Powered by Jasper Roberts - Blog

Söndag och ny kurs (IGEN!)

Det är söndag och jag har precis tagit en skön dusch. Jag har varit väldigt frånvarande här i bloggen de senaste två veckorna och det beror på att jag dedikerat all tid till jobb och den lilla tid jag har haft över har jag försökt att hinna få kvalitetstid med min älskade familj.
 
Det som har hänt sedan jag skrev sist är att jag utbildat mig till Estetisk injecerare i Stockholm. Något som jag känner är ett av de bästa beslut jag gjort för jag älskar att jobba med det! Den senaste veckan har jag jobbat massor med detta och det är så roligt. I mångas ögon kan dessa behandlingar ha en dålig klang men jag antar att det beror på de personer som tar det lite längre och går mot det extrema hållet. När man är ung så förbygger man åldrandet och förstärker sina drag, och när man är äldre så återställer man det man en gång hade. Volym och fukt.
 
Idag är det dags för ännu en utbildning och denna går blir det sockervaxning! Känns galet spännande och jag skall snart bege mig iväg mot den! Försöker kanske att uppdatera lite när jag är på utbildningen via instagram. @therez.se eller @therez.beauty
 
Ha en underbar söndag allesammans! ♥

Kommentera här:

Annonsera här »