Powered by Jasper Roberts - Blog

Enhörningskalas | Juni 4 år

Här kommer ett bildregn från Juni´s 4-årskalas som vi hade förra helgen. Allt blev så himla lyckat och Juni hade verkligen en toppendag! Jag har redan visat tårtan på instagram och fått så många meddelanden och kommentarer om den och många som velat veta hur jag gjort. Är det fler som vill det så kanske jag kan sätta ihop ett inlägg med det och kanske göra en mall som man kan skriva ut när man skall göra öronen mm? Ja lämna en kommentar om ni vill veta mer om tårtan.
 
Nu börjar denna helg att lida mot sitt slut och barnen är nybadade och sitter och tittar på lite barntv medan jag passar på att snabblogga. Snart skall de äta kvällsfika och sedan är det borsta tänderna, lägga sig och läsa saga som gäller. I morgon är det dags för förskola och barnens två inskolningsveckor är över och nu ska de vara heldagar där. Känner mig faktiskt lite orolig, men det kommer säkert att gå hur bra som helst. Victor har varit lite ledsen när vi lämnat honom men pedagogerna säger att han blir glad direkt efter det och leker men ja, man är ju som man är. Jag har ju liksom hans ledsenhet i huvudet hela dagen och har svårt att tro att han blir glad sedan, kanske är det så att jag vill tro att han längtar efter mamma hela dagen. ;) Alltså man är ju knäpp. ♥ Någon som känner igen sig?
1 Liv Ringström:

skriven

Så himla fint! älskar unicorntema! Gjorde själv en sån tårta till min tvåring, alla blev som förälskade i den och det är ju extra kul när man faktiskt lyckats själv :)

Svar: Vad roligt! Håller verkligen med dig! <3
therez.se

2 Maria:

skriven

Magiskt! :)

Svar: <3
therez.se

3 Petra Olsson:

skriven

åh så fint:)

Svar: Tack rara du! <3
therez.se

4 COUNTRYGIRL and HOMEWIFE:

skriven

Jättefint! Men du.. unicornkalas ska INTE särskrivas! :)

/C

http://fondofhome.blogg.se - en annorlunda lantlivsblogg

Svar: Ja det är svårt det där. Satt och funderade innan jag skrev rubriken eftersom man i engelskan alltid särskriver och därför föll lotten på den engelska versionen eftersom jag använde ordet unicorn istället för enhörning. Vet inte vad som är grammatiskt rätt men det kändes ok att särskriva det. Ha ha!
therez.se

5 carro:

skriven

men så fint :D

Svar: Tack rara du! :)
therez.se

6 Maria:

skriven

Så fint du har gjort! :)

Svar: Tusen tack rara du! :D
therez.se

7 madabouttea.se:

skriven

Jag hade också Unicorn kalas i år, fast jag fyllde 31 år hahaha

Svar: Men vad härligt! Jag vill också ha det! :)
therez.se

8 Susanne:

skriven

Så fint!! Har du recept på tårtan och Strutarna? :D

Svar: Strutarna är bara vanlig sockerkaka som bas och smörkärm ovanpå. Tårtans recept hittar du här - http://therez.se/2018/june/recept-aggfri-regnbagstarta-2.html
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »