Powered by Jasper Roberts - Blog

Store opening

Idag har jag varit på Merskal.se öppning av deras nya butik här i Umeå på Sveavägen 13. Superfina lokaler och jisses så mycket snygga skal! Jag kom hem med det rosa ni ser på en bild här ovan med texten Oh shit!
Förutom lanseringen av deras nya butik fanns även duktiga och snyggo-Madde med Sealoe.se på plats. Hon har tillsammans med Merskal.se tagit fram mobilskal med hennes grymma prints på som kommer in nästa vecka. Hon hade även tagit med sig take away cupsen för beskådning och jag vill ha precis allt. Det är så spot on så det är inte sant, love it. Här ovan får ni även ett litet smakprov på vad som komma skall. Jag har också den paljettkjolen och skulle bli nalta glad om jag fick matcha den med en Mojitos and Manolos tee. Give-it-to-me!
 

Follow therez.se on:
Facebook | Bloglovin' | Twitter

Nike news

För någon vecka sedan beställde jag hem lite nytt till träningsgarderoben. Behöver ganska många ombyten eftersom det blir en hel del pass i veckan och jag inte alltid hinner tvätta. Kände dessutom att jag inte hade någon bra hoodie som man kan ha till och från träning så jag slog till på en leomönstrad från Nike. Det blev även ett par nya löpskor och en matchande sportbh. Ser ni temat?! Ha ha. Blir invigning på söndagens träningspass!
Som jag skrev i tidigare inlägg är det Black friday och Zalando erbjuder hela 20% rabatt på ordervärdet med koden CYBER2013 som endast är giltig idag den 29/11.Varför har jag alltid sådan otur att jag beställer innan fina rabatter kommer ut? Aja jag är i allafall supernöjd med mina köp! Vill ni ha likadana så hittar ni dem här - Nike free 5.0 - Sportbh - Hoodie.
Annonsera här »