Powered by Jasper Roberts - Blog

Vecka 11 | plus & minus

Veckans bästa är ljuset! Det är ljust tidigt på morgonen och det blir inte mörkt förrän efter middag. Att solen dessutom tittat fram flera dagar i veckan är bara så magiskt! Längtar till sommaren!
 
Förutom ljuset så har min fina vän Annawii gått ut med att de väntar en till skatt och jag är så himla glad för dem! Vi lekte med barnen på Leo´s Lekland typ dagen innan hon plussade och hon berättade att hon fick världens hugg i livmodern/äggstocken och jag utbrast med lycka att det blev precis så för mig just innan jag plussade med både Juni och Victor. Jag hade en sådan bra känsla efter det och så häftigt att det var så! ♥ Ni bara måste in och gratta henne!
 
 
 
SÖMNEN & trotsig 3-åring - Victor verkar vara inne i en riktigt 3-års trots, sova-dåligt-äta-dåligt period. Han somnar sent och vaknar tidigt och vi håller på att bli galen. Tålamodet blir ju inte det bästa med lite på sömnkontot och all denna trots och tokigheter gör inte att man känner sig som parent-of-the-year. Jag minns inte att Juni hade samma trots men barn är ju olika eller så är det bara så enkelt att man förträngt saker och ting. ;) Har i alla fall lustläst nätet idag för tips och trix och testade det första vid middagen och det blev succé direkt! Bara att bita ihop och göra det bästa man kan! ♥
 
1 Stina:

skriven

Åh, trotsåldern, stackare...

2 Annawii:

skriven

❤️❤️❤️

3 Malin:

skriven

Så fint att du berättar om svårigheterna

4 Jonna:

skriven

Åh, ja! Ljuset! <3

Kommentera här:

Annonsera här »