Powered by Jasper Roberts - Blog

Best buy 2012

ALEXANDER WANG - Nu fick jag ju väskan av min älskade pojkvän i 30-års present men jag räknar ändå med den här eftersom den känns som en bra investering av honom. Hi hi. Älskar även min kjol och bastees från T by Alexander Wang.
DESIGN HOUSE STOCKHOLM - Underbara industrilampor som jag längtar att få sätta upp! De känns som det bästa köpet till lägenheten detta år! Snygga och tidlösa!
LOUIS VUITTON - Kalendern som troligen kommer följa med mig många år framöver! Superfin, bra storlek och alldeles alldeles underbar!
MICHAEL KORS - Underbara klocka!
SCORETT - Bästa vinsterstövlarna! Bär dem nästan varje dag! Gjorda i skinn och grymt sköna! Perfekt klackhöjd för att orka en hel dag utan allt för stora bekymmer.
TORY BURCH - Även detta året blev det et par nya ballerinas och från samma märke som förra året! Dessa är t.om ännu skönare än de tidigare och jag känner på mig att de kommer följa mig i många år. 
YVES SAINT LAURENT - Ringen jag suktat efter så länge blev min på vår mysiga resa till Barcelona tidigare i höst. Nästa år ska jag investera i en till färg.
 
//Tidigare bokslut hittar ni här - 2011 | 2010 | 2009
 

 
Och som tidigare år kommer här mina sämsta inköp för året. Det blev inte så många men armbandet från Tory Burch är ett av dem! Är så arg att jag inte testade det innan jag gick från butiken. Testade ett vid kassan som passade perfekt och sedan gick expediten och hämtade ett nytt vilken var alldeles för litet, och det märkte jag såklart när jag kom hem till Sverige. Så trist!
1 Evelyn:

skriven

Många fina saker!!

2 Emily:

skriven

Men åh vad trist. Det är ju hur fint som helst!

Svar: Ja visst är det! Kanske får testa att värma och böja det lite kanske. :)
Therez Hahlin

Kommentera här:

Annonsera här »