Powered by Jasper Roberts - Blog

Hemsk hemfärd

Igår var jag på utbildning i sockervaxning som jag berättade tidigare om. När jag sedan skulle köra hem så fick jag punktering på bilen direkt efter en omkörning av en lastbil och det var så himla hemskt! Däcket exploderade och bilen slängde fram och tillbaka. Jag lyckades hålla bilen på vägen och få stopp ganska snabbt och kunde rulla in på en vändplats på E4:an. Stängde av bilen och hamnade i chock och började gråta. Usch så hemskt det var! Tusen tankar for genom mitt huvud i och med omkörningen men jag försökte slå dem åt sidan och tänka att det faktiskt gick bra och att jag var själv i bilen.
 
Älsklingen och barnen kom till min undsättning ganska snabbt och när vi tog bort däcket för att bya så såg vi hur omfattande skadan faktiskt var. Halva däcket var sönderflisat på insidan och hade tryckt sönder saker inne i hjulhuset, troligen av explosionen. Usch, vill typ inte köra bil nu längre. Blev så otroligt rädd av detta.
 
Idag jobbar jag administrativt men eftermiddagen dedikeras åt behandlingar. Jag älskar mitt jobb! Är så lycklig över att jag vågade satsa! Hoppas ni alla får en underbar start på veckan!
1 sara:

skriven

Fy fan vad läskigt!Tur att det ändå gick bra och att det "bara" var bilen som tog skada rent fysiskt.

Svar: Tack rara du!
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »