Powered by Jasper Roberts - Blog

Best basics

Planerna är en tidig kväll så jag har redan borstat tänderna och tvättat bort sminket och ska snart hoppa ner i sängen. Börjar ett nytt jobb i morgon och kommer starta dagarna lite tidigare än jag brukat göra den senaste tiden så det är bäst att jag inte är uppe för länge. Tänkte bara att jag skulle tipsa om världens skönaste och bästa bas t-shirtar först. De kommer från T by Alexander Wang och är perfekt på alla vis. Fick en i julklapp och hade en sedan tidigare men måste beställa hem en vit och grå också. Det blir nästa månads investering. Såg föresten att man kunde beställa hem direkt från Alexander Wang´s hemsida nu! Härliga tider! Nej nu önskar jag er god natt!
//Before I hit the bed I thought that I should give you my best basic tee tips! These T by Alexander Wang tees are the best I know! Looks great on and are really comfortable! I have two in black and next month I will buy a grey and a white as well! Good night!
1 M.:

skriven

Hej!

Jag tycker att du har en väldigt fin blogg och gillar den! Jag tänkte bara fråga hur du hamnade bland "stil-bloggarna" på blogg.se

Fick du någon förfrågan om du ville vara med eller sökte du någonstans? Jag skulle vara otroligt tacksam för svar.

Kram, ♥

Svar: Hej. Jag, Anna och Ulrika var de första tre som blogg.se tillfrågade om STIL projektet så det var dem som kontaktade oss. :)
Therez Hahlin

2 Annika:

skriven

Hej! Vad ska du börja för nytt jobb?`Som tandis eller är det butiksjobb?

Svar: Det är som tandis, men bara deltid så nu kommer jag köra deltid i butik och deltid som det. Blir en perfekt mix. :)
Therez Hahlin

3 Sofia:

skriven

De är verkligen hur sköna som helst!

Svar: Visst är dem! Jag älskar mina och måste ha i fler färger!
Therez Hahlin

Kommentera här:

Annonsera här »