Tip of the day - Omlottröja & hårkapning

* Inlägget innehåller annonslänkar
Dagens lilla tips är utan tvekan denna* superfina tröja! Älskar att den är omlott, finstickad och lite längre bak. Den är dessutom på rea just nu och kostar endast 139kr istället för 349kr! KAP! Den finns i både svart och mörkgrön! Lovely! Btw så tog jag tag i saxen och gick lös lite ikväll efter att jag lagt in dagens bilder på datorn (en av dem ser ni här ovan). Dog lite åt mitt slitna hår så jag kapade bort typ 15cm, gaaah! Det syns knappt då mitt hår var/är galet långt men håret ser lite bättre ut i alla fall. Ha ha!
 
Omlottröja* | 139kr

Att resa med två små barn - Madrid

Första dagen i Madrid lider mot sitt slut och jag har precis lagt barnen som nu sussar för natten. Är så tacksam för att jag har två små som faktiskt är väldigt lätta att natta varje kväll! Att Victor sedan har börjat vakna lite för många gånger under natten kan vi ju bortse från, ha ha! Han genomgår säkert någon utvecklingsfas igen för han vill vara nära så mycket han bara kan. Helst bli buren i massor. Idag har vi fixat till lite i lägenheten och sedan ätit underbar lunch ute samt handlat hem lite saker. Jag är btw positivt överraskad över lägenheten som har två rum, två badrum, ett kök/kokvrå och ett litet vardagsrum med matbord och stolar. Den är genomgående ljus med grå inredning med både tvättamskin och diskmaskin. Var lite orolig innan vi kom hit för hur det skulle vara men jag tror absolut att detta kommer fungera bra under månaden vi kommer vara här.
 
Resan igår gick väl lite som väntat. Jag fick en del gråtattacker men jag är verkligen så stresskänslig nu när jag inte mår på topp. Jag ska ALDRIG packa såhär sent som jag gjorde denna gång (packade allt samma dag som resan i stort sett) vilket gjorde att resan inte startade så bra och att jag bara ville stanna och gömma mig under täcket. Jag är verkligen så glad att älsklingen kunde komma hem och att vi kunde resa tillsammans, vet inte hur det annars hade gått. ♥ Barnen skötte sig faktiskt rätt bra och sov ganska mycket under resan mellan Umeå-Arlanda men mellanlandningen på Arlanda var lite kaotisk för att hinna få i barnen mat och hinna till rätt terminal på en timma, gaah. Det är ju lite mekigt på planen också med två såhär små barn, både att komma i och ur och sedan underhålla dem under hela resan. Man är ju liksom så orolig för alla runtomkring och blir alldeles svettig när något av barnen låter. Är det någon fler som känner så? Victor verkade dock charma de flesta och man fick en hel del leenden vilket gjorde gott för stressade föräldrar. Bästa på andra flyget var när vi beställde in en tapastallrik, det älskade alla i familjen så vi satt och smaskade på det och hade en riktig mysig stund.
 

Nyheter - Nike air max 90

* Inlägget innehåller annonslänkar
Alltså I´m in love! Beställde hem de svart/vita sneakersen från Nike* som jag bloggade om för ett tag sedan och jag är så himla nöjd! De är så grymt snygga och jag älskar att det är lite inbyggd klack på dem! OMG! De satt dessutom som ett smäck och kommer utan tvekan att packas med till Madrid! Kanske t.om får bli reseskorna. Är ni också sugen på ett par så hittar ni dem här*.
 
Fick frågan om jag kommer att blogga från Madrid och självklart kommer jag göra det! Älsklingen har kvällsjobb och när barnen lagt sig så har jag ju en massa tid att blogga på! (Om jag nu inte är supertrött och somnar 20.00 varje kväll, ha ha). Well, vi får se men tanken är det i alla fall. Nej nu måste jag gå och lägga mig! Har knappt packat något så det blir tidigt i morgon för att hinna allt.
 
Annonsera här »