Powered by Jasper Roberts - Blog

Förkyld i Madrid

OMG vad jag har blivit förkyld! Sov otroligt dåligt inatt och känner på mig att det kommer bli likadant även denna. Svettningar, huvudvärk (ont i bihålorna) och halsont. Det har med andra ord varit en väldigt lugn dag idag. Har bara varit och handlat mat vilket jag älskar. De har så mycket roligt här i Spanien och jag älskar att strosa runt och plocka saker i varukorgen som vi sedan testar. Har hittat så mycket gott och roligt som jag verkligen kommer att sakna när vi åker hem. Dock är det ju några veckor kvar nu så kanske har jag hunnit bli less, ha ha! Har planerat lite till Victor´s namngivning nu ikväll också och det mesta börjar falla på plats. Program och sådant är klart och skall bara skrivas ut, dekoration är inandlat och faddrar är valda och glada. Det kommer att bli en sådan mysig dag som jag verkligen ser fram emot! ♥
 
Btw, hur söt är inte min lilla björn här uppe? Bilden är tagen i lördags när vi var och strosade i Jardines del Buen Retiro. Juni älskade att springa omkring där i trappor samt kolla i den lilla sjön där det simmade massor av ankor och stora fiskar som man kunde mata med brödsmulor. Ett tips är att gå dit om ni besöker Madrid och kanske hyra en liten roddbåt eller bara strosa omkring och njuta. Kan tänka mig att den är ännu vackrare framöver när träden börjat slå ut.
 

Nike air max 90

* Inlägget innehåller annonslänkar
Jag har verkligen gått och kärat ner mig i mina Nike Air Max 90 som jag beställde för ett tag sedan! (Här kan ni se när jag har dem på) De är både sköna att gå i och så är de ju så himla snygga! Jag gillar dem faktiskt så mycket att jag just nu planerar att köpa ett par till i en annan färg! De finns ju i hur många färger som helst men dessa fyra är dem jag funderar på. Vilken av dessa tycker ni är snyggast och röstar för att jag ska köpa?
 
1*. | 2*. | 3*. | 4*.

En härlig familjedag i Madrid

* Inlägget innehåller annonslänkar
Kappa* Halens | Leggings H&M | Ryggsäck Primark | Tee Alexander Wang | Solglasögon Ray Ban Wayfarer
I lördags hade vi en sådan härlig familjedag i stan. Vi bor inte direkt i stadskärnan så vi tog tunnelbanan in. Alltså Spanien är verkligen ett härligt land med hjälpsamma människor och god mat. Det är roligt att resa med barn eftersom alla här är så barnkära men alltså infrastrukturen är verkligen inte bra varken för barnvagnar eller rullstolsburna. Det är i stort sett bara jättesmala gator/trottoarer, fastmonterade soptunnor mitt på trottoaren, trappor överallt och knappt några hissar i tunnelbanan så det blir lite mekigt att ta sig fram. Blir svettig av själva tanken att vara ensam mamma och ta sig fram, i alla fall med dubbelvagn. Kanske är det lite smidigare om man har enkelvagn men trapporna är ju ändå kvar, he he. Det blir bra träningspass i alla fall att bära vagnen upp och ner hela dagarna, tsss. Är det något ni vill se mer av här från Madrid btw så lämna gärna en kommentar!
 
Annonsera här »