Powered by Jasper Roberts - Blog

Follow up

Fina Anna har gjort en uppföljning av förra årets "Things I want to do 2018" och jag tänkte att även jag skulle göra det på min som jag gjorde! Skall även försöka knåpa ihop en ny lista för 2019 för att sedan se hur det gått med den nästa år! Superroligt att blicka tillbaka såhär och se vad man åstadkommit!
 
RESA MED FAMILJEN
Hela familjen åkte till Cypern tillsammans och det var en sådan härlig resa med fokus på barnen. Vi visste att sommaren och vintern skulle innebära mycket jobb och lite ledighet så denna resan var verkligen perfekt att kickstarta det med!
 
 
ÄTA BÄTTRE OCH MER VÄXTBASERAT
Ha ha! Ja mer växtbaserat har jag absolut ätit men bättre? Tyvärr inte. Vi måste helt enkelt jobba på att planera mer och komma igång med våra vecko-matlistor igen. Allt blir ju så mycket enklare då!
 
 
GÖRA MER AV DET JAG TYCKER ÄR ROLIGT
Här är nog punkten som jag lyckats allra bäst med. Jag tog modet till mig och startade mitt eget företag och sa upp mig från mitt jobb. Varje dag vaknar jag med ett leende på läpparna och längtar till varje behandling jag får utföra. Jag ser även fram emot att få vidareutbilda mig och ta företaget ett steg längre! Att göra något som får mig att känna såhär genomsyrar även mitt övriga mående och det är magiskt att få känna såhär efter en mörk och tung period.
 
 
FÅ KLART ÖVERVÅNINGEN
Inte i närheten men vi har i alla fall isolerat hela övervåningen och skall om någon vecka få hjälp av min kära far och börja med att regla osv! Så himla spännande! Längtar oerhört mycket till det är klart överallt! En sak är säker! Vi har verkligen lärt oss att allt tar såååå mycket mer tid än man tror när det kommer till husbygge. Speciellt när man har två små barn också. Men det får helt enkelt ta sin tid! Hade detta varit jag för ett tag sedan hade jag varit så galet stressad över detta men jag har funnit mitt inre lugn och saker och ting blir klar när de blir klar. ♥
 
 
TATUERA MIG
Tyvärr blev det ingen tatuering 2018. Saknar verkligen Victor´s namn på min handled bredvid Juni.
 
 
MER TID TILLSAMMANS
Det har kanske inte blivit så mycket som jag önskat men jag tycker absolut att vi blivit bättre på detta och försöker även ta tillvara på de små stunderna. ♥
1 ANNAWII:

skriven

Är så stolt över dig vännen som tog steget <3

Svar: Tack fina du! <3
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »