Powered by Jasper Roberts - Blog

Vabruari

Vi är inne på andra veckan med hängiga barn nu. Victor har piggnat på sig men för Juni är det första feberfria dagen än så länge. Igår var hon på gränsen mot feber på morgonen så hon fick såklart vara hemma. Det är hon även idag så hon har möjlighet att komma igång med maten och få en extra dag att vila upp sig på. Har inte mätt feber eller i närheten av feber på henne sedan igår eftermiddag så jag håller tummarna att det är över nu. Det gör ju så ont i hjärtat när de inte mår bra.
 
Idag jobbar jag administrativt på fm och jag och mannen försöker turas om att vara hemma med barnen så han tar em. Det är bökigt att få ihop det när det börjar vara så många dagar men det har ju gått ganska bra ändå som tur är. ♥ Det är speciellt sådana här gånger det verkligen känns extra tungt att ha familjen så långt borta. Så skönt det hade varit att kunna ringa hit någon som kunde hjälpa till små stunder men som sagt har det gått jättebra ändå. Nu hoppas vi att vårt "vabruari" är över så vi får ha friska, pigga och glada barn. ♥ Hur är det för er? Har ni hållit er friska eller härjar förkylningar, magsjuka och feber hos er?
 
Btw, det är galet hur mycket snö det öst ner den senaste veckan! Och inte nog med det så är det -26 grader idag! Jag lovar att kaminen går varm här hemma! Gruvar att gå ut och hämta ved, ha ha!
1 Sanna:

skriven

vi är superförkylda i detta hus, både jag och dottern =/

Svar: Åh stackare! Hoppas ni snart kryar på er! <3
therez.se

2 Malin:

skriven

Sonen började på förskolan i januari och kom hem med magsjuka efter 4 dagar och hela familjen blev smittad, han hann gå på förskolan 2 dagar efter och sen var det förkylning, helt otroligt...

Kommentera här:

Annonsera här »