Powered by Jasper Roberts - Blog

Vecka 22 | plus & minus

 
Nu har jag äntligen hunnit lasera hela altanens golv och det blev så galet bra! Vi har dessutom tagit fram alla utemöbler och jag bara älskar vår altan just nu och ser fram emot att umgås med familjen där i sommar! Bara blommorna som fattas men de är snart klar de också!
 
Jag kan inte säga det nog många gånger men jag ÄLSKAR mitt jobb! Att jag får göra såhär roliga och kreativa saker dagligen! Jag känner mig så stolt över mitt företag och hur långt jag kommit på bara ett år! Ett år som jag jobbat heltid med detta!
 
Vi planerar att eventuellt åka på en solsemester senare i höst och jag hoppas så mycket att det blir av! En all inclusive-resa med barnen och mannen! En hel vecka med god mat, bad och kvalitetstid tillsammans!
 
 
 
Bygganmälan till kommunen - svaret som lyser med sin frånvaro. Jag vet att det är en hektisk tid just nu men borde det inte vara lika alla år och kanske på sin plats att skaffa förstärkning? Ha ha! Hoppas verkligen att jag lyckats med att få med alla uppgifter på ett korrekt vis så jag inte behöver komplettera med uppgifter för hur länge skall det då ta innan det blir klart!!? Vi vill börja bygga Attefallshuset NU!
 
Att känna att jag inte räcker till. Jag vill så mycket men det känns som dygnet inte har tillräckligt med timmar. I höst skall jag verkligen jobba på att få mer struktur i vardagen. Kanske leja bort bokföringen och sådant som inte är speciellt roligt men tar mycket tid från sådant jag skulle vilja fokusera på i stället. Jag skall koppla ner mer och lägga bort mobilen. Vara ner i nuet helt enkelt.
 
1 Hanna Karlsson:

skriven

Härligt att altanen är nästan klar. Det är ju så mysigt att kunna sitta ute i trädgården med familjen. Vad roligt att ditt företag går så bra. :-)

Svar: Tack rara du! <3
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »