Powered by Jasper Roberts - Blog

Vackert & uppskattat hus

* Inlägget är en annons/reklam för  Lekmer* Innehåller annonslänkar
 
Hej fredag! Så himla underbart!Den här veckan har verkligen gått i raketfart vill jag lova. Det är också anledningen till en tomt gapande blogg. Men nu ska jag försöka få ordning igen på det, ha ha! Känns som jag sagt det fler gånger. Well! idag är det massa jobb och plugg som står på agendan! Sedan blir det fredagsmys med familjen och därefter väntar en lugn och skön helg tillsammans. ♥
 
Btw... Det är inte bara de små som var lyckliga när detta underbara dockhus packades upp för någon vecka sedan. Jag kan lova att vi alla lekt med det dagligen sedan dess, ja även mamman. Skulle dock vara toppen att få in någon ljuskälla i det så det skall jag titta på. Jag har sett att vissa köpt LED-spotlights från Ikea och det kanske blir bra där! Måste spana på det och så visar jag när det är kirrat!
 
Dockhuset hittar ni i alla fall här* hos Lekmer.se* och just nu är det faktiskt nedsatt med hela 50% så skynda att fynda om ni är ute efter ett dockhus vet jag! Detta känns verkligen så välgjort och barnen älskar att man kan öppna och stänga det. Det är inte bara en superrolig leksak utan det är även en galet fin inredningsdetalj! Längtar såå mycket till barnens rum är klar för då skall vi piffa så barnen kommer älska att vara på sina rum! Btw så kommer även den ursöta sammetssoffan*, borden och mattan också från Lekmer och dem såg jag också var nedsatt nu med 25%! Juni älskar ju sina L.O.L-dockor och de är dem som fått flytta in i huset, passar galet bra med Lundby´s* alla dockhusmöbler som ni kan se! Så det får bli dagens lilla tips om ni har små som också gillar L.O.L.
 
1 ANNAWII:

skriven

Åh det är ju bara så fint!

Kommentera här:

Annonsera här »