Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday baby!


Äntligen är det fredag! Jag håller på att packa för fullt här hemma i lägenheten för min resa hem till Umeå efter lunch. Jag är så himla pepp på att komma hem och ser fram emot en trevlig helg med både jobb på Twilfit, härligt väder (har utlovats) och såklart sushi och vin med mina finisar Anna och Emma.

Även om vädret igår var helt fantastiskt kan jag inte låta bli att längta tillbaka till sommaren. Postar därför en bild från sommaren. Värme, sol, ledighet med älsklingen och så langos! Kan inte bli bättre. Hi hi.

Thursday diary

God morgon mina underbara läsare. Det är torsdag och ännu en dag närmare helgen. Jobb står på schemat och därefter blir det after work. Ska bli kul med lite aktivitet på kvällen. Ha ha. Annars sitter jag ju mest bara hemma lägenheten och ugglar när jag är här i Sundsvall.

 

Sitter och figulerar på en ny mobil och är lite sugen att slå till på en nyare iPhone. Har haft min i över 2,5 år och jag sa till mig själv att jag inte skulle köpa någon ny förrän denna gått sönder, men den verkar ju ha 100 liv. Ha ha. Tänkte först på 4:an men det är ju inte länge kvar till släppet av 5:an. Svårt!

Leather and grey


Fick ett trevligt mail i morse som jag tänkte jag skulle dela med mig av. Just nu och t.om fredag kan man shoppa hos Asos.com men 50% rabatt på utvalda varor. Dessa två är några av mina favoriter! Jackan är bara så jäkla snygg med skinndetaljerna vid axlarna! Hade slagit till på den direkt om det inte vore för att jag köpte en höstjacka i helgen!

//Asos.com have 50% off selected items from this new season. This two are my favorites, what´s yours?


Jacket / Shorts
Annonsera här »