Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday and Shades of grey

* Inlägget är ett samarbete med Hunkemöller
Söndag idag och mannen jobbar. Jag och barnen är bara hemma och myser och jag har detta ursöta mysset från Hunkemöller. Jag har precis tänt en brasa i kaminen och snart är det dags för lunch. Planer för dagen är muffinsbak och kanske lite pyssel. Borde gå ut en sväng också men jag insåg igår när vi var ute och lekte att jag saknar bra uteskor när man ska busa i snön. Jag passade på att beställa ett par precis på Ellos rea. Inte de snyggaste men de blir perfekt för utelek.
 
I morgon väntar en ny arbetsvecka och det skall bli så roligt! Får jag en lucka ska jag passa på att ringa hälsoinspektionen och kontrollera vad som krävs för den nya utbildningen jag planerar att gå. Åh allt är så spännande nu! Har förutom det (att jag bestämt att jag ska gå en till utbildning) så har jag även bestämt att bygga ett attefallshus i sommar för min verksamhet! Kommer bli så himla bra! Jag är så lycklig över att jag vågade ta steget och starta eget!
1 Hanna Karlsson:

skriven

Men åh vad roligt att läsa. Så mycket roligt du har på gång med ditt företag!

2 Sanna Andersson:

skriven

åå det låter helt underbart med ett eget litet hus till företaget och vad spännande det ska bli att höra vad du ska gå för utbildning =)
Min första tanke va att tatuera ögonbryn haha men det kan vara helt fel ;)

Kommentera här:

Annonsera här »