Powered by Jasper Roberts - Blog

Tic tac Summer edition

Fick hem ett roligt presskit i slutet av förra veckan med Tic Tac senaste smaker - Dream of Mediterraneo Lemon, Brasile Mango och Costa rica ananas. Av dessa var min favorit Dream of Costa rica alla gånger med en fräsch smak av ananas! Sjukt god! Juni ska som vanligt vara med när jag fotar och snabb som attan är hon nu så jag får verkligen skynda mig innan hon demolerar allt. Ha ha!
 
Blev även utmanad att berätta om mitt bästa sommarminne (har med det chans att vinna en resa) och det var lite svårt att välja eftersom jag har så många fina minnen! Sommaren är det bästa med Sverige tycker jag och den bästa årstiden jag vet så alla somrar är ju underbara på sitt vis! Men det bästa och finaste av dem alla är nog ändå förra sommaren. I väntan på vår dotter Juni. Den sommaren går nog dessutom till historien då det var så varmt och fint så länge! Jag badade för första gången på typ 10år i Sverige när vi var i vår stuga som ligger bara några steg från Ångermanälven. Det är så vackert där och jag minns exakt hur det kändes den kvällen. Jag var höggravid och vi badade i den vackra kvällssolen som glittrade på vattenytan och vattnet var alldeles ljummet. Dofterna och fågelkvittren, det var helt magiskt! Juni som låg i magen då verkade också gilla när jag badade för hon började buffa runt en massa i magen, hon tyckte säkert att det var skönt att svalka sig också.
 
Även om det var tungt att vara gravid den sommaren när det var så varmt så njöt jag så mycket jag bara kunde och nu när jag sitter och skriver detta får jag alla känslor tillbaka från den sommaren. Det var så fantastiskt och jag kommer ALDRIG att glömma den. Den bästa sommaren i mitt liv och sommaren som var början på mitt nya liv. Ett liv som mamma! ♥
 

Jordan - Designa din egen tandbortse - Part I

I samarbete med Jordan via Blogg.se tipsar jag just nu om denna otroligt roliga och kreativa tävling där man genom att designa sin egna tandborste har chans att vinna riktigt grymma priser! De två mest kreativa borstarna, i kombination med fyndigt namn, vinner en Macbook (värde 15.000 SEK), 3:e till 5:e pris är en presenkort i värdet av 1000 kr, 6:e till 10:e plats vinner Goodiebags (värde ca 500 kr). Verkligen en tävling man inte vill missa! Både kul och otroligt fina vinster att kamma hem!
 
Här kommer ni direkt till tävlingen som pågår fram t.o.m. 2015-08-16. Lycka till!
 
* Inlägget i samarbete med Jordan

Some favorite things

 
Här är några av mina favoriter bland mina saker jag packade ner i resväskan till Rhodos och som även kommer följa mig i sommar mer eller mindre! Solhatt från H&M, Bikini från TRIANGL swimwear, solskydd till hela familjen från ACO (BÄST!), Lovetag-halsband från Jane Kønig, flip flops från Victoria´s secret, midikjol från H&M som fungerar lika bra att använda som tubklänning och slutligen Nabbyn (babyvakten). Alltså den är så himla bra! Har alltid med mig den! Dels är den så liten och nätt men den funkar även klockrent, så det får bli dagens tips om ni letar efter en bra babyvakt!
 
Ny vecka btw! Har varit ute på äventyr hela dagen i det ljuvliga vädret! Långpromme, lattedate, shopping och en massa surr! Nu ska jag boka en tid för att ta bort en tatuering (för att göra plats åt en annan, ha ha) innan det är dags att dyka ner i sängen! Är sååå trött!
 
Annonsera här »