Powered by Jasper Roberts - Blog

En liten rosa...

* Inlägget innehåller annonslänkar
 
Den här väskan var ju bara för fin. Den kommer från KENZO och är nedsatt 30% hos Farfetch.com*. Är nästan lite sugen att julklappa mig själv med den då det skulle vara lite trevligt att äga en väska som inte är svart och skulle vara en fin brytning mot alla mina svarta plagg, ha ha! Riktigt fin är det i alla fall! Snälla tomten? ;)
 
Rosa väska* | KENZO

2018 | 11 | 24

* Inlägget är en annons/reklam för IVYREVEL.com 
Kavaj | Klänning | Väska | Boots IVYREVEL
 Kod THEREZ30 ger 30% rabatt på hela beställningen hos IVYREVEL
 
 
Tryck gärna på ♥ här nedan så blir jag glad ↓

Vecka 47 | plus & minus

Hotellvistelsen och middag ute med min älskade man var bara så himla mysigt och behövlig! Att få sova en hel natt samt kliva upp när vi ville för att sedan gå och äta en mumsig hotellfrukost tillsammans, lovely! Att barnen samtidigt haft en riktig toppenhelg med pepparkaksbak och annat skoj gjorde verkligen gott i mammahjärtat. Win win på alla sätt och vis! ♥
 
Vi är i stort sett klar med alla julklappar och det känns så himla bra. Nu kan vi bara ta vägen mot julen med ro och lägga all fokus på att pynta, pyssla och bara vara. (Note to self - Lova att alltid planera såhär bra i framtiden också).
 
Att jag beställt en ny telefon efter 3år tillsammans med min nuvarandra. Den borde dyka upp i morgon och jag ser verkligen fram emot det! En tidig julklapp till mig själv helt enkelt.
Tvätten. Jag säger varje gång att jag aldrig skall göra så jag får ett tvättberg men det blir det varje gång ändå. Jag MÅSTE bli bättre på att tvätta oftare samt vika ihop och lägga bort direkt. Som det är just nu är ohållbart. (just nu stänger jag bara dörren till tvättstugan och låtsas som att tvätten inte existerar = dålig taktik). Härlig känsla att det bara fanns en minuspunkt på listan för förra veckan.
 
Älskar att göra dessa listor för det får mig att vara så tacksam för mycket som jag kanske inte hade tänkt på i annat fall. (Detta borde också vara på pluslistan känner jag), hi hi.
 
 
Tryck gärna på ♥ här nedan så blir jag glad ↓
Annonsera här »