Powered by Jasper Roberts - Blog

En liten update

https://cdn2.cdnme.se/60137/9-3/25sep-4_57ea6b07e087c3497dabb0d6.jpgMen hej hej på er! Nu var det länge sedan jag uppdaterade här! Jag har haft ett så fullspäckat schema att jag helt enkelt inte hunnit. I helgen var jag i Stockholm på en galet intensiv fransutbildning men det var otroligt roligt på alla vis. Planerna var att jag skulle fota/blogga/vlogga en massa men ska jag vara ärlig så var jag dödligt trött varje kväll och förutom det så hade vi massor av hemläxa hela tiden så det fanns helt enkelt inte så mycket tid över! Åkte tidigt på fredag och kom hem på eftermiddagen på söndag.
 
Igår var jag ledig och fixade en massa med företaget och handlade saker till det och ställde i ordning samt var till läkaren och tog hundra prover pga min värk och för att eventuellt se varför jag hela tiden är så sjuk. Idag fick jag lov att gå hem efter halva dagen på jobbet då jag fick en ond låsning i nacke/axel vilket resulterade att jag knappt kunde höja min högra arm och dessutom gjorde det så ont att svetten lackade på min panna och ögonen tårades (försökte härda ut dum som jag var). Alltså vad tusan är det som händer med mig och min kropp!? Jag känner mig så himla dålig! Fick tid hos kiropraktor i morgon så då får vi se om jag kan få bukt med den där låsningen så jag kan jobba. Det känns som jag borde pensionera mig med tanke på alla fel jag har just nu, suck. Hoppas verkligen att det blir bättre snart.
 
Ser verkligen fram emot vår resa i mars! Den kommer så galet lägligt att det inte är sant! Värmen och tid tillsammans med familjen är det jag längtar allra mest till. Inga måsten och att få vara varm, lovely!
 
 

Webshop favorites week 3

 * Inlägget innehåller annonslänkar
Tänkte att jag skulle uppta en gammal favorit gällande blogginlägg, - nämligen veckans webshopfavoriter (eller förra veckans)! Här ovan har jag plockat ihop några av mina favoriter bland nyheterna och alltså den där rosa klänningen MÅSTE jag ha när jag åker utomlands! Så himla fin! Både färgen och modellen på klänningen! Sedan så älskar jag ju mina Nike Air Max 90 och ett par svarta skulle vara bra i vår så jag kan varva mellan mina vita! De är nämligen de skor jag använde mest förra våren/sommaren tillsammans med ballerinas så det känns som en bra investering.
 

Sjuk | fyndat träfigurer

Förra veckan fyndade jag dessa söta träfigurer på Minimi´s rea. Man kan plocka isär dem och sätta ihop dem som man vill. Jag älskar verkligen den butiken! Det finns så himla mycket fint till de små och perfekt ställe att gå till om man letar efter presenter.
 
Det är söndag idag och jag mår inte alls bra. Det känns verkligen som att jag varit mer sjuk än frisk de senaste månaderna och jag vet inte om det har med min depressionen att göra, - att jag slutat med medicinerna och är lite extra skör eller om det helt enkelt är alla dessa barnbaciller från förskolan som gör det eller en kombination av allt. Jag skall i alla fall försöka göra något åt det själv genom att komma igång med träningen och kanske börja med vitamintillskott igen. Det borde ju öka mina odds att hålla mig friskare i alla fall. Träning = endorfiner = mer energi = gladare/piggare! Det blir ju i alla fall inte sämre. Tss!
 
Ni som har förskolebarn - känner ni igen er eller borde jag kolla mina värden eller något?
Annonsera här »