Powered by Jasper Roberts - Blog

En liten update

https://cdn2.cdnme.se/60137/9-3/25sep-4_57ea6b07e087c3497dabb0d6.jpgMen hej hej på er! Nu var det länge sedan jag uppdaterade här! Jag har haft ett så fullspäckat schema att jag helt enkelt inte hunnit. I helgen var jag i Stockholm på en galet intensiv fransutbildning men det var otroligt roligt på alla vis. Planerna var att jag skulle fota/blogga/vlogga en massa men ska jag vara ärlig så var jag dödligt trött varje kväll och förutom det så hade vi massor av hemläxa hela tiden så det fanns helt enkelt inte så mycket tid över! Åkte tidigt på fredag och kom hem på eftermiddagen på söndag.
 
Igår var jag ledig och fixade en massa med företaget och handlade saker till det och ställde i ordning samt var till läkaren och tog hundra prover pga min värk och för att eventuellt se varför jag hela tiden är så sjuk. Idag fick jag lov att gå hem efter halva dagen på jobbet då jag fick en ond låsning i nacke/axel vilket resulterade att jag knappt kunde höja min högra arm och dessutom gjorde det så ont att svetten lackade på min panna och ögonen tårades (försökte härda ut dum som jag var). Alltså vad tusan är det som händer med mig och min kropp!? Jag känner mig så himla dålig! Fick tid hos kiropraktor i morgon så då får vi se om jag kan få bukt med den där låsningen så jag kan jobba. Det känns som jag borde pensionera mig med tanke på alla fel jag har just nu, suck. Hoppas verkligen att det blir bättre snart.
 
Ser verkligen fram emot vår resa i mars! Den kommer så galet lägligt att det inte är sant! Värmen och tid tillsammans med familjen är det jag längtar allra mest till. Inga måsten och att få vara varm, lovely!
 
 
1 Karin :

skriven

Det är väldigt vanligt att man får fysiska besvär när man avslutar sin antidepressiva medicinering. Kan tyvärr ta flera år innan man blir fri bra. Har upplevt samma sak. Läkarna är inte på samma linje. Men det finns många tidigare användare av ssri som vittnar om samma upplevelse...

Kommentera här:

Annonsera här »