Powered by Jasper Roberts - Blog

Spend or save?

Spanade in på Asos.com nyheter idag och hittade ett linne jag sett tidigare, nämligen på Alexander Wangs höstvisning 2011. Vilken väljer ni? Wangs slösa eller Asos spara version?

//What do you choose? Spend - Alexander Wang Fall 2011 or save - Asos.com?

New dress


Denna fina klänning kom för ett tag sedan men jag har inte hunnit fota förrän nu! Jag ÄLSKAR den, speciellt mycket den djupa ringningen och mjukistyget! Axelbanden var dock på tok för långa men det fixade jag lätt genom att klippa av ett och färsta om och voila! Detta kommer bli den perfekta sommarklänningen! Köpte den hos Melba för bara 349kr!

Tuesday diary


God morgon fina ni! Det är tisdag vilket innebär långdag på jobbet. Sitter och längtar sjukt mycket till helgen nu. Mest för att älsklingen är hemma i Umeå igen vilket gör det lite extra jobbigt att vara här i Sundsvall. Men jag är positiv. Har totalt 7 arbetsdagar kvar här! Sedan ska det även bli roligt att åka och hälsa på två av mina finaste vänner samt så har en av dem 30-års fest så det ska självklart firas. Jisses, nu börjar det närma sig även för mig med den magiska åldern. Känns galet, fast äsch jag kan faktiskt kalla mig twenty something i hela 5 månader till. Dessutom är det tur att jag bara känner mig som 24år i sinnet. ;)
Annonsera här »