Powered by Jasper Roberts - Blog

ellen Intimprodukter | Recension

 * Inlägget är en produktrecension i samarbete med Ellen.se
Jag har i samarbete med Ellen fått testa tre av deras fina intimprodukter. Ellen.se erbjuder flertalet olika intimprodukter som är skonsamma och bra för vår intimhälsa. Alla produkter är dermatologiskt testade och innehåller mjölksyrabakterier för att upprätthålla en frisk bakterieflora. I deras sortiment finner man förutom de tre produkterna jag fått testa även kräm och tamponger som upprätthåller den naturliga bakteriefloran och pH-värdet i underlivet. Jag är så otroligt glad för att jag fått möjligheten att testa dessa produkter då det är viktigt att ta hand om sig och att jag dessutom fått upp ögonen för en ny produkt för mig samt hittat bättre alternativ till min tidigare rengöringsvård. Att produkterna dessutom är förpackade väldigt fint skadar ju inte heller!

 
After shave & wax gel (4/5)
 
Jag har alltid varit dålig att ta hand om min hud efter rakning och det har verkligen varit uppfriskande att faktiskt göra det och få testa en sådan här produkt. Det är en mjuk och vit kräm som man smörjer in området mer efter rakning som skall verka mjukgörande och minska rodnader/röda prickar. Tycker den gör vad den lovar och huden blir mjuk efteråt. Jag har faktikst använt den på fler ställen efter rakning och den funkar även där så ett tips!
 
 
 
Intimate cleansing foam (extra mild) (5/5)
 
Alltså vilket underbart rengöringsskum! Redan när man tar skummet i handen känner man hur skonsam den är och den doftar friskt/fräscht, eller det är i alla fall vad jag tycker, hi hi. Den luktar skonsamt liksom. Jag har alltid använt en rengöringskräm från annat märke tidigare vid tvätt men jag är så överraskad hur mycket bättre denna skum kändes. Det är en rengöring man använder varje dag som motverkar dålig lukt, irritation och klåda. Den fungerar även utmärkt som rakskum vid intimrakning!
 
 
 
 
Intimate deo (5/5)
 
Denna var jag först lite skeptisk till om jag skall vara ärlig men det skeptismen förändrades väldigt snabbt vill jag lova. Vilken grej! Trodde inte att det skulle funka men jisses så bra den är! Flaskan är i en bra storlek och lätt att ha med sig. Jag som sitter väldigt mycket när jag arbetar tycker att jag ibland kan bli väldigt varm, ja svettig rent av och denna deo använder jag nu varje dag då den funkar så bra! Den är säkert även toppen vid träning, eller ja alltid för att känna sig fräsch och trygg! Denna är ett måste om man vill testa någon av produkterna själv men inte vet vilken man skall börja med.
 
 
 
 Du hittar alla produkter här
1 Hanna Karlsson:

skriven

Det låter som bra produkter. Tack för tipsen. -)

Svar: :D
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »