Powered by Jasper Roberts - Blog

Closer presentation

Jag tycker min nya väska från H&M behöver en lite närmare presentation för jag gillar den så mycket! 100% skinn, perfekt storlek, ni vet sådär stor att man får plats med nästan allt och lite till. Dessutom tycker jag den är så snygg med alla hål. Det är en innerväska också så har man något litet så trillar det inte ut som tur är. Finns här.

//A little closer presentation of my new bag from H&M comes here. Made of leather, the perfect size and... Yes it´s just perfect. You find it here.

Skull bracelet

 

 

 


Gillar detta armband från Fashionology, eller ja det är rätt många armband jag gillar därifrån just nu men detta är ett av dem i allafall. Grymt snyggt i stilrena svarta pärlor och det där lilla extra med en döskalle i silver.

//This bracelet from Fashionology is so cool! Love the black gems and that little silver skull! Me want!

Fashionology / €16.00

Saturday diary - Fashiolista

God morgon finisar! Lördagen är här och jag håller på att förbereda mig för några timmars jobb på Twilfit. Utanför skiner solen och det ser riktigt härligt ut. Kom föresten på att jag inte berättat att jag är medlem på Fashiolista sedan ett tag tillbaka. Det är en sida där man samlar sina favoriter bland kläder, skor, väskor och accessorarer. Men kan även hämta outfitsinspiration! Jag gillar det verkligen och här ovan får ni en liten hint om hur min ser ut. Mycket silver, vitt och svart men det finns såklart även inslag av färg. Hi hi. Har ni också fashiolista?

//What a lovely saturday! The sun is shining and I´m feeling happy! I have not told you that I´m a member on Fashiolista and you can add me there if you like to! I really love that site because I can gather all my favorite garments, shoes and accessories at the same place and get a whole lot of inspiration! Are you a member too?
Annonsera här »