Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday and a little sneak

Hjälp, var tusan tog den här dagen vägen kan man ju undra? Lillan somnade för ett tag sedan så jag passar på att sitta lite vid datorn nu, något som jag inte hunnit göra idag. Har haft fullt upp med att busa med Juni, träna och fixat med lite smått och gott här hemma. I morgon vankas det lattedate på stan och lite shopping inför påsken! Bjussar på en liten sneak peek på en outfit jag bar för några dagar sedan, då var det varmt och snöfritt. Nu är det typ 10cm snöslask ute och varje barnvagnspromenad är som ett träningspass i sig. Ha ha.

My wish list - Ellos.se

Det är farligt att besöka Ellos.se just nu för jag hittar nya saker hela tiden till både hemmet, mig och lillan. Här ovan har jag plockat ihop mina senaste favoriter som känns som riktiga "måsten" i vårgarderoben. Kapporna ser ut att vara i en perfekt modell och jag älskar det fina fodret! Randiga tröjor kan man helt enkelt inte få för många av och hur fin var inte bikinin? Ge mig sommar nuuu! Med rabattkoden 315712 får man just nu 100kr rabatt på varje 500kr man handlar för, giltig t.om 6/4-15 (läs på ellos vilka regler som gäller).

Monday and a fresh new start

Ny vecka och nya tag! Jag har verkligen startat denna vecka på bästa sätt trots att det var lite mekigt med min lilla sötnos som just nu verkar gå igenom "separationsfasen" och gärna vill vara nära mig mest hela tiden. Men jag klarade i alla fall av att göra första träningspasset hemma och känner mig så peppad, Juni fick faktiskt agera lite vikt ibland i övningarna, ha ha. Har i alla fall bestämt mig för att göra en alldeles egen 30-dagars utmaning med träning för att stärka kroppen och såklart vill jag även försöka forma och fasta till den om det går. Även om jag snabbt gick ner mina graviditetskilon och några extra på det så är ju kroppen inte likadan som innan. Så i stället för att klaga ska jag försöka ta tag i det istället och bli en stark och glad mamma som orkar bära min lilla skatt utan att få ont överallt och sedan känna mig nöjd själv också såklart. Så nu kör jag! Kanske kör en vecko-uppdate om ni tycker det vore spännande att följa?
Efter min utmaning kommer jag att försöka fortsätta också men jag tänkte göra detta och sedan utvärdera hur det gått och om man ska ändra på något och kanske utveckla. Så spännande!
Annonsera här »