquid Light Complex2. När håret strejkar brukar jag ha i rejält med torrschampo och sätta upp det i en hästsvans eller en knut. Sedan lägger jag tyngdpunkten på kläderna, accessoarerna och/eller sminket - för att framhäva något annat.

28 Alice:

skriven

Teknologin kallas Liquid Light Complex teknologi :) Det sägs ju att en hatt kan fixa en bad hair day, eller en huvudbonad. Men alla (eller jag) passar inte direkt i det. Sätt upp håret! Man kan pröva allt möjligt :) En fläta eller en vanlig fin hästsvans går ju också <3 Annars så finns ju "saltvattensprayer" :D Fungerar alltid! Bäst! Håret blir naturligt vågigt :)

29 Jackie:

skriven

Teknologin heter Liquid Light ComplexMitt tips för en bad hairday är att först tupera hela håret lite, sen vända huvudet upp och ner och samla ihop håret till en slarvig knut som man sen fixar till med lite hårnålar och hårspray. Det blir snyggt och håller hela dagen!30 Cattis:

skriven

S litevar: Liquid Light Complex teknologi

Mitt bästa tips när jag har en bad hair day är lite torrschampo på hjässan och sidorna, därefter drar jag allt hår lätt bakåt och gör en slarvig inbakad fläta där jag sen drar isär den för en ännu slarvigare effekt. Avslutar med en stor blomma i nackhöjd och lite glansspray. Somrigt och fint!

31 Åsa:

skriven

1. Liquid light Complex teknologi

2. Bad hairday botas bäst med torrschampoo, en söt tofs eller fläta och ett stoooort leende...asa.hallin@telia.com

32 Felicia:

skriven

Hemligheten med Kerastase Cristalliste heter Liquid Light ! :)Jag sätter upp håret i en hyfsat hög hästsvans eller bara upp i en knut (allt snyggt och enkelt!)

33 Sanna:

skriven

Teknologin kallas Liquid Light Complex!!Mitt bästa tips är att sätta upp allt hår i en hästsvans och sedan göra lite korkskruvslockar i topparna. Det ser lite avancerat ut, men det går jättefort och är såå lätt att fixa :)

Min mail är: sanna.le@hotmail.com

34 Shiromi:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Har man en bad hairday finns inget annat att göra än att tvätta håret & fixa det som man brukar, i mitt fall föna & platta :) & Voilà, dagen blir perfekt!

35 Jessica:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.

Mitt bästa tips är torrshampoo! Älskar REF's torrshampoo, det är det bästa jag provat, och luktar dessutom gott.

jes.jon@hotmail.com

36 Emmis:

skriven

1. Liquid Light Complex-teknologin

2. Mitt bästa tips för en bad hairday är att tupera håret lite och göra en slarvig knut eller bara en enkel hästsvans. Då känner man sig piffig samtidigt som det döljer risiga toppar eller fet hårbotten. Vill man göra hästsvansen extra piffig tar man en slinga hår från undre delen av "svansen" och snor runt toffsen så den inte syns och fäster med hårnål på undersidan. Riktigt snyggt och stiligt :)

37 Mariah:

skriven

För att få ett rent och glansfullt hår använder Kérastase sig av Liquid Light Complex teknologin!Mitt bästa tips för en bad hairday är att kamma bak de härligt fettiga håret i en stram tofs, man slipper hårsprayet! ;)

38 Cattis:

skriven

Svar: Liquid Light Complex teknologi

Mitt bästa tips när jag har en bad hair day är lite torrschampo på hjässan och sidorna, därefter drar jag allt hår lätt bakåt och gör en slarvigt inbakad fläta där jag sen drar isär den för en ännu slarvigare effekt. Avslutar med en stor blomma i nackhöjd och lite glansspray. Somrigt och fint!

catharina.bergmark@hotmail.com

39 Josefin:

skriven

Det heter liquid light complex.När jag har en dålig hårdag tar jag bara lite skum och kramar in i håret så blir det så mycket bättre och sen sätter jag upp håret i en hästsvans. Sen är det bara att gilla läget, och tänka på att mest troligt är det ingen annan som lägger märke till att man har en bad hairday.40 Emilie:

skriven

Hej!

Den heter Liquid Light Complex teknologi! :)

Mitt bästa tips är torrschampoo, lite tupering och sen upp i en knut eller fläta. Annars är det ju ganska lämpligt med den rådande kepstrenden. :)

Jag skulle bli fruktansvärt glad om jag vann, för jag har fasen inte råd med nytt schampoo just nu pga dubbla hyror, och nån fåne snodde mitt Kerastase på gymet häromdagen!! :(

Kram emilie

goalsimulator@gmail.com

41 Denise:

skriven

1: Teknologin heter Liquid Light Complex

2: Jag har exakt problemet med fet hårbotten och torra, frissiga toppar. Då brukar jag locka längderna lätt för att hålla ihop topparna så det inte syns att de är torra. Sen knyter jag en turban eller tar på en hatt:)denise.leanderson@gmail.com

42 Malin:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi!

2. Mitt bästa tips måste vara att ta på snyggastehatten eller coolaste kepsen. Det gör jag även när jag inte har en bad hairday ;)hellkitty77@gmail.com

43 Malin:

skriven

Liquid light complex kallas hemligheten.Min hemlighet är att göra en stram toffs för att sedan sätta dit en donut eller en hair cuff. Trendigt, snyggt och ingen fokuserar på min feta hårbotten. Dessutom känner jag mig snygg och den dåliga hårdagen påverkar inte mitt inre!

44 Ida:

skriven

Liquid Light Complex teknologiBad hairday undviker jag så gott det går, men de dagar det sker tar jag fram plattången försöker ordna fram lite lockar, Plattången brukar kunna ordna fram lite glans i håret, tar i lite vax och kör en rufsig stil i håret, det funkar alltid. Bad hairdays kan vara snyggt och helrätt vissa dagar!

45 Maja:

skriven

Teknologin kallas Liquid Light complex.När jag har en "bad hair day" brukar jag tuppera det lite extra och sen göra en snygg inbakad fläta.. Den blir oftas "Stor" och snygg vid dessa tillfällen.46 Hilda:

skriven

Teknologin kallas Liquid Light Complex.Mitt bästa tips är att sätta upp en stram tofs och sätta i en hårdonut.

47 Amanda - mamma till S & T:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2.Investera i en galet snygg vårhatt eller annan rolig accessoar! På kvällen kan man sen skämma bort håret med en lyxig inpackning!

48 Julia:

skriven

Teknologin kallas Liquid Light Complex! När jag har en "bad hairday" brukar jag ta torrschampo i håret och slänga upp det i en "bulle" med hjälp av en donut och man sparar lite hår som man sedan flätar och "virar" runt bullen! ( snyggt och enkelt) Är också snyggt med en slarvig fläta t.ex fiskbensfläta eller kanske en inbakad.

49 Julia:

skriven

Teknologin kallas Liquid Light Complex! När jag har en "bad hairday" brukar jag ta torrschampo i håret och slänga upp det i en "bulle" med hjälp av en donut och man sparar lite hår som man sedan flätar och "virar" runt bullen! ( snyggt och enkelt) Är också snyggt med en slarvig fläta t.ex fiskbensfläta eller kanske en inbakad.

50 Anna-Märta Stålnäve:

skriven

1. Den kallas "Liquid Light Coplex teknologi".2. En dålig hårdag räddar jag alltid med min favvohårpryl "hårmunken".

En hög tofs där hårmunken träs på och fäster antingen lite slarvigt med nålar eller en mer stram variant som fäst med ytterligare ett hårband och vips du har en awesome knut! Ett par riktiga statementörhängen på det och ingen märker att ditt hår inte har sin bästa dag ;)Mail: stalnave@gmail.com

51 MyzaaN:

skriven

Liquid Light Complex teknologi!en fiskbensfläta i håret och sedan dra ut det lite så du får en så där typsikt slarv känsla.. som att mangjort det åp 3 min :P aas snyggt och fräsct

52 Amanda:

skriven

Jag är med och tävlar!Teknologin kallas Liquid Light Complex.Gör en enkel snabb fläta i håret eller sätt upp det i en slarvig tofs, funkar alltid!

53 Andrea:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.Mitt bästa tips är att blöta håret igen med en blomspruta och föna med rundborste, brukar bli ordning på burret då :)

54 Jenny:

skriven

Liquid Light Complex

Bad hair day- en busig knut är riktigt snyggt..

55 Johanna (Jolimas sminkblogg):

skriven

Liquid Light Complex.När jag har en bad hairday är alltid orsaken att håret blivit fett i hårbotten. Så då slänger jag i lite volympulver eller torrshampo och sen åker håret upp i en tofs!

56 Isabelle:

skriven

Liquid Light Complex teknologiMitt bästa badhairday tips är att bara låta håret vara,det är bra om det får vila nåndag. Det är charmigt med rufsigt ofixat hår. Så låt bli plattången och hårsprayen!

57 Anna:

skriven

Den har Liquid Light Complex teknologi :) Mitt bästa tips för en "bad hairday" är att om man till exempel har slut på hårinpackning och tycker det är alldeles för dyrt, kan man skapa sin egen! Ägg är jättebra för håret eftersom håret består av protein, vilket finns i ägg som gör det starkare. Avokado är också väldigt bra med sina nyttiga fetter, bra för hår,hud och ja, allt! Så det är bara att söka på "göra egen hårinpackning" så kan man se om man har något i hushållet att använda ;) är sjukt bra och skulle kunna vara bättre än en vanlig hårinpackning! Håret blir starkare och glansigare. Det är mitt bästa tips och håller nu tummarna :)

58 Laura:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Dra håret stramt bakåt och sätt upp det det i en hög hästsvans. Tupera hästsvansen och tvinna den på ena hållet så att du börjar snurra svansen mer och mer så det tillslut är en stor, fluffig knut uppe på huvudet. Fäst svansen med en hårnål och ta ner små slarviga lockar på vardera sida ansiktet. Ser stylat ut och är roligare än den vanliga dåliga-hårdags-hästsvansen samtidigt som det krävs så himla lite av dig för att lyckas!

59 nicolebica:

skriven

1: Liquid Light Complex

2: Kör på en fiskbensfläta på ena sidan och sedan en mössa ovanpå det!

60 Lina:

skriven

Liquid Light Complex kallas den teknologin! :)Jag har utsläppt endast dem två första dagarna när mitt hår är nytvättat, och eftersom att det skadar att tvätta håret för ofta då det inte har samma ph, så har jag uppsatt 1-2 ggr innan jag tvättar det!

Så jag brukar ofta tupera håret, dela in i bredsidbena, lite torrshampo och göra en stramknut, eller en helt vanlig stram toft, så snyggt och classy! :DKram Lina :)

61 emma:

skriven

1. Liquid Light Complex.2. Mitt bästa tips för en bad hair-day är att ta på sig en hatt! Fungerar i alla lägen och så är det ju hur snyggt som helst!!

62 Sandra:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Lite torrschampo löser de flesta problemen, och några droppar hårvinäger ger underbar doft till smutsigt hår. Satsa gärna på en superstram hästsvans, eller gå lös med torrschampot och lite saltvattenspray för ett busigt surfsvall :))

63 Eva-Lotta:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi!2. Har jag en bad hair day med fett hår så kör jag i Proffs torrschampo och sätter upp i en tofs. Toppa med en snygg sminkning så drar det uppmärksamheten från håret till ditt ansikte! ;)

64 amanda:

skriven

Liquid Light Complex.

mitt tips är att använda torrschampoo och sätta upp håret i en stram hög toffs!

65 Jennifer:

skriven

Liquid Light Complex!Jag brukar inte ha särskilt mycket tid på mig på morgonen, så när jag har bad hair-day slutar det oftast med torrschampo och en uppsättning, antingen i hästsvans eller knut. :) För att undvika dåliga hårdagar ser jag till att göra hårinpackningar med jämna mellanrum, och ha en hårklippning som lägger sig bra utan att behöva användas tänger på. Håret ska inte behöva stylas för att se ok ut!

66 Kerstin:

skriven

1. Liquid Light Complex2. När jag har en bad hairday och har tid så lockar jag mittt hår med trippellocktång. Det blir ju lika bra resultat hur än håret såg ut tidigare, tillskillnad från att platta eller locka med vanlig locktång. Har jag lite tid så tar jag min moroccanoil och gnusslar in i håret och sätter sen upp det i en hög toffs!

67 Jenny E:

skriven

1: Liquid Light Complex teknologi

2: En "bad hair day" rättas enklast för mig (som har självlockigt) att samarbeta med rufset genom att spraya med blomspruta, krama upp lite, klämma i lite vax och silikondroppar. Är det ändå bortom räddning, fixar jag några småflätor blandade med större och sätter upp alltihopa slavigt i en lös knut eller tofs. Lindar man en fläta runt tofsen ser det riktigt schysst ut!

68 Torre:

skriven

1. Liquid Light Coplex teknologi

2. Torrschampo i botten för att få bort allt flöt och för att få upp volymen. Silkesdroppar eller babyolja i topparna för att få bort friss. Alternativt inbakad fläta eller varför inte ta på sig den fina hatten nu när sommarn e påväg? :)Inte för att försöka fjäska men bilderna på produkterna är jättefina! Älskar det ljusa ljuset, gör att jag vill ha produkterna ännu mer! haha :)

69 Magdalena Fredriksson:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi!2. Mitt bästa tips är att ha håret i en fin fläta, eller stramp uppsatt och kanske piffa till det med någon finare hårsnodd eller varför inte en haircuff?! tar bort fokuset från själva håret! jag själv brukar ha håret bakåt med en bandana. något jag annars brukar tillämpa är, SÅKLART, torrschampo till hårbotten och serum/silkesdroppar till längderna. men det är inte fullt lika enkelt om man inte har detta kan man tycka, och då finns det en rad husmorstips att tillämpa ;)har man torrt hår så kan man använda hudkräm/handkräm/bodylotion i de torra partierna, det ger håret fukt så det inte ser fullt lika torrt ut! har du istället fett hår, och inget torrschampoo, kan du som brunett/mörkhårig använda solpuder i hårbotten och de feta partierna, och är du ljushårig/blond kan du använda babypuder, vanligt puder till ansiktet och även vetemjöl! och har du både och, som jag med fet hårbotten och torra längder, tillämpa båda!!!

70 Matilda:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips för en "bad hairday" är att göra en snygg, enkel knut i håret efter att du haft i torrschampoo i de flottiga delarna fuktgivande serum/hårinpackning i de torra delarna i håret - och vips så har man en snygg enkel frisyr som passar till både myskläder och den lite mer fixae looken! :)

71 Johanna:

skriven

1. Liquid Light Complex2. En snygg hatt är allt som krävs. Bär själv ofta hatt och det ger en intressant touch till en outfit samt man behöver inte oroa sig för dåliga hårdagar då ;)

72 Erica:

skriven

1. Liquid Light Complex-teknologi

2. Att helt enkelt sätta upp håret i en slarvig knut. :-)

73 nathalieandersson':

skriven

Liquid Light Complex.

om jag hade haft en bad hair day så skulle jag sätta upp håret i en vanlig knut eller hästsvans och sedan lägga till något fint som t ex ett glittrigt hårspänne eller något liknande så tänker man inte lika mycket på det! :)

74 Erica Gilbertson:

skriven

1. Svaret är Liquid light complex-teknologi.

2. Mitt tips är att när det är en dålig hårdag gör den först värre ;) .. Spraya håret med hårspray och saltvattenspray så det blir riktigt fluffigt, sen sätter du upp det antingen i en tofs och sätter i några spännen eller så gör du en fläta. Det gör så att håret blir tjockt och lätt att fläta.

75 Daniella:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.Man sätter upp håret i en vanlig modern knut, finns många varianter så mycket och välja på

76 Matilda Tilly (::

skriven

1, Liquid Light Complex heter teknologin som Kerastase använder sig av.2, Det jag själv brukar göra är att antingen blöta ner håret lite med hjälp av en vattenflaska med spraykork för att lägga det som jag vill, i annat fall sätter jag bara upp håret i e slarvig tofs och några hårspännen som ska hålla fast det som är för kort. Blir nästan alltid snyggt på något vis!

77 Helena:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi2. Jag brukar använda torrschampo om jag inte hunnit tvätta håret, sedan sätta upp det i en hög stram toffs! det är fint och funkar alltid. Sedan sminkar jag mig lite extra fint så märks inte "bad hair" dagen . :D Ett enkelt, men oslagbart tips! puss.

78 madelene:

skriven

Liquid Light Complex!När jag har en dålig hårdag så brukar jag bara blåsa håret lite, sedan tupera håret lite och sätta upp det i en hög boll och ta på mig diademet.

Funkar i alla väder och dagar :)

79 Wicked syriansk Girl:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Smörj håret med äkta olivolja, låt det vara i ca en timma, tvätta sedan av och...TADA, no more bad hair days!

80 emelie:

skriven

Liquid Light Complex.Jag har väldigt platt och livlöst hår (= ingen volym alls), jag brukar spruta i en himla massa torrshampoo som är volymgivande och ruffsa till håret så jag får volym som håller hela dagen! Har jag tid ork och lust så lockar jag även topparna och "böjer ut" håret som ramar in ansiktet för att få mer liv i det!

81 Maria Andersson:

skriven

1. Light Complex teknologi.

2. Jag som inte bär smink kan inte kompensera med smink när jag har en dålig hår dag så jag kompenserar med en snygg outfit som gör att man kanske lägger mer märke på mina kläder än på mitt hår. Och att håret blir uppsatt den dagen är väl inte ovanligt! Sedan så kommer väl ingen gilla mig mindre för att jag har en dålig hår dag :P

82 felicia:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex.Dåliga hårdagar räddar jag lite halvt med en luvtröja, fixa luggen lite snabbt och på med luvan. Fort vare gjort, matcha med snygga kläder och ingen kommer tänka på att håret inte är perfekt.

83 Elina✿:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex.Jag tycker inte att man behöver göra något åt sitt hår när man har en dålig hårdag. Man behöver inte vara helt perfekt och felfri hela tiden! Ta det lite lugnt istället :-) Har du bra självförtroende kommer ingen ens att lägga märke till håret.

84 Ida - lite mer än du bad om:

skriven

1. Det heter Liquid Light Complex teknologi2. Mitt bästa tips är min nyfunna bästa vän Baptiste torrschampo. Det gör verkligen att mitt hår ser nytvättat ut hur skitit det än är, och så ger det mitt supertunna platta hår riktigt härlig volym. Jag kan inte leva utan den!

85 jessica:

skriven

Teknoligin heter Liquid Light Complex.Mitt bästa hårtips för en bad hair day är att använda gummiblommor som finns att köpa på tex Åhlens och kicks. Man fuktar eller tvättar håret, snurrar håret på dessa gummi blommor och antingen sover man med dem eller så fönar man de tills de torkar. Ju blötare och längre tid du har i "spolarna" ju mer lockigt blir det. Går fort och jätte fint om man bara fuktar håret och sen fönar det lite snabbt då det blir lite mer vågigt och mer liv i det. Plus att det inte sliter lika mycket som det gör om du skulle locka det med plattång eller locktång. Kram Jessica :)

86 elinfroth:

skriven1. Liquid Light Coplex teknologi.

2. Det finns ju endel snabba lösningar på en dålig hårdag men den där ofräscha känslan är ändå svår att komma undan. Mitt svar på frågan är att försöka gå till roten på problemet och använda bra produkter, inte locka/platta håret för ofta och toppa håret med jämna mellan rum. Det tråkiga med superbra hårprodukter är att de är fasligt dyra för en gymnasiestudents ekonomi. Så hoppas hoppas på att få vinna detta superkittt :)

87 nelly:

skriven

1. Liquid Light Complex heter teknologi.2. Mitt tips är att bara tvätta luggen istället för håret. Oftast är det luggen som blir smutsig och förstör en morgon men med en supersnabb tvätt så är det klappat o klart. Man behöver inte ha kort lugg för detta tips utan passar alla!

88 Spacegirl:

skriven

Liquid light complex.Gör en hästsvans eler en fläta - quick fix som räddar en bad hairday.Spacegirl_@spray.se

89 Heidi:

skriven

1. Liquid Light Complex!2. Jag kör efter vad håret vill, inte vad Jag vill att håret ska göra! Dvs, vaknar jag upp med ett skatbo till hår så gör jag det 'värre'. Jag kör in lite spraywax och rufsar runt i håret och kör på den ovårdade beachlooken, som om det vore meningen! Har jag för fett hår den dagen så sprayar jag i ett uns torrschampo, kammar håret stramt bakåt och gör en inbakad fläta.Work with what you've got; do what your hair wants you to do!

(h.alaluusua@gmail.com)

90 Sandra.:

skriven

1. Liquid Light Complex2. Mitt bästa tips är nog att fukta håret och sedan göra en inbakad fläta. Den kan man ha när man är på väg till skolan/jobbet och när man kommer dit så tar man bort den och vips så har du ett lagom vågigt hår! (Om håret är lite skitigt så kan du använda torrschampo!):)

91 Elina:

skriven

1. Liquid Light Complex2. Den bästa och enklaste "bad hairday" frisyren är att sätta upp håret i en stram toffs och tupera lite om man inte orkar platta. Det funkar både om man har smutsigt eller rent hår :)

92 Elina:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi.2. Mitt bästa tips för en "bad hairday" är att antingen göra en inbakad fläta eller sätta upp håret i en stram, hög hästsvans eller att använda sig utav torrschampo. Tre olika utvägar som funkar hur bra som helst!

93 Amanda Lindgren:

skriven

1: Liquid Light Complex!2: Mitt bästa tips till ett friskt hår är att absolut inte tvätta det varje dag. Det torkar ut håret och sliter. Att använda plattång är också någonting som skadar på håret något fruktansvärt. Så om man är en sådan person som älskar platt hår och nästan känner sig tvingad till att ha platt hår - Använd en rullborste, ett bra värmeskydd och föna håret platt eller hur man nu vill ha det, då slipper man sedan stå att tortera håret genom att platta med en supervarm plattång efter man redan fönat håret.

Om det inte är så att du har lite tid på dig och måste använda hårfön så ska man helst skippa det, att låta håret självtorka är det bästa.Att använda hårinpackning regelbundet är också någonting som håller håret friskt, och även att gå och toppa sig ofta.

94 Emmelie Svensson:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. mitt bästa tips är att sätta upp håret i en slarvig knut mitt på huvudet. samt att använda volympuder. Osis dust it är den bästa :)

95 FRIDA:

skriven

1. Teknologin heter Liquid light complex!2.

Mitt bästa tips är att spruta lite torr schampo i hårbotten.

Sedan sätta upp en toffs, och efter det spraya litegran i själv tofsen.

Då får torrschampot håret att bli mindre fett under den dagen. Och glänsa som en sol!

96 Lilla Amalia:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.Vid en dålig hårdag så tar jag torrschampo, borstar håret med huvudet upp o ner, och sätter sedan upp håret i en bulle. Oftast en på sned, på ena sidan av huvudet så blir det lite annorlunda än vanligt :)

97 Malin:

skriven

Liquid Light Complex.

Mitt bästa tips för en bad hair day är att spraya i torrschampo, det bästa jag har provat är baptiste. Håret blir fettfritt, mjukt och glansigt av det. Med det fantastiska resultatet ser du bra ut i någon dag till utan att behöva tvätta håret!

98 Sabina:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips för att fixa en bad hairday är att spraya i lite torrschampoo i håret & sedan sätta upp håret i en hästsvans!

99 sabrina:

skriven

1. Teknologin kallas för Liquid Light Complex

2. Mitt bästa bad hair day tips är att sätta upp håret i en hög hästsvans/knut eller inbakad fläta. Sjukt snyggt!

100 ▲ Emmasophie:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips är att sätta upp de i en stram toffs. Det går snabbt, är modernt och döljer en dålig hårdag eller fett hår!

101 Elina:

skriven

1. Tekonologin kallas Liquid Light Complex

2. För en Bad Hair Day vill jag tipsa om är att fläta håret mer eller mindre. Min bästa metod: Få upp volymen med lite torrshampoo, göra en(eller fler) småflätor som börjar ungeär på mitten av huvudet och sedan sätta upp håret i en lös slarvig knut.

:)

102 Linda:

skriven

Liquid Light Complex teknologi!

Usch vad jag hatar dåliga hårdagar, just idag råkar jag ha en. Men jag löste det med en lagom mängd torrschampoo och lag upp håret i en rufsig knut. Även om jag inte kände mig fin fick jag väldigt många komplimanger, härligt det! <3

103 Johanna:

skriven

1. Liquid light complex-teknologi

2. Mitt bästa tips är att sätta upp håret i en riktigt backslick hög tofs! Skitsnyggt, så sprejar man massor så kan man inte tänka sig att håret är fett ;)

104 Carro:

skriven

Liquid Light Complex.

Sätt upp håret i en hög stram svans:)

105 emma:

skriven

hej :D svaret är: Liquid Light Complex

och mitt bästa tips för en bad hairday är torrshampo! det gör att håret ser rent ut och dessutom får man volym!! :) om man har lite längre hår tycker jag man ska satsa på en lite slarvigt flätad (eller fiskbensbläta) som man låter hänga över ena axeln. hett hett hett :D

106 Daniela:

skriven

Svar: Liquid Light Complex

På en bad hairday brukar jag lägga i torrschampo i håret och borsta ut det ordentligt och ibland lägga upp det i en svans eller fläta!

107 Hanna - Mamma till Isac:

skriven

1. Liquid Light Complex2. En dålig hårdag brukar jag använda torrschampo i hårbotten och sedan tupera längderna, spraya lite hårspray och borsta ut längderna lite svagt med en vanlig hårborste. Då får det både mer volym och ser snyggt ut resten av dagen :)

108 Frida:

skriven

1. Svaret är Liquid light complex! :)2. Mitt absoluta bästa hårtips för 2012 är att sätta upp håret i en hög donout, håret ser inte fett ut (utan mer glansigt) om det var länge sen man tvättade det! Kör alltid på det! Sen dessutom är det ingen annan som märker att man har en dålig hårdag, sträck på dig och le extra mycket istället! :)

109 Emmy:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa hår tips är att lägga upp håret på en toffs/knut och klart! Eller så kan man väll ha en snygg mössa eller keps på!

110 F R I D A:

skriven

Svaret är Liquid light complexMitt bästa hår tips är att älska sitt hår även fast det inte blir perfekt! Ingen har det perfekta håret även fast man kanske kan tror det. Alla har sina "bad hair day´s". Skit i att håret inte blev som du ville för den dagen och lev livet istället! Säg till dig själv att du är fin endå för det kan jag lova dig att du är!

Det här tipset kanske inte gör håret friskt men jag tycker ändå att det är en viktig grej man ska tänka på! :)

111 sophie:

skriven

1. Liquid Light Coplex teknologi

2. massa torrschampoo och ett stort leende :)

112 Ina:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.

Jag brukar alltid ta i ett serum i längderna så att det ser lite friskare ut och sen sätter jag antingen upp det i en vanlig hästsvans eller donut bun med flätor på båda eller ena sidan, då ser det snyggt ut ändå!

113 Jojjo:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Vissa dagar går det bara inte, och kan man inte ha mössa på sig inomhus på jobbet så är mitt bästa tips att väga upp det med något roligt smink, örhängen eller piffiga kläder så man inte tänker så mycket på håret

114 Mikaela:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips för en dålig hårdag är inbakad fläta eller en stram tofs där man flätar änden. Att fläta håret gör att det inte syns att man har en bad hairday!

115 Astrid:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi!

2. Släng upp håret i en slarvig men samtidigt snygg knut och tänk inte mer på det så blir det ingenting som märks av. Andra personer kommer nog tycka att det är skit snyggt och fråga sig hur länge du egentligen stått framför spegeln! ;) Se sedan till att vara nöjd med ditt smink! Känn dig bekväm i dig själv, trots din "bad hairday".

116 Elin Sandelin:

skriven

1.Teknologin heter Liquid light complex.

2.Mitt bästa tips för en dålig hårdag är att använda torrschampoo om man har det tillgängligt och sen sätta upp det i en slarvig knut, då ser det ut som att det är meningen att det ska vara lite ruffsigt och ruff. Piffa till varianten med en fläta längs sidan eller i luggen.

117 Sofie:

skriven

1. Liquid Light complex teknologi :)2. Mitt bästa tips är att locka längderna lite lätt med en plattång, sedan spraya lite torrschampoo i den övre delen av håret. Rufsa sedan runt det lite lätt och VIPS så har du superfint hår igen :)

118 Malin:

skriven

1. Liquid Light Complex

2, Jag brukar sätta upp håret i en donut, då stannar allt hår på plats (ibland med hjälp av hårspray) och det syns inte lika bra om håret är t.ex. inte tvättat på rätt länge :)

119 Sandra Johansson:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. När mitt hår inte alls vill som jag så gör jag en lätt fiskbensfläta som folk kan stirra på. Kan vara snyggt att bara göra en början på flätan eller en fläta som räcker till hela håret.

120 Louise^^:

skriven

1. Liquid Light Complex-teknologi

2. Mitt tips för en bad hair day faktiskt peruk! Jag tror alla nån gång har känt "Ååhh jag är så trött på min hårfärg! Jag behöver en förändring!" Och att färga håret är ju ganska drastiskit, och då är ju peruk perfekt! + att man kan ha typ alla färger; från grått till knallrosa! Och om man inte ska ha peruken varje dag, jättelänge måste den ju inte vara jättedyr eller hålla i flera år. Det kan bara vara en kul grej och perfekt om man har en dålig hårdag :D

121 Annie:

skriven

1. Liquid Light Complex trknologi.

2. Om du har bråttom är det nog lättast att bara sätta upp håret. Om man har lite mer tid föreslår jag att blöta hela håret så löser sig allt.

122 Ester:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex :)Mitt tips är att göra en stor bulle, alltså sätta upp håret i en hög toffs, sedan tupera/ använda hårmunk och sedan sätta fast håret. Såhär: http://esterhagstrom.blogg.se/images/2012/dsc01829_193011064.jpg. Puss och kram!esterhagstrom@hotmail.com :)

123 Hanna:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Då jag vaknar med världens ruffs så brukar jag spraya lite torr schampo för ytterligare volym och sen lite vax på topparna så det inte ser lika frissigt ut.

124 S A R A:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. När jag har en bad hairday sätter jag alltid upp håret i en slarvig knut eller tofs, ser oftast riktigt härligt ut med en slarvigare även om man känner att man har en bad hairday! sen så är ju torrschampo en räddare i nöden ibland ;)ssaralundberg@live.se

125 Emelie:

skriven

Jag är gärna med och tävlar. Cristalliste med Liquid Light Complex teknologi är mitt svar och mitt tips till badhairday dagarna är att blöta håret och göra en fläta och föna håret med flätan i så får man jättefina lockar :)kram

126 Sussi:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Stanna hemma.

127 Nina:

skriven

Liquid Light Complex

2. Bär upp det med självsäkerhet! Inget slår det

128 Molly<3:

skriven

1. Teknologin heter Liquid Light Complex

2. Istället för att sätta upp håret i en ful slarvig tofs så brukar jag bara platta håret, kamma igenom det med en kam (lite lätt bara annars så tappar man all volym) och sätta upp det i en slät, hög tofs och ta lite mousse på själva hästsvansen så den ligger still resten av dagen! Då ser det ut som om man har satt upp håret fint och anstrngt sig istället för att det var en nödlösning.

129 Terese:

skriven

Svar på frågan:Liquid Light Complex-teknologin.För att fixa en bad hair day: Antingen sköljer man igenom håret,räcker att ta i lite balsam för att få upp glansen.

Eller så kör man i lite torrschampoo eller dust/powder i hårbotten,tvinnar längderna lite och sprayar så har man en snygg surf look :-)

130 kajsa h:

skriven

1.Liquid light complex teknologi

2. Jag har många dåliga hårdagar men räddar alltid humöret med en fin fläta i luggen och ett starkt läppstift. då fokuserar folk blicken på det och ingen ser mitt lite smutsiga/rufsiga hår :)

131 BeautyAddicted:

skriven

Liquid Light Complex teknologi

För en dålig hairday så brukar jag sätta upp håret i en lite mer avanserad knut, vilket betyder att jag använder mig av en den speciella "knut bullen" som gör så att den blir rund och jämn (kan köpas på glitter). Innan jag börjar så har jag sprayat lite torr shampo i hårbotten för att öka volymen,men också för att få håret att se fräsht ut. Sedan, vilket du kan göra om du har lite längre hår är att jag snurrar en fläta runt hela bullen, och fäster flätan i knut delen närmas nacken för att få den att synas som minst. Tada! Lätt som en plätt!

132 Louise:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.

Gnugga i lite torrschampo/dust it eller varför inte maizenamjöl eller potatismjöl för att få håret luftigt och volym.

133 felicia:

skriven

Liquid Light Complex teknologiNär jag har en bad hairday brukar jag borsta igenom det lite snabbt och sätta upp håret i en knut eller vanlig hästsvans och sedan dra på mig en keps

134 josefine lundberg:

skriven

Liquid Light Complex teknologiVid en bad hair day så skulle jag rekomendera Kérastase olja som gör håret mjukt och fint. Har inte haft råd med en riktigt flaska, utan bara provat tester och oljan har verkligen fungerat superbra! Efter att ha satt i oljan skulle jag nog sätta upp håret med hjälp av en såkallad Donut :)Om man har flottigt hår så skulle jag rekomendera torrschampo istället för olja!

135 Lisa:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex

Mitt bästa tips för en "bad harday" platta håret och ta på en snygg huvudbonad samt sminka dig lite mer så "åskaderen" fokuserar på ditt ansikte istället för ditt hår :) Eller så kan man ju alltid hoppa in i duschen :P

136 Jenny:

skriven

Liquid Light Complex.Här är mina 5 bästa tips vid en "bad hair day":

1. Torrschampo!! Min räddare i nöden.

2. Ibland kan det bara räcka att ändra benan åt andra sidan eller varför inte mittbena? Att byta från sin "vanliga" bena gör så att håret får sig ett litet luft ;-)

3. En slarvig knut eller slimmad hästsvans.

4. Keep it simple. Hårband eller ett fint diadem kan göra mycket.

5. Flätor, flätor, flätor!Håller mina tummar hårt då jag verkligen vill ha dessa produkter! Tack för en bra blogg.

137 Ulrika:

skriven

1. Teknologin kallas för Liquid Light Complex och är menat för oss med långt fint hår, med fet hårbotten och torra längder.

2. 1. Teknologin kallas för Liquid Light Complex och är menat för oss med långt fint hår, med fet hårbotten och torra längder.

2. Mitt tips för dåliga hårdagar är tråkigt nog torrschampoo (men det är ju bara en för fantastisk manick) OCH en svinborste, då de skyddande oljor vi har i hårbotten sprids till resten av håret om vi borstar de med en svinborste, och gör att håret ser glansigt ut och den feta känslan i hårbottnen minskar.

138 Jennifer:

skriven

Liquid Light Complex.Mitt tips för en badhairday är att använda torr schampo för att få lite volym och samtidigt ta bort det fettiga, ibland funkar det också med silikon droppar för att forma det bärre, ta bort elektriska hårstrån och samtidigt skydda det!Andra allternativ är att sätta upp det vilket inte är lika kul, men alla har dåliga hår dagar så vad ska man göra :)

139 malin:

skriven

Liquid Light Complex teknologiEn dålig hårdag för mig är när håret är fett eller när luggen inte vill som jag vill och då tar jag fram torrshampoot, gör en fläta eller en enkel snurr i luggen eller så tar jag på mig en snygg chillig mössa som jag trivs i!

140 J O H A N N A:

skriven

1. Liquid Light complex technology

2. Jag sätter upp det i en hög stram ponytail. Quick & simple!Den senaste tiden har jag "tappat" väldigt mycket hår. Det lossnar mängder när jag kammar det och även under dagen fastän jag inte ens rör håret. Tror verkligen inte att Sveriges klimat är optimalt direkt :/

141 Maja:

skriven

liquid light complex heter teknologin som är hemligheten.Mitt bästa bad-hair day tips är det gamla vanliga, tupera faktiskt, och sätta upp i en slarvig tofs eller knut. Eller att sätta upp en slickad stram tofs. Så för att sammanfatta, tofs!

142 Emma Jonsson:

skriven

Liquid Light Complex teknologiNär jag hoppat inte hunnit duscha brukar jag första spraya lite torrschampoo i hårbottnen, sen noggrant borsta igenom hela håret med en svinhårsborste som fördelar fettet ut i längderna (låter jätteäckligt men ger ett fräschare intryck). Sen sätter jag upp håret i en inte alltför stram knut eller hästsvans. Klart!

143 Agnes Hesthamar:

skriven

1. Teknologin heter "Liquid Light Complex"2. Mitt bästa tips för en så kallad "bad hair day" är att borsta igenom håret och sedan spraya i lite torrshampoo i hårbotten, både för att täcka det fettiga och för att få lite extra volym. Detta brukar jag alltid göra när jag inte har hunnit tvätta det och det brukar fungera riktigt bra på mig! (Jag använder Björn axén style torrshampoo)Om håret istället bara lägger sig sådär fult som det kan göra ibland även om det är nyduschat så brukar jag blöta ner borsten och sedan borsta igenom håret med den så att håret lägger sig som jag vill att det ska ligga. Sedan tar jag i lite serum som ger håret mer lyster, jag tycker också att håret känns mycket luftigare när jag tar i lite serum i det.Sedan funkar det ju alltid med en stam hästsvans (eller en riktigt slarvig för den sakens skull) och om man vill kan man ju investera i en stilig håring som piffar upp hästsvansen lite extra! (Hårringgar finns på hm för ynka 39 kr.)Hoppas att mina tips kan vara till hjälp för någon! (:

144 Ulrika:

skriven

Liquid Light ComplexSätt upp håret i en toffs eller knut.

145 Maja:

skriven

Liquid Light Complex

När jag har en dålig hårdag är bästa tipset att bo tillsammans med din bästa vän! Ett glas vin eller en godisskål är allt hon kräver, sen löser hon alla möjliga hårproblem! Ett hett tips! :)

146 Alva - Fashionupdates:

skriven

1. Liquid Light Complex Teknologi

2. Fiskbensflätan är min räddare i nöden vid dåliga hår-dagar.Kul med tävling! Nu gäller det bara att hålla tummarna :)

147 Hanna:

skriven

Teknologin kallas Liquid Light ComplexMitt bästa tips för en bad hairday är att inte tänka på det! Oftast är det bara du själv som tänker på att benan inte ligger helt rätt eller att du inte fick exakt volymen du ville ha. Är håret flottigt kan du sätta upp det i donut. Snyggt, och ingen kommer märka att det är smutsigt! =)

148 Josefin:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.

Mitt bästa tips för en dålig hårdag är torrshampo och en snygg uppsättning, gärna något roligare än en stram hästsvans som till exempel en slarvig och elegant bulle med ett fint hårspänne som en personlig touch. Ett annat tips om man har fett hår är en cool keps. Enkelt och jätte snyggt.

149 Hannah:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. När jag har en bad hair day så brukar jag spraya i lite torrschampo i hårbotten, tupera hela håret lite lätt och se fixa till en slarvig fiskbensfläta, supersnyggt :)lindblad.hannah@hotmail.com

150 Leila:

skriven

Liquid light Complex teknologiDet jag gör när jag har en bad hair day vilket jag har för ofta är att sätta upp håret i en toffs och sedan spraya med massa hårspray.

151 Jennie Tideman:

skriven

1. Den heter Liquid light complex teknologin.

2. Jag brukar alltid när jag har skitit, när jag är trött eller inte alls orkar göra något med mitt hår, så borstar jag först håret sedan tar jag en kamm och tupérar lite sedan sätter jag bara upp det i en boll och då ser den stor och fluffig ut! riktigt snyggt och lättsamt! :)

152 moa:

skriven

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.

2. Jag har oftast dåliga hårdagar, och då brukar jag oftast tupéra mitt hår, och sätta upp det i en stor bulle högt uppe på huvudet. Sedan sprejar jag torrschampoo och till sist sätter jag på mig ett bandana, (oftast med knuten uppe på huvudet). Duschar eller bara plattar igenom håret lite snabbt (men att volymen fortfarande sitter kvar) är också ett alternativ.

Kram! :)

153 Sandra:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.

Om jag har en dålig hårdag så brukar jag göra två inbakade flätor längs ned hårfästet som jag sedan fäster ihop i nacken. Då gör det inget om håret är frissigt, för skriva flätor är snygga! Det gör inte heller något om man har fett hår, för det syns inte lika mycket när flätorna är gjorda vilket är bra!

154 Yoice:

skriven

1.Liquid Light Complex teknologi

2. Mitt bästa tips för en bad hair day är att skita i håtet och vara glad över att man ens har hår på huvudet, dock kan man inte alltid lyckas med håret, men en dålig hårdag har alla någon gång!

155 Emilia - mamma till Livia:

skriven

Liquid Light ComplexEn inbakad fläta funkar alltid - snyggt och man "döljer" håret ;)

156 ellen.:

skriven

Liquid Light Complex teknologi!När jag har en dålig hårdag tar jag torrschampoo och sedan sätter jag upp mitt hår i en hästsvans! Enkelt, men det fungerar :)

157 Amanda:

skriven

1. Liquid Light Complex2. När jag har en dålig hårdag så brukar jag alltid sätta upp håret i en hästsvans eller göra en inbakad fläta. Om håret känns fett så sprayar jag alltid på räddaren i nöden, nämligen PROFFS torrschampo! Och är hårdagen så dålig att ingenting funkar, så tar jag på mig en mössa. ;-)

158 Johanna Ek:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologin!

2. då min hårdag är dålig så gör jag två flätor på samma sida av håret - vanliga - , fixar dom lite slarviga och sen fäster man ihop de två flätorna berdvid varandra - fäster med klämmor på baksidan. Om man gör rätt blir det supersnyggt! Gärna bra och vara långhårig då också ;)

Brukar spraya en aning extra parfym så luktar man godare :)

159 Linn:

skriven

Åh, detta är precis vad jag behöver!

Men har jag råd med det.... Nej, vad skulle jag då göra på detta kommentarsfältet?Svar:

1. Liquid Light Complex

2. Jag tvättar håret med kallt vatten, alternativt slänger upp det i en slarvig hög stor knut mitt på huvudet!

160 Louise Nygren:

skriven

teknologin heter Liquid Light Complex

när jag har en dålig hår dag brukar jag sätta upp håret i en slarvig bulle elr en tofs man kan också borsta det och blöta fingrarna och gnugga i hårbotten det gör mer volym!! om håret ser fett ut och man inte hinner duscha rekommenderar jag torr schampo!

161 Hey:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Ett fantastiskt och lätt (alltid tillgängligt) litet dust som gör en dagen-efter frilla busig är inget annat än ett par nypor mjöl! Ett grymt sommartips för en snabbfixad beach look! Or else, en mössa fniss. PUssis från Hey

162 Adina:

skriven

När mitt hår blir fett, vilket är varannan dag ungefär, så sätter jag upp det i en stram toffs eller en knut. Jag tycker det är riktigt enkelt och elegant. Sen öser jag på med hårspray så att alla hårstrån håller sig på plats.Jag tycker även att det är viktigt att fokusera på andra detaljer, exempelvis sminkning och kläder. Om man har en stram knut så tycker jag det är okej att köra på med lite extra smink eftersom frisyren ändå är så enkel. Det drar bort fokus från håret! :)

163 angelika:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. när jag har en dålig hårdag brukar jag vara extra varsam om håret när jag fixar det. Bara för att det är slitet och slarvigt betyder inte att du måste göra det ännu värre!

Jag borstar det noga innan jag sätter upp det i en stram toffs och lägger i lite leave in balsam i håret innan jag sätter upp det i en lagom slarvig bulle. På så sätt får håret vård som det samtidigt ser snyggt ut!kram angelika

164 Julia:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Flätor! Inbakade, utbakade, water braid, sjukt snyggt! Lite fett hår skapar ju fina slingor i flätorna så det ser extra bra ut :)

165 TECKNING & FOTO | TRÄNING & KOST:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologin.

2. För LÅNGT hår är mitt egna tips, som jag alltid körde på då jag hade långt..., att köra på med en massa produkter såsom mousse, hårspray och dust it i hårbotten. Sedan ruffsa till allting, vända huvudet upp och ned. Därefter köra upp allting i en trasslig och slarvig knut mitt på huvudet. Går alltid hem. Snyggt.

166 Adina:

skriven

Glömde nämna det viktigaste, teknologin heter så klart Liquid Light Complex! :)

167 Louise:

skriven

Liquid Light Complex

När jag strax innan min " tvättahåretdag " känner att det börjar bli lite halvsmutsigt och sprött så drar jag gärna på mig en skön mössa, eller varför inte dra till med en trendig hatt nu i försommarsolen ? Enkelt, smart & snyggt!

168 Jenny:

skriven

Teknologin kallas Liquid Light Complex ! (:

Mitt bästa tipps är att fläta en lös inbakad fiskbensfläta :D !!

169 josefin:

skriven

1. liquid light complex teknologi2. Sätt upp i en stram hästsvans eller en slarvig fläta på ena sidan och sen lite hårspray i det. sen - klart :D

170 josefin:

skriven

..ouuuups! Glömde mejl och bloggadress! ;)

171 al:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.Alla tjejer förtjänar få såna hårprodukter, inte bara för vårat hårs skull utan för deras självkänsla. För många tjejer är deras hår en viktig del av dem, även för mig, så det skulle kännas fel att sitta här och försöka komma på det allra bästa tipset för att klå de andra när sanningen är att alla har lika bra tips för vi har olika hårtyper så alla tips fungerar inte för alla.Men jag säger som många andra, att sätta håret i en knut fungerar alltid.

172 maria:

skriven

1. Liquid Light Complex-teknologin2. Mitt bästa tips för en riktigt dålig hårdag är att alltid ha ett torrshampoo hemma för att kunna reda ut fett hår och ge det en lättare känsla. Även att sätta upp håret i lösa uppsättningar till en "bun" eller fläta fungerar utmärkt när håret är bongstyrigt.

173 M.F:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag tycker inte om när mitt hår är torrt och ''frissigt'' så då använder jag silikondroppar så håret blir lenare, mjukare och då ser det inte så illa ut. Är mitt hår fettigt brukar jag tuppera det lite och göra lite lockar så helheten blir fint och så att man inte bara fokuserar på hårbotten. Annars kan man bara göra en inbakad fläta =)

174 Amanda:

skriven

Hemligheten är Liquid Light Complex!En dålig hårdag har jag näst intill varje dag.

Jobbar som kock då jag går runt i kockmössa är ju inte frillan den vackraste när man ska gå hem ifrån jobbet igen.. Då dethär skulle passa mig perfekt då man får flottit hår i botten och torra toppar.. Nu under hela vintern har jag slängt upp håret i en knut eller stram toffs på högt upp på huvudet och sedan på med pannbandet, har nog inte gått en meter utan det, det har verkligen varit räddaren i nöden + att det är snyggt och man fryser inte ;) praktiskt!

175 Ida:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.

Torrschampo fixar allt, det feta håret försvinner och man får mer volym! :)

176 neyra:

skriven

1. Liquid Light

2. Det är inte alls avancerat, man gör det enklaste och det är vad alla kan göra man behöver inte kunna detta ( som inbakade flätor en del kan det inte ) detta kan verkligen alla, och det är att borta igenom håret spreya lite torrshampo och sen sätta upp håret i en hästsvans så det ser lite fläshigt ut men ändå enkelt. Detta tar inte lång tid man kan göra det vart man än befinner sig

177 Annika:

skriven

1. Liquid light complex

2. Man fixar snabbt till "Lilla My"-frisyren. (lilla My från Mumindalen alltså)

178 Moa:

skriven

den kallas: Liquid Light Complex teknologi.Mitt bästa "bad hairday - tips" är nog att spraya hela håret med ett bra torrshampo och sedan sätta upp håret i en hög svans/knut, det brukar rädda en del!

179 Mikaela:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.

När jag har en bad hairday så drar jag på mig min badhairday mössa!

180 sophie:

skriven

1.Liquid Light Complex teknologi

2. Bad hair day? torrschampo, ett stort pannband och VOLYM!

3. jag ska vinna dessa för att mitt hår NEEEEDS IT!

puss

181 Antonia Jakobsson:

skriven

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.

2. Använd torrschampo. Om du är blond/mörkblond kan det vara jätteläckert att passa på att testa torrschampot av märket Batiste med färg i. Den finns i mellanbrun och brun, så får man en sådan där schysst och helrätt "utväxt". Är man jättemörkhårig kan man ta det ljusare torrschampot och spraya i topparna istället, det funkar också. Då blir det exakt samma, en supermodern "ombre", som det kallas. Dra några drag med borsten efteråt, och voilà! Du ser ut att komma direkt från frissan.Ha det bra, kram

182 Tina:

skriven

1. Light Complex teknologi.

2. Kamma igenom håret med fingrarna istället för en vanlig borste eller kam, eller stoppa upp håret i en löst sittande hästsvans.

183 Amanda:

skriven

1. Liquid Light Complex2. Böj huvudet ner och sedan upp. Kamma igenom håret med fingrarna lätt och sätt sedan upp det i en svans eller lös knut. Fixera med spray. Om det är jättefett så ta lite torrschampo eller handtvål för den delen i håret innan!En snygg ledig frisyr, som passar i alla väder och kläder!

184 Madde:

skriven

Liquid Light Complex

Bästa tipset för en bad hair day: sätt upp håret i en tofs och snurra luggen åt sidan, fäst med ett vackert pärlspänne!

185 emma:

skriven

Teknologin heter liquid light complex.

När jag har en dålig hårdag så tar jag fram torrshampoot från apoliva, sätter upp håret med en hår-donut och voila! En snabb och ändå riktigt snygg uppsättning, tar bara 2 minuter ;)emmaviktoriaeriksson@gmail.com

186 ellen:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Äggula! Det kan låta mysko men äggula innehåller massa bra fetter och protein som är väldigt bra för skadat och slitet hår. Om jag mot all förmodan köper en hår inpackning burkar jag alltid blanda i äggula.

187 Emely:

skriven

Härlig tävling!

* Liquid light complex

* Tupera håret och sätt upp det i en tofs eller i en knut. Coolt och 60-tals aktigt. Ha det gott!emely.drugge@hotmail.com

188 Emmie:

skriven

1. Teknologin heter Liquid Light Complex :)

2. Mitt bästa tips om man har en dålig hårdag är att göra en hederlig inbakad fläta. Det kan inte gå fel! Om man även har lite fettigt hår kan man massera in lite vetemjöl längst in vid hårrötterna istället för att torka ut hårbottnen med torrshampo :)

189 Frida R:

skriven

Hemligheten kallas Liquid Light Complex teknologi.Bad hairday räddas med torrschampo och hårband!

190 Carina:

skriven

Liquid Light Complexcarina.geleff@gmail.com

191 Anonym:

skriven

Svaret är: Liquid Light Complex.Sätter oftast upp håret i en lite sned hästsvans.Annars kan jag dra på en keps, mössa, diadem, elr ngt liknande :)

192 Malin S:

skriven

1. Teknologin heter Liquid Light Complex teknologi.2. En bad hairday löser man snabbt med lite torrschampoo. Föredrar själv Batiste Dry Schampoo. :)

193 ANGELICA.BLOGG.SE ♥:

skriven

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.2. Sätt upp håret i en snygg toffs, använd en hairdonut eller liknande för att få det lite snyggare! Jag sätter alltid upp mitt hår i en snyggs toffs/uppsättning när jag har en bad hair day. För har du en bad hair day, så speglas din vardag i den, tyvärr..

194 Malin:

skriven

Å så skojj, det hade jag verkligen behövt!*Teknologin heter Liquid Light Complex

*Bästa tips en dålig hårdag är att slänga upp håret i en knut, det trollar bort bångstyrigt hår eller smutsigt hår direkt och man kan vara lika snygg som vanligt trots en dålig hårdag!

195 LouiseMonica:

skriven

- Liquid Light Complex teknologi

- Mitt tips är att bara slänga upp håret i en slarvig knut. ♥

196 Amina:

skriven

Svar på fråga: Liquid Light Complex teknologiMitt hår är väldigt torrt och slitet, och väldigt tjockt också. Har jätte svårt att fixa det varje morgon. Jag känner att jag prövat allt men detta kanske funkar?Email: Little.greengirl@hotmail.com

197 Ellen Pettersson:

skriven

Svar: Liquid Light Complex teknologiBästa knepet är att ALLTID avsluta din dusch med att luta huvudet fram och skölja håret i iskallt vatten. Vilket gör att kluvna toppar och små strån som spretar ut drar ihop sig. Det gör att håret ser mindre slitet ut och får mer glans. Det funkar verkligen.Håller tummar och tår,

för att vinna detta till mitt hår <3

198 Amanda:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Sätt upp håret i en boll och fixa med en hairdonut, det ger håret en snygg look även till dom med dålig hårdag ;)amisamanda@hotmail.com

199 tina:

skriven

den heter Liquid Light Complex teknologiNär jag har en dålig hårdag så sätter jag bara upp mitt hår i en ''boll'' som tingeling i peter pan, och sen om det är för fettigt så tar jag lite torrschampo på :)

200 Karolina:

skriven

Liquid Light Complex heter teknologin :)Mitt bästa hårtips är nog att slänga i lite torrschampo och fixa en halvslarvig knut, eller att fixa slickat hår med en hästsvans. Om man vill kan man lämna en slinga för att sedan göra en fläta av och vira runt tofsen!

201 Märta:

skriven

Den kallas liquid light complex, och när jag har en dålig hårdag smäller jag upp en boll mitt på huvudet, direkt när jag gått upp ur sängen. Alltså, jag tittar mig inte ens i spegeln. Då lyckas man fånga den där slarviga looken, som de så vackert kallade det i en tv-reklam en gång i tiden "hans personliga favorit- morgonruffset".

Eventuellt, om detta inte fungerar, och jag fortfarande ser ut som en kvast när jag väl avancerar mig till spegeltittande, lägger jag ner boll-planerna, och gör en halvinbakad fläta i luggen på ena sidan. Låter kanske knepigare än vad det är. Busenkelt! Tar helt enkelt och gör en inbakad fläta åt pannan till, men den delen av flätan som är in mot huvudet flätar man som vanligt. Sen är det bara att slänga upp allt i en tofs och "puffa" till det lite. Får alltid en massa kommentarer om att "jädrar märta, vad snygg du är i håret". Bad hair day, you know!

202 Therese Granström:

skriven

1. Liquid Light Complex2. För att fixa en "bad hair day" sätter jag torrshampoo i hårbotten där de smutsiga är, jag kammar de sedan bakåt och flätar de. De är nu de roliga kommer ;) jag varierar flätorna så gott de går, inbakad, utbakad, fiskbensfläta, fläta kombinerat med hästsvans, två flätor till en fläta, you named it. De blir skitfin och roligt! :)

203 Freja:

skriven

Liquid light heter teknologin i de fina hårprudukterna jag gärna vill vinna.Mitt bästa tips är att sätta upp håret i en stram hög hästsvans och sedan linda en liten del av håret runt hårsnodden och fästa med hårnål. Snyggt, enkelt och skitbra när man har fett hår men inte tid att duscha för håret ser bara fint och glansigt ut.

204 Patricia♡:

skriven

1. Liquid Light Complex heter teknologin

2.En bad hair day känns det ofta som jag har, men det är nog bara man själv som tycker det. Jag brukar dra upp håret i en "lilla my" tofs, göra någon fläta/flätor eller skapa en volymig lugg sätta upp och sedan göra en sned hästsvans.

3. patriciac@live.se

205 tildamilda:

skriven

1. Liquid Light Complex2. Jag använder mycket torrshampoo istället för att tvätta det så ofta. Skulle håret stå åt alla håll & kanter gör jag en inbakad fläta, så slipper man ruffset :)

206 Jasmin:

skrivenHej! Svaret är liquid light complex technology.Jag brukar släppa ut håret i slarviga slingor och låta lockarna falla. Det piggar upp ansiktet o med lite torr schampo samt anti frizz på topparna är dagen räddad. Använder gärna cocos smör (med ägg) inpackning innan jag släpper ut håret.

Inbakadfläta är en annan räddning och ack så vackert!

207 Linkan:

skriven

Heej!1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag använder torrschampoo (som jag ser att jag ute är ensam om att göra) och gör en inbakad fläta. Sen är det en bra idé att bära ett ganska stort, kort och färgglatt halsband! Då stjäler det uppmärksamheten från håret! ;)

208 kattasfett:

skriven

1.Liquid Light Complex2. Dagens tips, för alla blondiner som inte har torrschampo hemma vet vi att mjöl eller bakpulver funkar jättebra att använda istället för. Men för oss mörkhåriga personer som inte

vill se ut som om håret åldrats sådär 76 år efter en "bakpulversbehandling" kan jag glatt rekommendera kakao. Ditt hår kommer inte bara se bra ut utan kommer även lukta gott, du kommer känna dig som en söt bakelse hela dagen.

209 Kristina:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi!

2. Mitt bästa tips är att spraya håret när du håller huvudet upp och ner för att få en massa volym, samla sedan allt hår i en stor knut bak på huvudet.

Dekorera med en fin klämma med en blomma på, då känner man sig genast mycket finare trots att man har en badhariday!

210 Adela:

skriven

1:Teknologin heter Liquid Light Complex.

Om du bara har en morgon på dig,gnugga in lite torrschampo i hårbottnen,fluffa upp håret och sätt upp i en hårdonut. Avsluta med hårsprej,klaart!

Tack för en grym blogg;)

211 Adela<3:

skriven

1:Teknologin heter Liquid Light Complex.

Mitt bästa husmorsknep är att testa att sova med olivolja i håret (dock inte i topparna,då det blir fettigt) över natten,håret blir glänsande,mjukt och livfullt. Om du bara har en morgon på dig,gnugga in lite torrschampo i hårbottnen,fluffa upp håret och sätt upp i en hårdonut. Avsluta med hårsprej,klaart!

Tack för en grym blogg;)

212 Fanny:

skriven

Teknologin heter Liquid light complex!Mitt tips när man har en dålig hårdag som alla brukar ha nån gång är att göra en inbakad fläta eller fiskbens fläta, om man inte kan det är det bara att göra en egen! Det är skönt att ha håret bort från ansiktet så man inte förvärrar sin dåliga hårdag.

Sen sätter man på sig lite smink och voilà så har man problemet löst! :)

213 Liza:

skriven

Liquid Light Complex

Mitt bästa tips är att ha mössa eller rufsa till håret och sätta up det i en tofs.

214 Tekla:

skriven

Liquid Light Complex teknologi är hemligheten.Jo, jag brukar ta i sprejbalsam och så. Så blir det lite bättre.

215 Tekla:

skriven

Liquid Light Complex teknologi är hemligheten.Jo, jag brukar ta i sprejbalsam och så. Så blir det lite bättre.

216 Kimberly:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex.Sätt upp håret i en donut bun. Snyggt och sött på samma gång!

217 Malin:

skriven

Jag vill vara med och tävla om detta! :D

Jag har ganska tovigt och slitet hår så skulle behöva detta!

Svar: Liquid Light Complex

Man kan sätta upp håret i en tofs eller så kan man ha en hatt/keps så märks det inte :D

Annars kan man fläta håret så blir det fint :DHåller tummarna!

218 Jennifer:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex.

Mitt bästa tips är väldigt enkelt och lätt. Sätter bara upp en stram hög hästsvans så är alla problem lösta :)

219 Anonym:

skriven

1.Liquid Light Complex teknologi

2. skita i håret, liksom alla har dålig hårdag och det är ju naturligt! Det känns som att vi inte är människor längre , man har alldrig finnar för dom täcker man med smink, man är aldrig tjock för man ska träna 24/7, vafan va er själva! okej jag sminkar mig och plattar håret och bryr mig men liksom man ska bryr sig så mycket så att man kan gå naturlig på stan utan att få panik! så mitt tips är att ha det som vanligt man är ju en människa!! :D

220 Ingrid - Mamma till Zelda:

skriven

jag är gärna med!svar; Liquid Light Complextips; jag brukar slänga upp håret i en slarvig knut, både snyggt och enkelt :)kram, Ingrid

221 Mizca:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Har jag en bad hairday tvättar jag det bara eller så tar jag spray och ruffsar till så står det spretigt och läckert på skellen :)

222 Frida Wallin:

skriven

Liquid light complex är hemligheten!Varför inte göra något snyggt och stilrent när håret känns som sämst ?

Jag sätter då upp håret högt upp på huvudet och gör en "boll"! Det blir snyggt och man slipper känna sig nere på grund av en småsak :):)

Mail: fridawallinen@hotmail.com

223 Anna:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex.Mitt bästa tips är att piffa upp sitt hår lite extra när man har en bad hairday. Locka, platta eller gör någon snygg uppsättning. Nyckeln att ta sig förbi en bad hairday är iallfall att inte ha "naturligt" hår den dagen.

224 Jenny:

skriven

Hej!

Teknologin kallas Liquid Light Complex.Mitt bästa tips är att göra vattenkammad look, kamma håret bakåt, ta i vax/gel och lite hårspray. Frillan blir bäst, när man är lite flottig och platt i håret(!)Jag brukar också satsa lite extra på sminket så jag har antingen färgglada läppar eller mörka ögon till.

225 Rebecca ♡:

skriven

Liquid Light Complex heter teknologin :)Bad hair day tips; Man kan duscha det med en dos torrschampo och sätta upp det i en knut eller en hög hästsvans denna look kan antingen ge ett sofistikerat eller ett rockigt intryck!

226 Amanda:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex.På en vanlig Bad Hairday skulle jag definitivt ta ett torrschampoo från Batiste och slänga upp i en slarvig knut. Men mer ofta än sällan har jag en Bad Day-Bad Hairday när såklart mitt torrschampoo är slut. Då kan jag inte annat än hylla dagens mode där större och mer iögonfallande accessoarer är desto bättre! Få blickarna att vila på något annat än din feta hårbotten eller torra toppar! Jag inspireras av YSL (http://www.google.com/imgres?q=yves+saint+laurent+hair+gold&um=1&hl=en&client=safari&rls=en&biw=1280&bih=595&tbm=isch&tbnid=9GhYc31TKNb4nM:&imgrefurl=http://www.beautylish.com/a/vpspn/yves-saint-laurent-pfw&docid=CVzedJwaQ9cJ5M&imgurl=http://images.cdn1.beautylish.com/11/10/04/ft_9668d78d14c3cd9558bbffd98791331b.jpg&w=600&h=600&ei=7AulT6rTGqWB4gTRx6ydCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=561&vpy=267&dur=442&hovh=203&hovw=203&tx=122&ty=143&sig=113577277263095780801&page=1&tbnh=125&tbnw=125&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:11,s:0,i:95) Chanel (http://www.google.com/imgres?q=chanel+hair+pearls&num=10&um=1&hl=en&client=safari&rls=en&biw=1280&bih=595&tbm=isch&tbnid=mU3kmp9BpO1HeM:&imgrefurl=http://www.looplane.com/fashion-and-style/spring-2012-beauty-trends/&docid=A_3pzdiGDww8uM&imgurl=http://www.looplane.com/wp-content/uploads/2011/10/chanel-wet-hair-look.jpg-.png&w=640&h=475&ei=OwylT-nSE-SL4gTTgYmHCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=444&vpy=28&dur=27&hovh=193&hovw=261&tx=108&ty=120&sig=113577277263095780801&sqi=2&page=1&tbnh=124&tbnw=170&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:18,s:0,i:110) eller Jil Sander (http://www.google.com/imgres?q=jil+sander+veiled+beanie&num=10&um=1&hl=en&client=safari&rls=en&biw=1280&bih=595&tbm=isch&tbnid=SSkAEoRlw5gPxM:&imgrefurl=http://thestylecavalry.com/2012/04/02/jil-sander-the-veiled-beanie/&docid=3rFSOllQSFWcjM&imgurl=http://thestylecavalry.com/wp-content/uploads/2012/04/foto-21.jpg&w=620&h=827&ei=EA2lT7cMrdrhBKXWlK4J&zoom=1&iact=hc&vpx=125&vpy=233&dur=345&hovh=147&hovw=121&tx=77&ty=128&sig=113577277263095780801&sqi=2&page=1&tbnh=126&tbnw=107&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:7,s:0,i:87)Ta vad som du kan hitta hemma och GO CRAZY!

227 Mia:

skriven

1: Liquid Light Complex

2: Bad hairday, först och främst tvätta håret (brukar ju funka 9 av 10 ggr), om inte så släng upp det i en lös inbakad fläta. Har du lugg så sätt upp det med ett fint spänne, eller varför inte fläta det också? :)

228 Julia Svedjekrans:

skriven

Svar: Teknologin heter Liquid Light Complex

Tips: Tuppera håret stoppa upp det i en stram hästsvans spraya håret sedan snurra håret till en ballerinaknut och fäst med hårnålar :)

229 Amanda:

skriven

Liquid Light Complex teknologisätt upp håret i en stram hästsvans och rufsa sedan till svansen så det blir mer liv i håret och sov även med en silkeskudde som nöter mindre på håret!

230 Kajsa:

skriven

1. Det heter Liquid Light Complex.2. En slarvig tjorv funkar alltid!

231 Josefin:

skriven

Hej!Vilken fantastisk tävling, självklart måste man vara med och tävla!1. Svar: Liquid Light Complex


2. Jag vet inte riktigt var jag ska börja med att beskriva varför jag behöver detta kitet. Men jag ska försöka göra en lång historia kort.För drygt en månad sedan började jag dejta en kille och efter ett par träffar slängde jag ur mig att jag var tvungen att boka en tid hos frissan. Då svarar han glatt att hans syster jobbar som frisör och att jag borde gå till henne.Jag är jättekräsen när det kommer till frisörer och låter inte vem som helst röra mitt hår. Men eftersom han insisterade på att jag skulle boka tid hos hans syster så gjorde jag.Kan vara något av det dummaste jag någonsin gjort. Hon klippte av för mycket, i en konstigt tappning och blekte sönder mina toppar. Så för tillfället ser mitt hår ut som ett platina blont fågelbo och behöver all bra hårvård det kan få.Jag måste införskaffa mig bra produkter, hoppas på att vinna, och bygga upp min kvalité som frisören så fint förstörde!Hoppas hoppas jag vinner!

Kram, JosefinP.s. Vi slutade dejta kort efter att hans syster förstört mitt hår D.s. ;-)

232 Jenny H:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.

Om torrshampo inte lyckas rädda badhairday så är en snygg mössa sista alternativet.

233 Julia:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi2. Förmodligen att spraya lite torrshampo i hårbotten, och sedan sätta upp håret med hjälp av en hårdonut. En riktig livsräddare! :)Tack för en grym blogg!

234 elma:

skriven

Liquid Light Complex teknologi heter den och jag är gärna med och tävlar!Jag vet oftast att jag kommer få en dålig hårdag dagen innan det händer. Jag har långt hår som blir fett i hårbotten på nolltid! Alltså kan jag tvätta håret på morgon och det är redan fett på kvällen och eftersom jag inte är så sugen på att tvätta det varje dag så brukar jag blöta håret lite (speciellt i hårbotten) på kvällen och sen sova med flätor. På morgonen ser håret vågit och fräscht ut! Ibland håller det sig till och med vågit i 2 dagar. Och tyvärr är jag en av de få människor där torrshampo inte funkar. Så detta knepp brukar jag ta till istället! :)trevlig helg! /Elma

235 sandra m:

skriven

Teknologin: Liquid Light Complex

Dålig hårdag: I med lite torrschampoo, lite tupering, gör en fläta i luggen(önskade jag kunde göra en inbakad) sen resten utsläppt eller i en vanlig knut.sandra_moden@hotmail.com

236 Michaela:

skriven

1. Teknologin heter Liquid Light Complex2. Mitt bästa tips för en bad hairday är att ta två slingor från vardera sida av ansiktet, snurra dem och fästa samman med två hårnålar där bak. Går att göra stramt men även med torrschampo för en look med lite mer volym, romantiskt,coolt o jättefint :)michaelarokka@gmail.com

237 IDASWARDROBE.com:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex. Mitt tips är torrschampo för struktur och sen en slarvig fläta i håret!children_of_the_sea@hotmail.com

238 Ebba Lange:

skriven

1. Tekonologin heter Liquid Light Complex.

2. Mitt bästa tips för en bad hairday är att sätta upp en tofs eller att ha en sne fläta. Det funkar alltid för mig!

239 Caroline:

skriven

Liquid light complex teknologi heter det!Mitt bästa tips är hårpinnar! Upp med håret i en hårpinneboll. Ser snyggt ut, och man slipper tänka på håret, det är där det är sen liksom.

240 Anette:

skriven

1: Liquid Light Complex2: Mitt/ mina bästa tips är en fläta eller en vanlig hästsvans och är det alltför fettigt en snygg hatt eller en keps:)Håller mina tummar och tår nu;)henriksson.anette@live.se

241 Emmy:

skriven

1. Tekonologin heter Liquid Light Complex.

2. Mitt bästa tips för en bad hairday är att sätta upp en tofs eller att ha en sne fläta. Det funkar alltid för mig!

242 Linda:

skriven

Liquid light complex teknologi.Mitt tips för en dålig hårdag är att sätta på sig en snygg hatt! Piffar upp hela dig och din outfit och det finns modeller som passar alla :)

243 Embla Stenström:

skriven

Liquid Light Complex.Mitt bästa husmorstips är att blöta ner håret! Blöt ner håret i handfatet eller i duschen och låt det sedan självtorka eller föna det. Vips, så får håret nytt liv!

244 Anna:

skriven

Teknologin heter: Liquid Light ComplexMitt hår är på utväxt så mitt bästa tips en bad hair day är att fylla på en slarvig hästsvans med lite löshår. Annars blir det bara en råttsvans :-o

245 Michaela:

skriven

Svaret på frågan är Liquid Light Complex.Mitt tips är nog att blöta ner händerna och "kamma" igenom håret med händer. Sen antingen göra en fiskbensfläta eller en knut mitt på huvudet, beror på hur långt hår man har, med lösa slingor där fram.

Sen gäller det ju även att du sminkar ögonen lite extra så ser det ut som om du gjorde den "slarviga" looken med mening ;)

246 Ida:

skriven

1. Liquid Light Complex.2. Tvätta håret och styla till önskad frisyr. Ibland är det lika bra att börja om från noll. Men om tidsbristen sätter in så är mitt tips att sätt upp håret i en knut (om du vill använd torrschampoo innan). Sedan är det upp till dig själv hur det ska se ut, fantasin är oändlig och beror på hur mycket tid som finns. Hårnålar kan hålla på plats. Eller använd ett hårsmycke/ diadem som drar bort fokuset från håret.

Hårknutet är det bästa tycker jag eftersom du kan göra den tvinnad, lite slarvig, stram eller göra en fläta runt om. Snyggt och enkelt och döljer de flesta bad hairdays.

247 Emma:

skriven

Liquid Light Complex !Detta tycker jag är en väldigt snygg sak man kan göra med håret om man har en hair bad day!1.först så tar du en liten bit hår från håret , det håret tar man från främre delen av örat och lite innan och sedan släta det i en lång smal fläta och sedan tar du ett hårspänne och sätter det över pannan och till andra sidan av håret .2. sedan piffa upp håret där bak så det blir volume!sedan har du en snygg look !

248 Nilla:

skriven

1: Liquid Light Complex

2: Sova med fläta, när man vaknar behöver man bara rätta till luggen, så har man en snygg lite rufsig fläta :)Kramis ♥

249 Sofie Sellén:

skriven

Liquid Light Complex teknologi

250 Helena:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Stram hästsvans funkar alltid!

251 anna:

skriven

Liquid Light Complexdet fungerar alltid att sätta upp håret :)

252 Jenny:

skriven

1. Liquid Light Complex kallas den :) mitt bästa tips för en bad hairday är att piffa upp håret med en sjal eller annan huvudbonad, perfekt för att piffa upp en tråkig outfit också:) två flugor i en smäll;)

253 Josefine Frej:

skriven

Liquid light complex!

Om jag har en dålig hårdag kan jag sätta upp håret med en fläta i luggen å variera med rak eller lite sned tofs, med eller utan knut. Donuts brukar vara toppen i sådana lägen, blir både snyggt och man kan variera sig massor med hjälp av youtube och lite fantasi... :)

254 Solan:

skriven

Liquid Light Complex teknologi

Bad hairday. Ja vad är tipset mot det???

Borsta igenom och sätt upp i en tofs

255 Emelie Eriksson:

skriven

1. Liquid Light Complex2. Använd först lite torrschampo och sätt sedan upp håret i sen slarvig knut.

256 elin:

skriven

1;Light Complex teknologi2;Jag har jätte långt och tjockt hår så det blir lätt flottigt. Förutom torrshampoo som ofta är min räddning så brukar jag göra en inbakad fläta i luggen, sätta upp resterande hår i en slarvig knut på huvudet (högt) sedan at änden av flätan och snurra den runt knuten så att inte snodden syns och fästa med några hårnålar. Blir kanon och det bästa är att man kan sova med frisyren och den ändå håller.elinanttila@hotmail.com

257 Kicki:

skriven

Liquid Light ComplexJag har samma problem som du med att lätt få fet hårbotten och måste oxå tvätta håret jätteofta :-( skulle vara super att få prova på detta kit!! Mitt bästa bad har day-tips är annars en slarvig håruppsättning - snyggt och döljer det feta och risiga håret!!!

258 Josefine:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Mitt tips är att spraya i lite torrschampoo för att få lite mer volym och fräsch hårbotten och sen göra en snygg fiskbensfläta. Ingen kommer märka att du har en bad hairday!

259 Ebba:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Ha i massa torrschampo och sen sätta upp luggen i en fläta eller med hårspänne och sen locka eller platta resten av håret, blir jättefint!

260 Maria:

skriven

1.Light Complex teknologi

2. Jag drar alltid bak håret i en hög knut eller hästsvans och sprayar det lite.

Annars så drar jag på mig en mössa eller hatt.mia-mia_91@hotmail.com

261 Amanda:

skriven

1. Liquid Light Complex

2. Sätt upp håret i en tofs och ta fram några slingor som du exmpelvis kan locka! Jättesnyggt! Torrshampo funkar också.Kram!^^

262 Maria:

skriven

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.2. Mitt bästa tips är att endast blöta håret om det bara är lite smutsigt. Detta är bättre för håret och efteråt ser det faktiskt renare ut! Detta är bättre för håret än att tvätta med schampoo eftersom talget (alltså hårets fett) då inte försvinner från håret.

263 Frida:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex teknologiVarför krångla till det, sätt upp håret i en hög tofs och så en trendig keps på det. I vår funkar ju keps så varför inte passa på att nyttja det. Enklare kan det väl knappast bli.

264 Tanya - STOCKHOLM:

skriven

1. Tekonologin heter Liquid Light Complex teknologi

2. Tips och tips, men när mitt hår är tråkigt på morronen brukar jag sätta upp håret i en slarvig tofs eller en bulle! :)

265 maja:

skriven

1. Liquid Light Complex2. Om jag känner på mig att håret kommer att vara risigt redan kvällen innan brukar jag tvinna upp det i en knut och spraya med saltvattenspray; på morgonen har du fina vågor!Om det upptäcks på morgonen blir det torrschampo, en lös fiskbensfläta på ena sidan, en casual mössa och snabblockning av lösa slingor närmast ansiktet. Ready to rule!Gärna rött läppstift på det så ser ingen håret.3. nyponmaja@hotmail.comMitt hår behöver verkligen detta! Det är långt ner till höfterna och har inte blivit klippt på ett år. First aid kit please?

266 Lindassphoto - fotoblogg:

skriven

Tekonologin heter Liquid Light Complex teknologi :D

Ett tips då man har en bad hair day är att sätta upp håret i en riktig hög svans och medan de är uppsatt så platta det där bak och sen hårspray på det så blir det super snyggt! :)

267 TILDA:

skriven

1. Svar: Liquid Light Complex2. Om jag har en dålig hårdag tar jag i torrshampoo, ruffsar runt håret och sätter upp det i en toffs/bulle!

268 Malin:

skriven

Vilken toppentävling! :)1. Liquid light complex teknologi.2. Mitt bästa tips för en bad hair day

äratt knyta en snygg scarf i håret.

En enkelt,snygg och snabb lösning

på problemet. :)

269 Denise:

skriven

Liquid Light Complex

Asså mitt hår är så jäävla jobbigt så det enda som funkar för mig en dålig hårdag är att sätta upp håret och istället fixa maken och kläderna så snyggt som möjligt så att ingen lägger märke till håret, thihi (a)

270 Amanda:

skriven

Svaret är Liquid Light Complex!

En dålig hårdag löser jag genom att spraya torrschampoo i rötterna och sedan låta en kompis göra en fiskbensfläta som hänger ner över ena axeln. Då får du håret fixat samtidigt som du tillsammans med din kompis kan gå igenom vad som hänt sedan sist ni sågs!

271 Vendela Meyerhöffer:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex!För mig beror en dålig hårdag oftast på fett och platt hår. Dagar som dessa är vetemjölet min bästa vän! Fungerar precis som ett torrschampo och gör att håret ser helt nytvättat ut. Massera in i hårbotten, ruffsa till/tuppera och locka längderna lite med en plattång. Voila! Problemet är som bortblåst!

272 lillavild:

skriven

Teknologin är Liquid Light Complex.Mitt bästa tips är att sätta upp håret i en hårtofs, ta fram lite lugg och bulla upp den och forma snyggt med plattång och forma tofsen snyggt med plattången. Hårspray på det.

273 Andrea:

skriven

Svar: Liquid light complex.Torrschampot är min bästa vän, jag använder det ibland även när håret är nytvättat för en lite sträv känsla så att det lättare går att göra uppsättningar. Annars är ju kepsen ursnygg och dessutom trendig i vår/sommar!:)

274 Cecilia:

skriven

Svar: Liquid Light ComplexNär jag har en bad hairday så är mitt hår flottigt och lockigt (tänkte skriva slitet men slitet är det ju alltid!).

Oftast händer det efter idrotten och då brukar jag göra en enkel fläta! :)

275 Astrid Bäckström:

skriven

1. Liquid Light Complex!2. Har du ingen ork alls är mitt tips att ta på sig en snygg filthatt, eller varför inte en hederlig mössa?Men om du har lite tid, så skulle jag börja med att ta torrschampo i rötterna och sen sätta upp håret i en slarvig knut. Eftersom att du inte vill att folk ska titta på ditt hår så borde du distrahera de med något annat, som ett par jättesnygga örhänge!Jag skulle bli suuuuper glad om jag vann, för då skulle jag ge detta kit till min bästa kompis! :)Kramar!astrid.backstrom@hotmail.com276 MMEELI.SE / L.A dreams & hairdressing (student):

skriven

Liquid Light Complex

Dra igenom med borsten. Inget är vackrare än ett orört hår i sitt naturliga svall! :)

277 Andrea:

skriven

1. Liquid Light Complex2. Under den kalla vintern är det enklaste att ta på sig en stickad mössa! Supermysigt, fint och varmt! Om man inte vill ha på sig en mössa, eller bara tycker att det skulle vara för varmt, så kan man tupera hela håret med en borste (inte kam), spraya lite hårspray eller lägga i dust-it och sedan sätta upp det i en stor boll eller hästsvans. Det ser både fräscht och fint ut + plus att man får kontrollen tillbaka!

278 Miss C:

skriven

Svar: Liquid Light Complex

Mitt bästa tips: sätt upp håret i en hög stram tofs och spraya det hårt (på huvudet alltså)! Ett risigt hår blev precis grunden till din look som nya Sporty Spice! Sportigt, sexigt och alltid trendigt! :D

279 Sandra:

skriven

Teknologin heter Liquid Light Complex .

Mitt bästa tips för bad hair days är att göra en söt lite slarvig fläta på sidan á la Lauren Conrad. Snyggt och ändå sofistikerat.

280 Raphaelle:

skriven

1. Liquid light complex

2. När jag har en bad hair day (vilket alltid är när jag inte har haft tid att tvätta håret och det är alldeles fettigt), då brukar jag göra ett kind of backslick och sätta ihop håret i en stor boll. Då ser det ut som om håret verkligen borde vara sådär glansigt :D

281 Matilda Turborn:

skriven

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Torrshampo funkar alltid till alla frisyrer! Lätt bästa tipset :) Har hört att det ska funka med mjöl också, som alternativ till torrshampo. Annars är mössan alltid där för en! haha :)

282 Linda:

skriven

Hej!Teknologin heter liquid light complex.När jag har en bad hair dag brukar jag sträcka lite extra på mig, sätta på mig något riktigt snyggt, rödd läppstift och en slokhatt... då märker ingen att man har inte liten trasslig hårdag jag lovar!=)

283 linn:

skriven

svaret är: Liquid Light Complex teknologi!

jag sätter alltid upp mitt hår i en stram hästsvans när jag har en dålig hårdag, funkar alltid :)

284 Amanda:

skriven

Teknologin bakom Kérastase Cristalliste heter Liquid Light Complex!Mitt bästa tips för en dålig hårdag är antingen att sätta upp håret i en hårklämma, eller att ha i lite saltvattenspray och rufsa runt så det ser lite fräschare ut, men ändå avslappnat! :)

285 Lina:

skriven

Svar: Liquid Light Complex teknologi.Mitt tips är att sätta upp håret i en knut med hjälp av klämmor där bak. Fäst upp luggen med egna klämmor för att få mer volym och piff på frisyren. Snabbt lätt och snyggt.

286 Michaela:

skriven

Liquid Light Complex teknologiNär jag har en dålig hårdag brukar jag göra en inbakad fläta i luggen, låter den börja vid sidobenan och gå ner en bra bit bakom örat. Resten av håret kan man antingen låta vara utsläppt eller sätta upp i en knut. Ett perfekt sätt att dölja att håret är lite för fett eller om inspirationen tryter.aphrael_4@hotmail.com

287 Mikaela Johansson:

skriven

Svaret på frågan är Liquid Light Complex teknologi.Mitt bästa tips för en "bad hairday" är att intala sig själv att det inte gör något att håret ser ut som ***, jag är söt ändå :) Sen sätta upp håret i en busig knut och ta på sig ett snyggt diadem :) Det är inställningen som räknas :)mickizz_86@hotmail.com

288 Anna:

skriven

Hej!1)svaret till frågan är: Liquid Light Complex teknologi.2) Stressig morgon? du hinner inte fixa håret?

lung!! allt fixar sig! ta en snodd och gör en bulle i håret allt funkar med det! lös som hård bulle!

289 Isabelle:

skriven

1. Liquid Light Complex2. För att fixa en "bad hairday" gäller det att ösa på med torrshampoo och tupera lite för att få volym och sen använda en hairdonut!isabelle@jkdata.se

290 Erica Rosander:

skriven

Liquid Light Complex teknologi.Bad hair day! usch sånna är så himla jobbiga.

mitt bästa tips är atsötta upp håret i en stram knut som sätts högt uppe. och sen för att framhäva dina ansiktsdrag så drar du på lite rouge på kindbenen!

woooila!

291 Kristina:

skriven

Rätt svar är : Liquid Light Complex teknologiMitt bästa tips på bad hair day är:

tuppera hårbotten och sen gör en söt fläta på sidan eller om man kan en inbakad fläta "runt om" huvudet. Funkar alltid då håret antingen känns livlöst, frissigt eller fett.Hoppas nu på vinst =)ksjunnesson@gmail.com

292 sara:

skriven

1. Liquid Light Complex är svaret2. Det som är snyggast och går snabbast enligt mig är att fläta en eller flera flätor, stora eller små beroende hur man vill ha lockarna sedan plattar man flätorna med plattång!Sedan spraya med hårspray och väckla ut flätorna! Blir snygga lockar och om man vill bara ha vågor plattar man bara lite lätt!

293 Frida:

skriven

Liquid Light Complex teknologiTorrschampo och en slarvig lös uppsatt knut fungerar när man har en bad hairday :)

294 Linnea:

skriven

Liquid Light Complex teknologi. Mitt bästa tips är att använda en hatt! Hatt är superfint och speciellt nu till våren med en fin klänning!

Kommentera här:

Annonsera här »