Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday - Family day

Idag har vi haft en mysig familjedag med en liten shoppingtur i stan och fika. Vi testade ett nytt ställe där man kunde välja bland många små olika godsaker istället för en stor. Favoriten var den där lilla ljusa som smakade citron. Yummy! Har även hämtat ut lite spännande paket så om jag hinner i morgon skall jag göra en/två hauls! Har blivit så pepp på YouTube nu, he he!
 
Ikväll testade jag att ta avtryck på Victors händer och fötter. Fötterna gick väl sådär men händerna var helt omöjligt! Fattar inte hur jag lyckades få till det när Juni var bebis! Kanske får testa en gång till en annan dag. Ha ha! Jämförde Juni och Victors fotavtryck och jisses vilken skillnad. Juni´s avtryck var så himla litet! Det skilde runt 2cm på deras fötter och då har jag tagit avtrycken när de var lika gamla. Efter avtrycken blev det såklart ett bad, den där färgen var verkligen överallt.
 
1 ANNAWII:

skriven

Myys! Var det Tonka? Krqm finis

Svar: Ja! :) Måste dit och äta lunch någon dag också!
therez.se

2 Jennie:

skriven

Låter som en mysig dag!

3 Anonym:

skriven

Vad var Junis mått på fötterna och i vilken månad? Tänkte jämföra med min tös, gror hon har rätt stora fötter 😅

Svar: När Juni var 3 månader gammal var hennes fötter 7,5cm. :)
therez.se

4 Nina:

skriven

Annars tipsar jag om att trycka ner hand resp fot i två lite lätt utkavlade bitar trolldeg och sedan fylla på med gips. Vi har gjort såna på öppna fsk av båda våra tjejer då de var ca 11 mån. Limmade sedan fast avtrycken på papper i en Ribba-ram från Ikea 😊

Svar: Toppenidé! Tack för tipset!
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »