Powered by Jasper Roberts - Blog

Vecka 43 | plus & minus

 
Veckans största plus har utan tvekan varit min Stockholmsresa där jag vidareutbildade mig för mitt företag. Jag lärde mig Russian volym och Lashlift och längtar till att få hugga in med mina nya kunskaper. Det är verkligen så roligt att själv bestämma vad man vill göra! Nu är det bara en till utbildning som jag gärna vill göra men den får vänta lite då det är ganska mycket som måste förberedas innan dess.
 
Att komma hem efter en resa. Åh vad man uppskattar allt här hemma lite extra mycket när man varit borta. Att mötas av sin fina lilla familj, närheten till naturen, sin egen säng och ja allt helt enkelt! Det är så underbart! Uppskattar verkligen Umeå på alla sätt! En lagom stor stad helt enkelt.
 
Första snön kom i helgen och även om jag inte är det största fan av vinter så gör lite vitt på marken så mycket i vintermörkret. Barnen är verkligen överlyckliga och det gör även mig glad!
 
 
Lyckades dra på mig världens förkylning när jag var i Stockholm och har inte mått bäst i helgen. Somnade innan barnen la sig igårkväll och vaknade för en stund sedan så jag lyckades skramla ihop hela 13 timmars sömn! OMG! Det sägs ju att sömn är den bästa medicinen så jag hoppas det gjort susen.
 
Tvätt.... Alltså det känns som det är ett heltidsjobb, eller skulle kräva någon på heltid i alla fall. Ha ha! Med två små barn är det ständigt stora tvättberg i tvättstugan och så fort man lyckats få bort allt så fylls det på snabbt då allt på förskolan måste tvättas, suck. Någon som känner igen sig? Ska försöka göra en insats där idag.
 
Bloggen har blivit drabbad igen. Tiden räcker liksom inte till och det är lite frustrerande. Jag hoppas dock jag snart hittar en bra balans mellan allt så varje del får sin tid.

Kommentera här:

Annonsera här »