Powered by Jasper Roberts - Blog

Svart som natten

* Inlägget innehåller annonslänkar
Ni anar inte hur galet mycket jag längtar till vår övervåning är klar! Just nu är det bara kaos vad gäller mina kläder och jag hatar det. Jag har ingens om helst överblick vad jag har och det känns som jag skulle behöva uppdatera underklädesgarderoben en smula.
 
H&M har fått in så himla mycket fint och något som kanske inte kommer som en överraskning så älskar jag svarta underkläder. Dessa ovan är jag sugen att klicka hem. Tycker det är så himla svårt med trosor! Vill gärna ha dem i bomull, de ska vara sköna och såklart fina. Jag brukar köpa på Victoria´s secret men de är lite sportigare så det skulle vara kul med lite mer fina med spets. Kanske får klicka hem dessa och hålla tummarna för att de är bra. Någon annan som har något bra tips? Förut hade jag verkligen dökoll när jag jobbade i underklädesbutik men dessvärre inte längre.
 
1 Malin:

skriven

Tror det är dom i mitten jag har, helt okej men inte alls lika sköna som Victoria Secret! Liknande de till höger har jag hittat på Victoria Secret, dock bara med spets upptill, och de är bland de skönaste jag någonsin haft!

Svar: Då ska jag testa att klicka hem dem och spana lite extra på VS igen efter de du beskriver. ;)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »