Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday diary

God morgon! Just nu befinner jag mig i Stockholm tillsammans med min fina vän Angelica. Vi flög ner hit redan igår och nu ska vi ut på stan och shoppa lite i regnet. Senare ikväll är det middag ute som gäller samt Lady Gagas konsert! Shit vad jag ser fram emot den! Ska ha med mig kameran idag och förhoppningsvis uppdatera bloggen med lite smått och gott i helgen. Ni har ju även instagram där jag troligen uppdaterar mest hela tiden- @therezh
//Goodmorning! Flew to Stockholm yesterday with my friend Angelica and today we are heading for some shopping and later tonight - dinner out and Lady Gaga consert! Really looking forward to the day! 

New jeans


Nya jeans landade i brevlådan för några dagar sedan och jag gillar dem i massor! Tyckder det är så snyggt med de blekta partierna och modellen är dessutom perfekt, ångrar dock att jag inte tog en storlek mindre som jag tänkte för dessa har töjt sig väldigt mycket under dagen. Ni hittar dem på H&M Divided.
//New jeans!
 

Give me that pieces

Tre ursnygga från Hunkydory kommer här. De landar snart i webshopen och jag är så sjukt sugen på alla tre! Läder och paljetter är ju något jag är svag för, ha ha. Jag ser tusen möjligheter gällande matchning och kanske får något plagg flytta in hos mig senare. 
//Here are three lovely pieces from Hunkydory that soon will land in ther online store. I want them all!
Hunkydory Stockholm
Annonsera här »