Powered by Jasper Roberts - Blog

4 månaders tystnad

Nu har jag haft en liten ofrivillig bloggpaus på 4 månader och jag kommer inte säga att jag är tillbaka eller liknande för jag känner att jag har svårt att lova sådant utan kommer göra ett inlägg då och då när det faller på. Livet går verkligen i racerfart när man har barn, egen firma och allt därtill.
 
Vet ni förresten att bloggen fyller 14år i övermorgon!? Jag kan verkligen inte fatta att jag startade denna blogg för snart 14år sedan! Tänk vad otroligt mycket som hänt under den här tiden, jag ler inombords när jag tänker på var jag var just då och var jag är just nu. Livet kunde liksom inte vara bättre än vad det är just nu. Jag försöker att njuta så mycket jag kan och har blivit så mycket bättre att inte sätta en massa krav på mig själv som tidigare. Visst jobbar jag fortfarande med det men jag har liksom lättare att "släppa saker" nu.
 
Btw hittade jag en gammal bild som jag inte publicerat. Jag visade nämligen en liten teaser i maj förra året på ett nytt inköp men visade aldrig själva saken, ha ha! Tänkte att det var på tiden. Det var i alla fall en helt underbar plånbok från YSL. Jag köper väldigt lite saker just nu till mig själv men i bland unnar jag mig ett litet guldkorn. Ska försöka att visa er min fina julklapp till mig själv någon dag också.
 
Hur är det med er btw? Någon som fortfarande tittar in här? <3
1 Johanna :

skriven

Jag tittar in då och då 😀 har läst din blogg sedsn...2009/2010 nån gång 😱 och liksom dej har det hänt massor sedan dess! Har också två barn varav en också är 3 år och inne Två-treårstrots 😜😂

2 Elin:

skriven

Äntligen! Jag har tittat in lite nu och då. Har följt dig från och till sedan 2011. Tycker om din blogg, så sluta inte! Gillar din instagram också!

Kommentera här:

Annonsera här »