Powered by Jasper Roberts - Blog

Hurry up!

60137-383
Allt blev bråttom, bråttom nu! Har packat för fullt ikväll och ska fortsätta resten av veckan. På måndag/tisdag nästa vecka måste jag få bort alla saker för att sedan städa ur på onsdag. Och sedan på torsdag eller fredag är det besiktning och överlämning av lägenheten. Tur att jag har underbar familj som hjälper mig, vad skulle jag göra utan dem?

På ett sätt är det riktigt härligt att flytta. För då rensar man igenom alla sina saker. Det är ju så mycket som man aldrig använder. Bara jobbigt dra med sig det överallt! Så här skall det slängas och en del går till loppisen på söndag.

Vilken underbar söndagTiden går alldeles för snabbt när man har roligt. Jag ångrar inte en sekund att jag åkte till Luleå över helgen! Vi har haft det så mysigt med film och mys igår och idag blev det en promenad i stan och en fika på Sub & Co. Det är underbart väder och det var så mysigt att sitta på uteservering.

Älsklingen håller på att göra middag nu och jag sitter och funderar på om jag ska åka hem ikväll eller kliva upp jättetidigt i morgon och åka hem då. Svårt val, men all tid som man kan få med varandra är värd allt så det sista känns mest lockande.

Love is in the air

60137-372

Nu är allt packat och klart. OJ säger jag bara. Det är så typiskt mig att ta med mig hur mycket saker som helst, Det blev vist en väska med kläder och neccisär och annat, sedan en väska till med skor och hårtork, plattång och dylikt. Och såklart min handväska. Det är så skönt när man har egen bil för då kan man verkligen ta med sig mycket också. In case of. ;) Nu ska jag åka och tanka och sedan jobba några timmar. Efter det sticker jag till Luleå! Jippi! Ha en underbar helg allihopa. Vi kanske ses igen ikväll!

Kram! /lyckliga Therez
Annonsera här »