Powered by Jasper Roberts - Blog

En regning söndag

Fy vad trist väder det är, - grått och regningt. Den lilla snö som hade kommit är ett minne blott vilket jag tycker är trist! Det var ju så vitt, rent och fint med snön. Well well. Idag är jag och barnen bara hemma men jag planerar att åka ut en sväng och shoppa lite. Kanske äta lite lunch ute tillsammans. Mannen jobbar men jag hoppas det blir en lite kortare dag idag gentemot igår när han kom hem efter 22.00.
 
I morgon är det planeringsdag för förskolan vilket innebär att vi får en till ledig dag tillsammans! Så kul! Tror vi skall passa på att åka på Leo´s Lekland eller kanske Hopp och skoj. En perfekt dag att göra sådant då det troligen inte är lika fullsatt som på en helg!
 
Här ovan ser ni i alla fall en bild från min alldeles egna lilla klinik/salong! Känns helt magiskt att allt är klart! Eller ja, inte precis allt men nästan. Har någon list på toaletten som inte är klar och instegsbleck och fönsterbleck som också skall dit. Vi måste bara få tummen ur så att säga, ha ha! Hur fina är inte ljusträden jag hittade på Jysk btw? Tycker de passar så himla fint där utanför!

Kommentera här:

Annonsera här »