Powered by Jasper Roberts - Blog

WERA and Å

Just nu befinner vi oss hemma i stan igen och jag måste dessvärre säga att jag inte är helt återställd ännu. Men men! Idag var jag i allafall och mellandagsreashoppade lite. Det gick ganska snabbt för det var så sjukt mycket folk och jag blev så slut på en gång men jag fick faktiskt med mig en hel del hem. Dessa två ovan t.ex, dock ej på rea men så fina! Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att vakna upp ännu piggare i morgon så jag kan vara tillbaka på bloggen som vanligt igen! Ska visa mina fina fynd och kanske några julklappar då!
1 Hanna:

skriven

Vilka fina kläder du shoppat. Hoppas att du snart mår bättre!

Svar: Tusen tack! <3
Therez Hahlin

2 Nicki:

skriven

spännande, linnet är så fint!

Svar: :)
Therez Hahlin

3 anna:

skriven

fint linne!

Svar: :)
Therez Hahlin

4 Susanne:

skriven

Gott nytt år! Har en fråga som inte alls har med detta inlägget att göra, men... I vilken Victoria´s secret butik i London köpte du din hoodie+byxor? När jag var där i somras var vi bara i Bondstreet affären och såg inget sån´t. Minns du vad de kostade? Jag har funderat på att beställa från USA, men alla avgifter avskräcker lite och har man ändå planerat en London-resa kan det kanske vara värt att vänta.

Svar: Jag köpte dem på New bond street. Tror hela setet gick på 1.230kr. När jag beställde från USA så blev det riktigt riktigt dyrt med frakter, tull och moms så jag tror nästan det blir billigare att handla i London om du ska dit.
Therez Hahlin

Kommentera här:

Annonsera här »