Powered by Jasper Roberts - Blog

THINGS I WANT TO DO 2019

Ny lista med saker jag vill göra 2019 kommer här! Började med den här listan redan i början av januari men av någon anledning gjorde jag inte klart den och publicerade, men bättre sent än aldrig som det så fint heter. ;)
 
 
RESA MED FAMILJEN & MED MIN MAN
Önskan om att kunna åka iväg på en familjesemester men även att äntligen komma iväg på vår bröllopsresa bara jag och min älskade man finns. Kanske en tripp till New York med mannen och tlll värmen för sol och bad med barnen. Åh så underbart det vore!
 
 
SATSA MER PÅ FÖRETAGET
Bygga Attefallshus i vår och gå utbildning i estetiska injektioner är mina stora goals för företaget detta år! Det sistnämnda tar jag tag i redan denna veckan när jag åker på utbildning i Stockholm! Yey! Sedan bara måste attefallshuset bli av snarast så jag kan ha två behandlingsrum. Ni anar inte hur glad jag är över att jag vågade satsa på detta. Det är så himla roligt!
 
 
FÅ KLART ÖVERVÅNINGEN
Det var en sak jag önskade redan förra året men som vi tyvärr inte alls hann med. Nu ser det dock mycket ljusare ut och med fantastisk hjälp av min far börjar den sakta men säkert ta form!
 
 
TA HAND OM MIG SJÄLV MER
Ta hand om mig själv mer än nog min största sak för detta år. Börja träna och bygga upp min kropp igen efter en lång tid med "sjukdom". Jag vill vara en stark och pigg mamma för mina barn och jag vill vårda min kropp och visa den uppskattning den faktiskt är värd. Just nu får den inte så mycket omsorg och det vill jag verkligen ändra på. Jag har ju ett väldigt stillasittande jobb och därför behöver jag mer fysisk aktivitet på min agenda.
 
Har du några saker du gärna vill göra 2019?
1 Malin:

skriven

Jag vill köpa första lägenheten och komma igång med träningen igen! Efter graviditet, amning och sista tiden på universitetet har gjort att jag inte haft tid att träna så jag skulle verkligen vilja komma igång igen. Men det är tufft! På två månader har jag hunnit börja nytt heltidsjobb, tagit universitetsexamen, haft kvar extra jobbet under uppsägningstiden, skola in sonen på förskolan och blivit smittad med baciller därifrån och därmed lyckats bli magsjuk och nu en riktigt vidrig bihåleinflammation. Så ja, med tiden blir det väl bättre haha! Men annars är det verkligen lägenheten som är mitt största mål!

2 MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap:

skriven

Så många bra mål och tankar inför året! Spännande med ditt företag :)

Kommentera här:

Annonsera här »