Powered by Jasper Roberts - Blog

Vecka 44 & 45 | plus & minus

Roliga arbetsveckor där jag fått använda mig av mina nya kunskaper en massa! Det är så roligt att själv bestämma vad man skall göra och vad man skall utveckla. Det är även så roligt att det bara går bättre och bättre också. Kändes nästan omöjligt från början efter kursen men nu börjar det flyta på riktigt bra!
 
Har haft inskolningssamtal för Juni denna veckan eftersom vi bytt förskola och både vi och pedagogerna tycker att inskolningen gått jättebra. Hon trivdes från dag ett och allt gick så lätt för henne. Hon har dessutom utvecklats mycket tycker pedagogerna när det gäller lek med andra barn och det är så roligt. Vi märker också stor skillnad på henne nu när hon är på en förskola med barn som är lite äldre. Tidigare gick hon med mindre barn så detta har verkligen gjort att hon växt. ♥
 
Har hunnit att träffa två fina vänner denna veckan och det ger verkligen så mycket energi. Hoppas även hinna få ihop en date med en tredje vän som jag inte träffat på evigheter. Det är något som jag bara måste bli ännu bättre på!
 
Vintertid. Snälla, kan vi inte bara slopa detta en gång för alla!? Alla som har barn eller djur vet vad jag pratar om. Det är inte direkt så att de sover längre för att man kan. Mattider och allt blir helt knas och det tar flera dagar (även veckor) innan man kommer till en bra rutin igen, suck.
 
Både Juni och Victor har haft feberduster förr- förra veckan och det gör så ont i mammahjärtat när ens barn inte mår bra. Nu håller vi tummarna för att de får vara friska länge.
 
Alltså vad händer med mig? Var och handlade i lördags och det var så mycket folk. Jag.pallar.det.inte.längre. Jag blir så stressad och bara svettas. Känns som att jag får tunnelseende och jag vill bara hem. Förut hade jag inga problem med att ha mycket folk omkring mig men det är bara att inse att jag får försöka hålla mig borta från det. Blir till att planera julklappsinköpen bums så jag slipper ut i julruschen, ha ha!
 
Många minus nu men denna veckan har verkligen varit så mörk. Från morgon till kväll. Bara grått och mörkt. Nu saknar jag snön faktiskt och solen. Behöver fota en massa saker men det går verkligen inte nu. Hoppas på fina dagar nästa vecka!
 

En vecka på jobbet

Jag är verkligen så himla dålig just nu på att uppdatera min vanliga instagram eftersom jag lägger all fokus på mitt företagsinstagram. Därför tänkte jag att jag skall dela med mig av några bilder från den senaste tiden därifrån. Jag gör massor med franch fade men även lite roliga och blingade naglar börjar smyga sin in nu när det är vinter, såå roligt! Russian volym är helt magiska fransar och jag ser fram emot morgondagen när jag skall göra ett nytt set. Jag älskar mitt jobb! ♥

The omg boots

* Inlägget är en annons/reklam för IVYREVEL.com
Alltså dessa skor från IVYREVEL är ju bara så galet fina! Spetsig tå och en lite bredare klack och så det lackiga materialet på det. Jag har klickat hem dem och längtar till jag får inviga dem. Visar er självklart då! Behövde verkligen ett par lite mer snygga boots så de kommer bli helt perfekt att matcha till både klänning/kjol och svarta byxor (svarta byxor är det jag typ lever i nu för tiden, ha ha).
 
Med rabattkod THEREZ.SE20 får ni hela 20% rabatt på hela IVYREVEL´s webshop så skynda klicka hem något fint till jul/nyår medan storlekar finns. Fri frakt gäller också på ordrar över 700kr.
 
Skor | 599kr
Annonsera här »