Powered by Jasper Roberts - Blog

När barnen får bestämma

* Inlägget är en annons/reklam för  Lekmer* Innehåller annonslänkar
Som rubriken lyder... När barnen får bestämma så blir det inte längre enfärgade stilrena stövlar. Nej de skall ha sina absoluta favoriter på stövlarna, ju mer detaljer och färger det är desto bättre. Underbart ändå att de har egna viljor och vet vad de gillar. Tänker mycket ibland på alla kommentarer jag fått under åren sedan jag blev mamma att jag "skadar" mina barns kreativitet och inlärning genom att ha för mycket svart, vitt och grått och jag kan inget annat än le idag. Det spelar ingen roll vad vi som föräldrar gillar och inte gillar, våra barn blir sina egna inidivider och går sin egen väg om vi låter dem. Jag har passat på så länge det gått att bestämma och matcha och liknande men det går inte längre och det gör mig självklart så glad! Älskar att mina barn vet vad de vill även om det ibland kan bli heta diskussioner när just de där spidermanstrumporna eller skrikigt rosa prinsessklänningen tyvärr är i tvätten.
 
Vårens stövlar är beställda i alla fall och Juni valde såklart Elsastövlar* och Victor Spidermanstövlar*. Det är deras absoluta favoriter just nu och självklart skall de få ha dem på sina fötter i vår! Såg att dessa just nu är nedsatta med nästan 50% så det får bli dagens lilla tips om ni behöver uppdatera vårgarderoben med nya stövlar till era små. Själv kör jag på mina svarta Hunterstövlar.  *Surprice* ;)
 
1 Sofie:

skriven

Alltså, Elsastövlarna. Längtar tills min lilla kan börja leka utomhus och ha så söta stövlar. Hon är 8 mån idag. ^^

2 Sofie:

skriven

Förresten, var är de köpta?

Svar: Jag har länkat dem i inlägget !:D
therez.se

3 Magdalena:

skriven

Hej, jag tycker också att barnen borde få bestämma själva om sig själv. Vi vuxna kan följa med och låta dem vara sig själva :)

Kommentera här:

Annonsera här »