Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday diary - Confused

Jag har känt mig riktigt hängig idag och till en början var jag orolig för att jag inte skulle klara mina timmar på jobbet, men det gick bra och med värktabletter i kroppen piggnde jag till lite. Nu ska jag snart börja packa för ännu en vecka i Umeå. Känner mig inte så jättepeppad utan lite mer som i en svacka. Antar att det har med förkyldningen att göra. Hoppas det blir bättre snart! Vill känna mig pigg och glad som jag alltid annars är! Inspirationen till att blogga är puts väck också så därför tar jag helt enkelt en paus på obestämd tid.

Vill så gärna finna inspiration och framförallt förnya min blogg och göra den till det bättre, men jag vet inte hur. Har ni tips så dela gärna med er! Vad gillar ni i en blogg/min blogg? Vi hörs när vi hörs! Kanske blir det i morgon, kanske nästa vecka/månad. Ja, vi får se. Kram till er alla!

Inte nu igen!!Nej! Det får inte vara som jag tror!
Redan igår kväll började det killa i halsen och i morse hade jag ganska ont i den men det var inte så farligt utan hjälpte med lite halstabletter. Nu ikväll har det däremot exploderat och min hals gör så ont att jag nästan vill gråta. Jag misstänker att det är halsböld igen, för såhär var det och såg ut förra gången också jag hade det. Och är det nu halsböld så blir det operation! Förra året blev det ju några pencelinkurer p.ga just detta och läkaren ville operera då om det inte blev bättre. Som tur var blev det bättre men jag antar att jag inte kommer undan denna gången.

Har tagit mig ett glas tequila just för att "bedöva" halsen lite. Hade hellre tagit en Margarita, men men...
Annonsera här »