Powered by Jasper Roberts - Blog

Att enkelt göra sin egen hemsida

* Inlägget är en annons/reklam för Heymo.se
Jag har funderat så länge på att fixa en egen hemsida till min salong där man kan hitta information kring alla behandlingar jag utför men jag har aldrig kommit så långt då jag inte är så bra på kondning och dylikt. Fick då chansen att testa på att bygga en egen hemsida med Heymo och jag måste verkligen tipsa er om den tjänsten!
 
Jag har sedan en vecka tillbaka suttit och fixat och donat där och det är så enkelt! Det finns flera snygga mallar man kan välja mellan och sedan är det bara att ändra efter tyckte och smak. Jag hittade snabbt en mall jag gillade och sedan var det bara att skriva text, lägga till bilder och flytta och ta bort. Det här verktyget gör att precis alla kan göra en proffsig hemsida utan att lägga ner en förmögenhet!
 
Just nu har jag dessutom ett erbjudande till er som också vill göra en hemsida. Med koden “influencers” får ni 30% rabatt på köp av ett årsabonnemang från Heymo. Så himla bra! Ni kan även testa den kostnadsfria tjänsten och därefter bestämma er för att gå vidare.
 
Vad tycker ni föresten om min nya hemsida? *lite nervös*
1 Sienna:

skriven

Jag tycker din hemsida blev såå bra! Grymt jobbat! Jag skulle också behöva en hemsida. Är det verkligen så enkelt? I så fall ett väldigt bra tips till mig (och oss) som inte kan så mycket om sånt :D Tack!

Svar: Tack rara du, vad glad jag blir att du tycker det och JA, det är verkligen så enkelt! Bara att sätta igång! :)
therez.se

2 Gina:

skriven

Jättefin! Tänkte dock på att jag saknade någon slags ”presentation” (typ kort sammanfattning av vad du gör) som första text. Men sedan såg jag att det stod längre ner. Det första man läser är ju oftast det som får en att fastna eller inte och jag tänker att en mer allmän text kanske är mer lockande. Eller så är det bara jag som tänker så.. :) förstår du hur jag tänker? Vad kul att du har kommit igång nu! Kram

Kommentera här:

Annonsera här »