Powered by Jasper Roberts - Blog

My little sunshie

Min fina lilla kille. Han växer så det knakar och pratar sju stugor full. Han är en liten solstråle som gärna vill kramas men han kan även vara en riktig liten butter också. Men mest så är han en glad kille som älskar att springa snabbt. Han är mammas lilla kille.
 
Ibland kan jag komma på mig själv att jag inte kan slita blicken från mina små hjärtan. Jag förundras över dem, att de är så lika fast så olika. Jag är så lycklig att just jag är deras mamma och det slår mig att de är det finaste jag gjort och alltid kommer vara mest stolt över i mitt liv. Det må låta klyshigt men de är meningen med livet för mig. ♥ Underbara ungar!
 
Än så länge får jag bestämma vad Victor skall ta på sig och jag kör ju helst på svart och grått på honom som ni kan se. Han väljer alltid sina strumpor själv och det blir alltid Leo´s Leklandstrumporna och är de i tvätten så frågar han alltid efter dem. Måste köpa fler i julklapp tror jag visst, ha ha! Juni är det lite svårare med. Fårt nästan muta henne om jag vill att hon skall ha något särskillt. Hon har en vilja av stål.

Kommentera här:

Annonsera här »