Powered by Jasper Roberts - Blog

On my shopping list - usa

 
Jag kommer go bananas på Victoria´s secret (som alltid när jag är i usa) och bland alla Nike prylar under vår resa. Har så svårt att förstå att vi faktiskt kommer befinna oss i LA i morgon! Förutom detta kommer jag köpa min favoritrengöring från Shiseido, kanske ett par Tory Burch ballerinas i någon cool färg och dessutom hoppas jag på att springa på lite Alexander Wang plagg och kanske även en fin väska.
//Here are a part of my shoppinglist for our usa trip. I can not belive that we will be in LA tomorrow!!!

Saturday diary - Soon vacation

Jag laddar just nu för en arbetsdag. Utanför bokstavligt talat vräker det ner och jag längtar inte till själva promenaden till jobbet, men jag ska väcka älsklingen och höra om inte han kan sjutsa mig. Hi hi. Spanade in vädret i LA och det ser ut att bli sol i morgon och runt 25 grader varmt. Las vegas däremot ligger temperaturen på över 40 grader, jisses! I morgon den här tiden sitter vi på planet! Can´t wait! Packningen är klar och jag känner mig lugn! Snart börjar semestern och jag är så jäkla lycklig!
//It is a rainy day here in Umeå, but I do not mind because I´m gonna work almost the whole day and after that travel by car in a couple of hours to Stockholm. Vacation! Yey!

Today´s details

Idag har jag burit min galaxy kjol för första gången och jag gillar den så mycket. Hurrar dock inte för kvalitén eftersom den rismats upp längst ner under dagen. Min gammla trotjänare Mulberry Bayswatern kan man däremot alltid lita på. Älskar den lika mycket nu som när jag köpte den i New York för 4 år sedan och den blir bara finare och finare för varje år. 
Annonsera här »