Powered by Jasper Roberts - Blog

Invited to a wedding

* Inlägget innehåller annonslänkar
Tidigare i veckan trillade det in en inbjudan till ett bröllop i sommar i Tallinn och det fanns en önskan om att kvinnorna skulle bära pasteller så jag kände att det var lika bra att spana efter en bra klänning redan nu och jag hittade faktiskt denna* som jag gillade dirfekt på Nelly* som dessutom var nedsatt med 50%. Så bra. Nu har jag klickat hem den och hoppas på att den är lika fin i verkligheten så jag kan checka av det på listan eller fortsätta leta vidare då jag gillar att vara ute i tid. Hi hi. Vi ska på ett till bröllop också i sommar men det har vi inte fått inbjudan till ännu så jag får vänta och se vad jag skall bära på det. Så himla roligt med bröllop! Ser verkligen fram emot det! Ska ni på något bröllop detta året eller ska ni sjäva gifta er?
 
Maxiklänning* | 424kr (tidigare 849kr)
 
1 Hanna Karlsson:

skriven

Vilken snygg klänning! Så kul att bli inbjuden på bröllop. I år blir det inga bröllop för min del. Inte vad jag vet nu iallafall.

2 EVELINA:

skriven

Vad kul med bröllop! Och den klänningen ser perfekt ut :D Själv vet jag inte om något bröllop den här sommaren, ser ut att bli den första helt bröllopsfria sommaren på flera år :)

Kommentera här:

Annonsera här »