Powered by Jasper Roberts - Blog

2019 | 08 | 03

Kjol & Väska KENZO | Blus Stylelevel | Ballerinas Primark | Solglasögon Ray Ban Wayfarer
 
Älsklingen tog en bild på mig igår efter vi varit på Nolia-mässan här i Umeå. Jag bar i vanlig ordning min nya favoritkjol från KENZO. Vi hade en sådan mysig dag och barnen hade så roligt med att både gå på skattjakt där inne och hälsa på den stora Pandan som fanns där. Victor tjatade hela kvällen och även idag att han skulle vilja ha pandatema på ditt nästa kalas igen (han hade det när han fyllde 2år). Sötnosen!
 
I morgon är det tillbaka till vardagen igen då barnen börjar förskolan och det är dags för jobb. Det är blandade känslor mest för att jag trodde att min nya lokal skulle vara klar nu men istället får jag fortsätta på mitt gamla ställe vilket känns så trist! Får helt enkelt sätta upp ett nytt mål och det är att få allt klart innan september! Håll tummarna för mig att det går vägen.
1 Linn:

skriven

Du är jättesnygg i kjolen .

2 Sanne:

skriven

Jättefin kombination mellan uppklätt och casual :)

Kommentera här:

Annonsera här »