Powered by Jasper Roberts - Blog

Att leva livet

Hej allesammans. Så roligt att se att ni faktiskt tittar in här trots att det ekar tomt då och då. Det är väldigt mycket som händer just nu och jag har helt enkelt inte hittat rätt balans och lärt mig prioriterat rätt ännu som egenföretagare. Det är nog den punkten jag skulle säga är svårtast när man driver eget företag eller det är den punkten som är svårast för mig. Jag behöver hitta en bra balans helt enkelt för att få med alla bitar i livspusslet. Jag hoppas och vill såklart tro att det kommer bli lite enklare när jag kommer ha en egen arbetsplats som inte är i mitt hem att gå till. Jag behöver avsätta mer tid för mig, avsätta tid för lunch (ja, ni hör ju hur galet det låter men det är något jag inte gjort hittills). Det är inte hållbart i längden och därför behöver jag ta tag i det snarast! Jag skall börja med att göra listor vad som är viktigt för mig för att leva livet. Ha lagom stora bitar för alla delar i mitt liv och start med att den största biten skall vara mig och min familj och sedan rangordna allt ner i kedjan.
 
Hur får ni livspusslet att gå ihop? Har ni några fina tips, råd som ni skulle vilja dela med er av? Lämna gärna en kommentar! Trycka även gärna på hjärtat här nedan, det skulle göra mig så glad! ♥
1 ajlimullersandvik.blogg.se:

skriven

Hej Therez, stort lycka till med kartläggningen! Det är viktigt att du gör en ganska stor bit åt nöjen och återhämtning - kan såklart vara MED familjen eller MED kollegor, men en ändå egen bit åt återhämtning. Inte "Skjutsa till träningen, titta på fotbollen" och annat som egentligen är förknippat med "ärende" och föräldraskap lika mycket som något annat. Bara massa Therezkärlek!

Jag själv har inget livspussel direkt. Jobbar fem dagar i veckan, har en make men inga barn. Han jobbar tre dagar i veckan och är sjukskriven i två. Rätt så enkelt att pussla den tavlan ;)

2 sanna:

skriven

jag försöker att ha schema på mig själv även om jag jobbar hemifrån så att man verkligen får allt de man önskar gjort. Lunch är lunch osv och så tar jag mig en timme om dagen som " jag - tid "

Kommentera här:

Annonsera här »