Powered by Jasper Roberts - Blog

Vecka 25 | plus & minus

 
Midsommarafton - Bästa familjemysdagen. Fint väder, shopping, plocka blommor, grillning ute, hopp på studsmattan och avslutning på bästa vis med fredagsmys i soffan och först en barnfilm och sedan när kidsen lagt sig en spännande sci-fi för mammsen och pappsen.
 
Tre lediga dagar har gjort mig gott. Jag har orkat med att piffa nya fräscha naglar till mig själv och fått massor av sömn. Nu är jag redo för några veckors jobb till innan det är dags för en härlig semester. Som jag längtar!
 
Är så galet tacksam för att min kära pappa kan hjälpa oss så mycket med huset. Det känns faktiskt inte alls långt borta att få flytta upp dit! För ett tag sedan kändes det som att det var år bort för att vi hade så lite tid och så kommer min pappa och räddar oss på det här viset. ♥ Tacksam!
 
Bråkiga ungar. Alltså ibland undrar man ju vad det är som flyger i de små. De bråkar om precis allt vissa dagar att man håller på att bli galen. Igår ville jag ta på mig hörselkåpor och sätta mig i ett mörkt rum och bara andas. Ha ha! Dock är deras jobbiga dag lördags nästan som bortglömd efter igår då de varit världens sötaste och mysigaste små änglar. ♥ Kontraster....
 
Jag ringde kommunen angående bygganmälan till Attefallshuset då jag tyckte att svaret dröjde så länge och redan en timma efter det samtalet fick jag på mail att det bara var att starta med byggandet! Höll på att börja gråta av lycka. Markarbetet påbörjades men vet ni vad? Nu får jag typ inte tag i husleverantören och de som lovat att leverera huset innan semestern. Nu börjar jag känns en viss skeptism till att de faktiskt kommer att hålla vad de lovat och då blir jag fasen galen!
 
 
1 Wilma:

skriven

Det är tur att ungarna har vett att bete sig varannan dag iallafall, så man inte säljer dem på loppis, haha ;)

Svar: Men ellerhur! ;)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »