Powered by Jasper Roberts - Blog

We´re having a baby boy

Dagen innan julafton var vi på RUL och det var så otroligt spännande och känslosamt. Att få se vårt lilla barn som växer i min mage fick mig att brista ut i glädjetårar. Det är så stort! Så fantastiskt, ja helt magiskt! ♥ Det kändes allt lite nervöst innan men till vår stora lycka såg allt bra ut. Vi hade en jättebra barnmorska som berättade precis vad hon tittade på och förklarade hela tiden, något vi saknade från RUL när vi väntade Juni som var ganska stelt. Tänk att vi får vara med om denna underbara resa igen, måste nästan nypa mig själv i armen för att se att jag inte drömmer.
 
Vi visste ju redan vad det var i magen efter vårt KUB/NUPP-test i vecka 14 (bilderna ovan är från då och även där syns det väldigt bra) men som de säger så kan man ju inte vara riktigt säker men efter det här ultraljudet så är det ju helt klart. Vi skrattade gott med barnmorskan när hon skrev ut en närbild. Hon kunde inte låta bli det eftersom lillen i magen låg så bra till. Vi blev även framflyttade 5 dagar men bf är fortfarande i maj och vi längtar så mycket!
 

Adventskalender - Vinnarna

 
 
 
 
 
• FÖRSTA ADVENT i samarbete med SEALOE.se - Vinnaren är kommentar nummer 24: Sara med motiveringen: Du vet när man flyttar till ett nytt ställe, och man ska göra hemmet personligt och unikt och få var sak att hitta sin plats - det är inte så himla lätt alltid. Man flyttar runt på tavlor och "garnityr" som min sambo kallar det - men vissa saker passar inte riktigt in och jag skulle mer än gärna byta ut något av det gamla till något nytt istället! Det här printet skulle vara perfekt - eftersom jag delar lägenheten med de som är hela min värld, min blivande man och vår dotter.
 
• ANDRA ADVENT i samarbete med Twistshake - Rätt svar på frågan är 7 färger (rosa, blå, orange, grön, lila, vit och peach) och vinnaren är kommentar nummer 23: Jossan
 
• TREDJE ADVENT i samarbete med Personligalmanacka.se - Rätt svar på frågan är att man kan välja mellan 4 olika storlekar på sin almanacka och vinnaren är kommentar nummer 10: Therese
 
• FJÄRDE ADVENT i samarbete med Proteingröt.se - Rätt svar på frågan är 22% protein i varje förpackning och vinnaren är kommentar nummer 6: felicia kyrk
 
 
Stort grattis till er alla (mail är skickat så skynda att svara på det) och TUSEN tack alla ni som varit med och tävlat i mina tävlingar nu innan jul och även ett stort tack till alla företag som sponsrat med otroligt fina vinster!
 

Tuesday diary - Christmas

God Jul på er alla i efterskott. Jag har haft en ofrivillig bloggpaus över julen och det hela beror på att min älskade MacBook dog när vi åkte bort. Eller rättare sagt - batteriet la av efter 6-års trogen tjänstgöring vilket känns ganska väntat. Hade varit rätt roligt att veta hur många timmar som den fått jobba under alla dessa år, eller kanske inte, ha ha. Älsklingen har lovat att hjälpa mig att beställa ett nytt så jag har en resedator. Det är bl.a därför som inte vinnarna i adventskalendern har korats men håll ut, i morgon får ni veta vilka som vann!
 
Nu är vi hemma i Umeå igen efter flera dagar på resande fot i inlandet. Julen var toppen med underbar mat, julklappsleken, massa familjemys och en liten Juni som mått hur bra som helst och blivit bortskämd av alla. Hon har börjat gå på allvar nu, eller jag kanske skall säga springa vilket gör att hon inte vill sitta still en sekund. Älskade unge!
 
Annonsera här »