Powered by Jasper Roberts - Blog

Vad är det som händer?

Tiden går och den går galet snabbt! Tycker allt snurrar i 180 knyck just nu! Sitter som på nålar och väntar på ritningen på Attefallshuset så jag kan lämna in en bygganmälan samt om jag får ok för en extra infart till tomten eller om vi behöver lösa allt på annat vis. I förrgår skickade jag dessutom in till Bolagsverket där jag ansökte om nytt namn på firman.
 
Planen är att när Attefallshuset är klart så kommer jag nylansera mitt företag med både nytt namn och en helt enkelt uppgraderad och mognare/lyxigare version. Känns så spännande och extra roligt när jag i helgen fick den nya loggan och nya utseendet för firman! Detta har jag tagit hjälp med av bästa formgivaren ever och jag är så galet nöjd! Första utkastet jag fick var så spot on att jag nästan fällde en tår. Alltså!!! Längtar till allt är klart och jag får njuta av det hårda slitet!
 
Ja det var ju en liten uppdatering från mig i alla fall. Hoppas ni alla mår bra! ♥ Btw, jag har unnat mig en ny sak som kan skådas på bilden här ovan. Vad det är får ni se en annan dag. ;)

Kommentera här:

Annonsera här »