Powered by Jasper Roberts - Blog

Bugaboo donkey DUO

Nu tycker jag äntligen att jag kan uttala mig om vår nya vagn Bugaboo Donkey DUO. Jag har haft den först någon månad i MONO-läge där man har en sidokorg intill sittdelen och jisses vad jag älskade den sidokorgen, ha ha! Så härligt när man är och handlar och dessutom fick Juni enkelt tag i sina saker också såsom flaska etc! Nu när lillebror är här har vi dragit ut den och bytt sidokorgen till liggdel och nu kör vi enkelt båda barnen i den. Något som jag reflekterade snabbt över när jag jämför den med vår tidigare vagn (Bugaboo Buffalo) så tycker jag att denna är ännu enklare att köra. Kanske är det luftdäcken som är anledningen. Den är så sjukt smidig och lättstyrd trots att den är lite större! Love it! Det enda som jag egentligen inte är sådär superförtjust i med Donkeyn är deras bumperskydd. På Buffalon gick det att knäppa upp den på ena sidan och vika bort den vilket var otroligt bra men på Donkeyn måste man knäppa lös den helt vilket gjort att jag glömt den hemma vissa gånger. Men i det stora hela älskar jag vagnen och det är så härligt att man bara genom några knäppningar kan göra om den till en "enbarnsvagn" igen.
 
Har fått lite frågor också angående beställningen från Babyplus.nl och jag kan varmt rekommendera dem. Både gällande snabb mailkontakt, bra priser och snabb leverans. Undrar ni något annat så får ni gärna lämna en kommentar så skall jag försöka hjälpa er så gott jag kan!
 
1 Jennie:

skriven

Fina du!

Svar: <3
therez.se

2 Nina:

skriven

Vi tyckte vår var fruktansvärt trög att dra isär i början. Den drog gärna åt vänster och på vintern blev handtaget snett efter att ha kört fast i en snövall - hello Norrland ... Har reklamerat chassit och ska äntligen få ett nytt. Hoppas det känns bättre... Smidigt vid lämning på dagis iaf att knäppa lös storasysters sittdel och lämna den där 😊

Svar: Åh nej vad trist! Vår går superenkelt att dra isär/trycka ihop. Har läst att de kan dra åt det hållet man har storasyskonet som är tyngre men ni kanske fick ett måndagsex! Håller tummarna att ni blir nöjd nu! De kostar ju så mycket och då vill man ju att de inte skall strula!
therez.se

3 Anonym:

skriven

Hur mycket sparar man genom att beställa från Nederländerna? Har dålig koll på att beställa från utlandet, hur det fungerar med tull och frakt och sånt..
Kul att du är nöjd! Jag är sugen på en Buffalo :)

Svar: Det tillkommer inga tullavgifter från Holland och man spar någon tusenlapp faktiskt på vagnarna därifrån. Maila dem så får man aktuella prisuppgifter. Köper man extra tillbehör så brukar de kunna göra riktigt bra priser på dem med! 😊👍🏻
therez.se

4 Emma :

skriven

Lönar sig alltså att köpa på sig lite mer än bara vagn då. Tack för svaret! :)

Svar: Ja verkligen! :)
therez.se

5 Sara:

skriven

Hej!
Jag och min man funderar på en likadan vagn som ni har köpt - så fin!
Skulle väldigt gärna vilja veta vad ni fick ge för er? Babyplus.nl har erbjudit oss vagnen för €1399 och verkar endast kunna gå ner i pris på eventuella tillbehör.

Tack på förhand och trevlig helg!
Vänligen, Sara.

Svar: Hej! Är det en DUO ni också vill ha i all black? (1st liggdelstyg & 2st sittdelstyg) För det brukar vara billigare om man tar aluminium nämligen. Jag tror vi blev erbjuden vår vagn för 1449€ men sedan tog vi 2st HP åkpåsar som i Sverige kostar 2.000kr/st och lite annat smått och gott så vi fick ett riktigt bra pris då. :) I Sverige kostar ju bara vagnen (DUO, all black) 16.500kr så det är ju bra rabatt även från början.

Vagnen är btw sååå bra! Vi älskar den! Nu har vi en ståbräda ibland också och använder vagnen i mono-läge och det älskar vår äldre dotter. :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »